Belépés
Püspökké szentelték a Váci Egyházmegye új főpásztorát, .....
Püspökké szentelték a Váci Egyházmegye új főpásztorát, Marton Zsoltot
Augusztus 24-én, szombaton, délelőtt 10 órakor! :)
A főszentelő Erdő Péter bíboros, a társszentelők Michael August Blume apostoli nuncius és Beer Miklós nyugalmazott váci megyéspüspök lesznek.
Élőben lehet követni az interneten augusztus 24-én Marton Zsolt püspökké szentelését.
Az új váci főpá...
2019-08-25 07:18:08
Váci megyés püspökké szentelik Marton Zsoltot
... Tanítóképző Főiskolán. Teológiai tanulmányait Veszprémben, Győrben és Budapesten végezte, 1998-ban szerzett teológus diplomát a Pázmány Péter Katolikus Egyetem hittudományi karán.
Marton Zsoltot 1998. június 20-án Vácott szentelték pappá. 1998-99-ben püspöki titkár és bírósági jegyző volt, 1990-től Nagykátán, majd Dányban szolgált. 2002-2003-ban a Váci Hittudományi Főiskola ...
2019-08-24 07:05:02
DK: Polt Péter a Fidesz védőügyvédjének szerepét játssza
... európai szinten is elszámoltatható legyen.
Teljesen egyértelmű, hogy ha az Orbán-rendszer megbukik, akkor Polt Péter a bűntársból cellatárs lesz - mondta a politikus.
Gréczy Zsoltot reagáltatták a Jobbik frakcióvezetőjének egyik interjújára. Ebben Gyöngyösi Márton azt állította, hogy a Jobbik soha nem volt antiszemita párt, de korábban tudatosan játszottak rá a rasszist...
2019-02-20 13:13:33
Bayer Zsolt: az európai embert megfosztják vallási, nemzeti és nemi identitásától
... György-maszkot viselő fiatal vonult a színpad elé, többükről egy ember leszedte ...
2019-01-23 22:42:27
Férfi kézilabda-vb - A magyar válogatott hat góllal legyőzte Katart
... Katar megint védekezést váltott, ennek ellenére a hajrá a magyaroknak sikerült jobban, a szünetben 16-11-re vezettek, ám sérülés miatt elveszítették egyik legjobbjukat, a jobbátlövő Balogh Zsoltot.
Erdélyi Gábor csapatorvos elmondta, a MOL-Pick Szeged játékosának bal bokája egy leérkezésnél aláfordult és bedagadt. Komoly fájdalmat nem érez, de külbokaszalag-sérülésének kezelé...
2019-01-14 17:32:40
Levelezik a NER-értelmiség:
... a kisgazda "munkaértekezletből" spontán alakult "frakcióközgyûlés" is jogszerû, alkotmányos, mindenki a törvény bötûjéből indul ki és oda is tér vissza (kivéve Zsoltot, akinek elege van a jogászkodásból, de ezt valószínûleg megszívja).
A következő rész tartalmából:
A kisgazdapárt tananyag lesz az ELTE entrópia tanszékén. Sch...
2018-06-10 09:26:58
Merész András irányításával zárkózna fel az élmezőnyhöz a Honvéd vízilabdacsapata
...
A klub szerdai sajtótájékoztatóján az utánpótlásból feljebb lépő szakember mellett a friss bajnok Ferencvárostól érkező Szirányi Balázst, az Universiade-győztes Juhász Zsoltot, a KSI utánpótlás válogatott játékosát, Kardos Alexandert, valamint a Bajnokok Ligája-címvédő Szolnoktól távozó, ex-honvédos Fülöp Bencét mutatták be. Utóbbi nem volt ott az eseményen, ugyanis még a Tis...
2018-05-30 11:51:25
Richly Zsolt tízrészes Luther című rajzfilmsorozata a középkori fametszetek stílusát idézi
... kapujára 95 tételét, amelyet a reformáció kezdeteként tartanak számon.
A reformáció vezéralakjáról számos játékfilmfilm készült már. A soproni evangélikus családban született Richly Zsoltot több mint két évtizede foglalkoztatta egy Lutherről szóló rajzfilm terve. Az ötlet első verzióját még a kilencvenes évek közepén vetette papírra, de végül nyolc évvel ezelőtt Fabinyi Tamá...
2017-10-04 13:31:00
POSZT - Mesél a bécsi erdő lett a legjobb előadás
... Nóra - karácsony Helmeréknél című darabjában nyújtott alakításáért; a produkcióért Székely Kriszta megkapta a legjobb rendezőnek járó díjat.
A legjobb férfi főszereplőnek idén Trill Zsoltot választotta a zsűri, aki a Gyulai Várszínház és a Nemzeti Színház közös produkciójában, Shakespeare III. Richárd című királydrámájában állt színpadra - ismertették.
Nagy Viktornak íté...
2017-06-17 20:44:21
MPP-tanácskozás - Újraválasztották az elnöki tisztségbe Biró Zsoltot
...
Biró Zsolt egyedüli jelölt volt a tisztségre, nyolcvan támogató és hét ellenszavazattal nyerte el az újabb, négy évre szóló mandátumot.
Kongresszusi beszédében Biró Zsolt ahhoz kért felhatalmazást a küldöttektől, hogy az erdélyi magyar politikai párbeszéd mélyítésén és bővítésén dolgozzon, és ebbe mindenkit bevonjon, "aki erre készen áll".
Úgy vélte: az eddigi esz...
2017-02-11 15:32:36
1 2 3 4 5 6 
Címkék: Váci Egyházmegye, Marton Zsoltot, Polt Péter, Bayer Zsolt, Merész András, Richly Zsolt, Biró Zsoltot, Erdő Péter, Michael August Blume, Beer Miklós, Marton Zsolt, Tanítóképző Főiskolán, Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Váci Hittudományi Főiskola, Gréczy Zsoltot, Ebben Gyöngyösi Márton, Balogh Zsoltot, Erdélyi Gábor, MOL-Pick Szeged, Szirányi Balázst, Universiade-győztes Juhász Zsoltot, Kardos Alexandert, Bajnokok Ligája-címvédő Szolnoktól, Fülöp Bencét, Richly Zsoltot, Fabinyi Tamá, Székely Kriszta, Trill Zsoltot, Gyulai Várszínház, Nemzeti Színház, Shakespeare III, Nagy Viktornak, Biró Zsolt, európai embert, magyar válogatott, középkori fametszetek, bécsi erdő, legjobb előadás, elnöki tisztségbe, főszentelő Erdő, társszentelők Michael, interneten augusztus, bűntársból cellatárs, ember leszedte, magyaroknak sikerült, szünetben 16-11-re, jobbátlövő Balogh, leérkezésnél aláfordult, törvény böt&#251, kisgazdapárt tananyag, klub szerdai, utánpótlásból feljebb, friss bajnok, reformáció kezdeteként,
© 2013 TVN.HU Kft.