Belépés
Illegális bevándorlás - Szakértő: egyre több a migráns a Földközi-tengeren
... líbiai kormány pedig azzal fenyegetőzik, hogy "ráengedi" Európára a migránsokat, ha nem kap segítséget a Halifa Haftar hadúr elleni harchoz.
Ennek a jelei láthatóak, miközben Matteo Salvini olasz belügyminiszter Olaszország érdekeit védi akkor, amikor nem engedi kikötni ezeket az NGO-hajókat - tette hozzá.
A szakértő úgy vélekedett: konkrét kapcsolatnak kell lennie az em...
2019-08-02 09:21:42
Az olasz belügyminiszter zsarolással vádolja a berlini kormányt
...
Matteo Salvini közösségi oldalán tudatta, hogy Berlin ezt szabta feltételként az Európai Bizottság felé, amely erről értesítette Rómát.
Ez "tényleges zsarolás" - jelentette ki az olasz belügyminiszter. Hozzátette, Berlin követelése bizonyítja, hogy a többi európai ország Olaszországot saját menekülttáborának tartja.
"Ennek vége, nem parancsol nekünk senki, és nemet...
2019-08-01 20:01:59
Illegális bevándorlás - Alapjogokért Központ: az olasz hatóságok reálisan kezelik a migrációt
... szükséghelyzetben van egy kikötni próbáló hajón - például várandós, gyermek vagy beteg -, azon segítenek, másokon viszont csak akkor, ha a befogadásuk előre el van rendezve.
Matteo Salvini ezzel migrációs politikai kultúrát próbál teremteni, a politikai aktivisták az NGO-hajókkal pedig próbálják ezt megakadályozni - értékelt.
Hozzátette: emellett vannak olyanok is, akik ...
2019-08-01 09:21:01
Illegális migráció - Engedélyezték a migránsok partraszállását a Szicíliánál várakozó katonai hajóról
...

Matteo Salvini egyenes videó-bejelentkezéssel adta hírül, hogy a Gregoretti hajó fedélzetén tartózkodókat Németország, Franciaország, Portugália, Luxemburg és Írország veszi át, valamint az olasz püspöki kar, amely olaszországi intézményeiben helyez majd el egy csoportot.
Az olasz belügyminiszter elmondta, azért nem engedélyezte a migránsok azonnali partraszállását...
2019-07-31 14:41:29
Leszállították a fiatalkorúakat a szicíliai partoknál veszteglő olasz katonai hajóról fedélzetén több mint száz
... negyedik napja a kikötőnek a haditengerészethez tartozó vizein várakozik, anélkül, hogy kikötött volna. A hajón levők ellátást kapnak, és orvosok is felügyelik az állapotukat.
Matteo Salvini olasz belügyminiszter nem engedélyezte a hajó kikötését, amíg a fedélzeten található migránsokat az EU nem osztja szét a tagállamok között. Az Európai Bizottság megkezdte a tagállamokkal ...
2019-07-30 10:47:56
Olasz belügyminiszter: nem Párizs és Berlin dönt az európai migrációs politikáról
...
Matteo Salvini WhatsApp-oldalán azt üzente, Franciaország és Németország nem dönthet a migrációs politikáról, "nem véve tudomást a migrációnak leginkább kitett országok, Málta és Olaszország kéréseiről".
Olaszország azt akarja, hogy tisztelettel tekintsenek rá. "Nem vagyunk Brüsszel, Párizs és Berlin menekülttábora. Olaszország felemelte a fejét!" - hangsúlyozta az olas...
2019-07-21 17:32:00
Egyelőre az Öt Csillag Mozgalom és a Liga sem akar kormányt buktatni
...
A Ligát vezető Matteo Salvini még az olasz államfő Sergio Mattarellával korábban bejelentett találkozót is lemondta, amelyen a kormány további sorsáról egyeztettek volna.
Ehelyett a miniszterelnök-helyettes Matteo Salvini megerősítette bizalmát a másik miniszterelnök-helyettes, az M5S-t vezető Luigi Di Maio iránt. A Liga vezetője csütörtökön még úgy nyilatkozott, hogy t...
2019-07-19 18:42:02
A válság szélén táncol az Öt Csillag Mozgalom és a Liga kormánya Olaszországban
...
Meg nem erősített olasz sajtóértesülések szerint Ligát vezető Matteo Salvini péntekre bejelentkezett Sergio Mattarella olasz államfőhöz, hogy a kormány további sorsáról egyeztessen.
Matteo Salvini azt is hozzátette, hogy nem kíván részt venni a pénteki kormányülésen.
Matteo Salvini miniszterelnök-helyettes, aki egyben belügyminiszter is, csütörtökön Helsinkiből üzen...
2019-07-18 21:52:55
Sea-Watch 3 kapitánya: az összes európai ország fogadja be a civilektől tengeren mentett embereket
... érdekében, hogy az összes (európai) ország befogadja a civil hajóktól megmentett embereket" - mondta Carola Rackete. A 31 éves német civil aktivista hozzátette, nem gondol semmit Matteo Salvini olasz belügyminiszterről.
Carola Rackete ügyvédje hangsúlyozta, hogy a fiatal nő szabad és akármikor visszatérhet Németországba. Megjegyezte, hogy Rackete már nem a kapitánya a Sea-Wa...
2019-07-18 15:32:10
EU-tisztújítás - Az olasz kormánypártok Ursula von der Leyen megválasztásáról vitáznak
...
Matteo Salvini kijelentette, az Európai Bizottság új elnökét Angela Merkel német kancellár jelölte és Emmanuel Macron francia elnök támogatta.
A nagyobbik olasz kormánypárt vezetője megjegyezte, hogy Ursula von der Leyent Matteo Renzi korábbi olasz baloldali kormányfő pártja, az ellenzéki Demokrata Párt (PD), valamint a Silvio Berlusconi vezette Hajrá Olaszország (FI) é...
2019-07-17 20:22:53
1 2 3 .....17 18 ..25 26 ..33 34 35 
Címkék: Alapjogokért Központ, Csillag Mozgalom, Halifa Haftar, Matteo Salvini, Európai Bizottság, Matteo Salvini WhatsApp-oldalán, Sergio Mattarellával, Luigi Di Maio, Sergio Mattarella, Carola Rackete, Angela Merkel, Emmanuel Macron, Leyent Matteo Renzi, Demokrata Párt, Silvio Berlusconi, Hajrá Olaszország, olasz belügyminiszter, berlini kormányt, olasz hatóságok, migránsok partraszállását, szicíliai partoknál, európai migrációs, válság szélén, összes európai, civilektől tengeren, olasz kormánypártok, jelei láthatóak, többi európai, kikötni próbáló, befogadásuk előre, politikai aktivisták, olasz püspöki, migránsok azonnali, hajón levők, hajó kikötését, fedélzeten található, tagállamok között, migrációs politikáról, migrációnak leginkább, olasz államfő, kormány további, pénteki kormányülésen, civil hajóktól, nagyobbik olasz, ellenzéki Demokrata, sajtóértesülések, bejelentkezéssel, megválasztásáról, belügyminiszter, partraszállását, miniszterelnök, olaszországban, leszállították, fiatalkorúakat, menekülttábora,
© 2013 TVN.HU Kft.