Belépés
A republikánusok iowai jelölőgyűlésein Donald Trump lett a győztes az első eredmények szerint
... kampányának videóklipjét csatolta.
Az elnök kampánycsapata több mint nyolcvan embert mozgósított az elmúlt hetekben ebben a középnyugati ál...
2020-02-04 07:04:35
Pompeo: Washington további anyagi segítséget ad az Auschwitz-Birkenau Alapítványnak
... fáradhatatlan harca iránt". Az elnök egyúttal leszögezte: "ismét elkötelezzük magunkat az antiszemitizmus elleni harc mellett". Egyben ismételten támogatásáról biztosította Izrael Államot.
Mike Pence alelnök és Nancy Pelosi házelnök a múlt héten részt vett a jeruzsálemi Jad Vasem emlékhelynél tartott megemlékezésen, majd Nancy Pelosi és Steve Mnuchin pénzügyminiszter vezetés...
2020-01-27 19:22:35
Donald Trump: a kormányzat családbarát és életbarát amerikai nemzetért dolgozik
... számon tartott bírót neveztek ki.
A rendezvényen kormánytagok és a Fehér Ház tanácsadói mellett republikánus képviselők és szenátorok jelen voltak. Őket Trump külön köszöntötte. Mike Pence alelnök, aki jelenleg a Vatikánban tartózkodik, videóüzenetben köszöntötte a menet résztvevőit.
Jeanne Mancini, a menet elnöke közleményben üdvözölte, hogy Donald Trump jelen volt a ...
2020-01-24 20:53:52
A nemzetközi politika kérdéseiről egyeztetett Ferenc pápa az amerikai alelnökkel
...
Hírügynökségi értesülések szerint Ferenc pápa és Mike Pence egy órás megbeszélésén szó volt a több mint 71 milliós amerikai katolikus közösségről, mely jelentős súllyal bír a közeledő amerikai elnökválasztások kapcsán is. Mike Pence az újságírók előtt külön ishangsúlyozta, hogy hitét aktívangyakorló katolikus családból származik.

Elemzők megjegyezték, hogy Mike Pe...
2020-01-24 17:02:03
Trump még Netanjahu és Ganz Washingtonba érkezése előtt felvázolja palesztin-izraeli béketervét
... először negatívan reagálnak majd, pedig a tervezet nagyon is pozitív lesz a számukra" - fogalmazott. Hozzáfűzte: "bizonyos idő múlva" hosszabban is beszél majd a palesztin féllel.
Mike Pence alelnök csütörtökön Jeruzsálemben fejtette ki az amerikai nagykövetségen újságíróknak, hogy Donald Trump meghívta Netanjahut és Ganzot, és a találkozón az amerikai kormányzat régóta emleg...
2020-01-24 07:04:23
Benjamin Netanjahu izraeli kormányfő és vetélytársa, Beni Ganc a Fehér Házba látogat
...
Mike Pence Izraelben amerikai újságíróknak kifejtette, hogy a találkozón az amerikai kormányzat régóta emlegetett, de még ismeretlen közel-keleti rendezési tervét vitatják meg. Washington ezt még a márciusi izraeli választások előtt szeretné előterjeszteni.
A Fehér Ház Pence bejelentése után megerősítette a várható látogatást, de azt nem kívánta részletezni, hogy paleszt...
2020-01-23 21:42:35
Holokauszt Világfórum - Erőteljes fellépést követeltek az antiszemitizmus ellen a felszólaló államférfiak
...
A háromórás rendezvényen több tucat ország állam- és kormányfői álltak ki a rasszizmus és az antiszemitizmus ellen az auschwitzi haláltábor felszabadulásának 75. évfordulója alkalmából rendezett "Emlékezés a holokausztra, harc az antiszemitizmussal szemben" címú fórumon.
"Emlékezni, és nem felejteni" - hangsúlyozta a találkozót megnyitó beszédében Reuven Rivlin izraeli ...
2020-01-23 16:53:03
Trump részt vesz az abortuszellenes meneten
... abortusz szigorítását előíró törvényt szavaztak meg, néhány másikban viszont, ahol liberális többségű...
2020-01-23 07:05:46
Áder János részt vesz a holokauszt-világfórumon Izraelben
... megemlékezésen az izraeli elnök és kormányfő mellett felszólal Vlagyimir Putyin orosz, Frank-Walter Steinmeier német, Emmanuel Macron francia elnök, vala...
2020-01-22 13:11:21
A megbékélésről mondott beszédekkel emlékeztek Martin Luther Kingre
... ünnep.
Donald Trump amerikai elnök - mielőtt útnak indult a davosi világgazdasági fórumra - előre be nem jelentett tisztelgő látogatást tett a polgárjogi harcos washingtoni emlékművénél, és Mike Pence alelnökkel együtt koszorút helyezett el az alkotás talapzatánál.
Ezt követően Twitter-bejegyzést is közzétett, összekötve a hétfői ünnepnapot a három éve történtekkel....
2020-01-21 07:04:42
1 2 3 ..13 14 ..20 21 ..26 27 28 
Címkék: Donald Trump, Auschwitz-Birkenau Alapítványnak, Ganz Washingtonba, Benjamin Netanjahu, Beni Ganc, Fehér Házba, Holokauszt Világfórum, Áder János, Martin Luther Kingre, Izrael Államot, Mike Pence, Nancy Pelosi, Steve Mnuchin, Fehér Ház, Őket Trump, Jeanne Mancini, Mike Pe, Mike Pence Izraelben, Fehér Ház Pence, Reuven Rivlin, Vlagyimir Putyin, Frank-Walter Steinmeier, Emmanuel Macron, republikánusok iowai, első eredmények, kormányzat családbarát, nemzetközi politika, amerikai alelnökkel, antiszemitizmus ellen, felszólaló államférfiak, abortuszellenes meneten, megbékélésről mondott, elnök kampánycsapata, elmúlt hetekben, elnök egyúttal, antiszemitizmus elleni, múlt héten, rendezvényen kormánytagok, menet résztvevőit, menet elnöke, órás megbeszélésén, több mint, közeledő amerikai, újságírók előtt, tervezet nagyon, palesztin féllel, amerikai nagykövetségen, amerikai kormányzat, márciusi izraeli, várható látogatást, háromórás rendezvényen, auschwitzi haláltábor, találkozót megnyitó, izraeli elnök,
© 2013 TVN.HU Kft.