Belépés
Koronavírus - Mávinform: déltől a szerb vasút a kelebiai határállomásnál felfüggesztette a személyszállítást
... Magyarország között is üzemel a vasúti személyszállítás, a railjetek és a több...
2020-03-20 13:51:46
Koronavírus - Néhány határállomás kivételével szünetel a nemzetközi vasúti személyszállítás
... Magyarország között is járnak vonatok, a railjetek és a többi nemzetközi járat közlekedik (kivéve a Budapest és Hamburg közötti Hungária EC, valamint a Budapest és Berlin közötti Metropol EuroNight), de a határellenőrzések miatt 20-40 perccel megnőhet a menetidő.
Szerbiával a kelebiai határállomásnál még van vasúti összeköttetés.
A szomszédos országok közül Szlovákia m...
2020-03-18 08:31:18
A vasutas szakszervezet szerint sztrájkot tartanak az utasellátónál, a MÁV 18-20 érintett nemzetközi vonatról t
... utasellátó munkatársainak továbbfoglalkoztatásáról az érdekvédelmi képviseletekkel.
Több nemzetközi járat étkező- és hálókocsi nélkül közlekedik a decemberi menetrendváltástól, a Metropol EuroNight pedig Berlin helyett csak Prágáig közlekedik. A változások viszont nem érintik az Adria, Beograd, Dacia, Hungária, Kálmán Imre, Varsovia és Wiener Walzer elnevezésű nemzetközi jára...
2017-08-28 16:43:11
A MÁV-Start csökkenti az étkező- és hálókocsi szolgáltatást több nemzetközi vonaton jövőre
... képességét, döntöttek a járatok optimalizálása mellett.
A döntés értelmében több nemzetközi járat étkező- és hálókocsi nélkül közlekedik a decemberi menetrendváltástól, a Metropol EuroNight pedig Berlin helyett csak Prágáig közlekedik.
A változások nem érintik az Adria, Beograd, Dacia, Hungária, Kálmán Imre, Varsovia és Wiener Walzer elnevezésű nemzetközi járatokat - í...
2017-08-21 11:11:44
Vasárnap kezdődik a téli időszámítás
... az óraigazítás: a Beograd és a Bononia nemzetközi gyorsvonatokat, a Varsovia EuroCity vonatot, a Metropolt, a Corona nemzetközi gyorsvonatot, a Kálmán Imre, a Wiener Walzer és az Ister EuroNight-okat, a Latorca InterCityt és a Körös IC bukaresti közvetlen kocsijait - közölték.
A BKK csütörtöki, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a legtöbb járat menetrendjében - amelyek ór...
2016-10-27 15:22:08
Megkezdődött a nyári időszámítás
... villamosenergia-költségeikből.
Az átállás miatt változik a MÁV menetrendje is, a Magyarországról induló és ide érkező nemzetközi szerelvények közül a Dacia nemzetközi vonatok, a Corona IC, az Ister EuroNight (EN), a Kálmán Imre EN, a Beograd gyorsvonat, a Metropol EN, a Latorca IC és a Traianus-Bononia IC várhatóan egyórás késéssel éri el a budapesti, illetve a külföldi végál...
2016-03-27 07:04:06
Változik a vonatközlekedés a húsvét és az óraátállítás miatt
... pedig három órakor indítják - közölték.
Az óraátállítás Magyarországról induló és ide érkező nemzetközi szerelvényeket is érint: a Dacia nemzetközi vonatok, a Corona IC, az Ister EuroNight (EN), a Kálmán Imre EN, a Beograd gyorsvonat, a Metropol EN, a Latorca IC és a Traianus-Bononia IC várhatóan egyórás késéssel éri el a budapesti, illetve a külföldi végállomását.
A Bud...
2016-03-24 07:04:10
Pénteken még lesznek fennakadások a vasúti közlekedésben a német sztrájk miatt
... szerint indulnak. Ezért az utasoknak Berlinből a korábban induló autóbuszok igénybevételét javasolják.
A Budapest-Keleti pályaudvarról pénteken 20 óra 5 perckor órakor induló Metropol EuroNight vonat már a teljes útvonalon, Berlinig közlekedik. A Berlinből induló 477-es számú Metropol EN vonat szintén a teljes útvonalon jár.
Május 23-ától, szombattól már nem kell korláto...
2015-05-21 17:01:12
Korlátozásokat vezettek be a vasúti közlekedésben a német sztrájk miatt
... vonatközlekedésében vonatlemondásokra, járatrövidülésekre, késésekre kell számítani.
Szerdától a Budapest-Keleti pályaudvarról menetrend szerint 20 óra 5 perckor induló Metropol EuroNight vonat csak Drezdáig közlekedik. A Keleti pályaudvarra menetrend szerint 8 óra 35 perckor érkező vonat is csak Drezda és Budapest között közlekedik.
A Keleti pályaudvarról 5 óra 25 perc...
2015-05-20 09:41:48
Mávinform: a német sztrájk után vasárnap még csak Drezdáig járnak a berlini és hamburgi vonatok
... vasúttársaság.
Ez érinti a vasárnap a Keleti pályudvarról induló Jeszenszky János EuroCityt, a Porta Bohemica Eurocityt és a Hungária EuroCityt.
Hozzátették: a Budapestről induló Metropol EuroNight és a Berlinből Budapestre jövő Metropol május 10-11-én már ismét teljes útvonalon közlekedik.
Németországban a mozdonyvezetők szakszervezete (GDL) hirdetett sztrájkot,...
2015-05-09 11:21:27
1 2 
Címkék: Hungária EC, Metropol EuroNight, Kálmán Imre, Wiener Walzer, Varsovia EuroCity, Ister EuroNight-okat, Latorca InterCityt, Körös IC, Corona IC, Ister EuroNight, Kálmán Imre EN, Metropol EN, Latorca IC, Traianus-Bononia IC, Jeszenszky János EuroCityt, Porta Bohemica Eurocityt, Hungária EuroCityt, Berlinből Budapestre, szerb vasút, kelebiai határállomásnál, nemzetközi vasúti, vasutas szakszervezet, téli időszámítás, nyári időszámítás, óraátállítás miatt, vasúti közlekedésben, német sztrájk, vasúti személyszállítás, többi nemzetközi, határellenőrzések miatt, szomszédos országok, érdekvédelmi képviseletekkel, változások viszont, járatok optimalizálása, döntés értelmében, legtöbb járat, átállás miatt, külföldi végál, óraátállítás Magyarországról, külföldi végállomását, utasoknak Berlinből, korábban induló, teljes útvonalon, mozdonyvezetők szakszervezete, személyszállítás, villamosenergia, felfüggesztette, magyarországról, vonatközlekedés, képviseletekkel, határállomásnál, korlátozásokat, munkatársainak,
© 2013 TVN.HU Kft.