Belépés
Évértékelő - A 2018-as évben Milo Djukanovic visszatért a montenegrói politikai életbe
... valódi tétje az volt, hogy a balkáni ország folytatja-e a megkezdett euroatlanti integrációt, vagy szakít a Nyugattal, és inkább Oroszország felé fordul. A podgoricai sajtó értesülései szerint Milo Djukanovic éppen azért indult ismét az elnöki posztért, mert egy gyengébb vagy kevésbé ismert jelölt talán nem nyerhette volna meg a voksolást, és oroszbarát politikus kerülhetett volna...
2018-12-27 20:47:40
A montenegrói külügyminisztérium bekérette a szerb nagykövetet egy szökött vádlott miatt
... választások napján puccskísérletet hajtott végre. Azt tervezték, hogy fegyveres támadást hajtanak végre a montenegrói intézmények ellen, betörnek a podgoricai parlamentbe, és ott meggyilkolják Milo Djukanovic akkori miniszterelnököt, oroszbarát pártokat juttatva hatalomra.
A vádlottak között van két orosz állampolgár, két montenegrói ellenzéki képviselő, a szerbiai csendőrsé...
2018-11-26 23:33:29
Kövér László: Magyarország támogatja Montenegró európai integrációját
... fejezte ki, hogy Podgorica ugyanígy számíthat majd Budapestre az EU-csatlakozás ...
2018-09-10 13:31:57
Hivatalos látogatásra Montenegróba utazik Kövér László
...
Szilágyi Zoltán, az Országgyűlés sajtófőnökének MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a házelnök hétfőn Podgoricában megbeszélést folytat vendéglátójával, Ivan Brajoviccsal, a Montenegrói Köztársaság Parlamentjének elnökével, Dusko Markovic miniszterelnökkel és Srdjan Darmanovic külügyminiszterrel.
Kövér Lászlót fogadja Milo Djukanovic köztársasági elnök is....
2018-09-09 10:11:07
Orbán: zárva kell tartani a balkáni migrációs útvonalat
... demokratizálódását.
Azt is mondta, szívesen látják a magyar beruházókat Montenegróban.
Orbán Viktor hétfőn érkezett a montenegrói fő...
2018-07-24 12:01:21
Montenegróba utazik Orbán Viktor
...
A kormányfő kedden Podgoricában megbeszélést folytat Dusko Markovic miniszterelnökkel és Ivan Brajovic parlamenti elnökkel.
Milo Djukanovic, Montenegro elnöke hétfő este munkavacsorán látja vendégül Orbán Viktort - tette hozzá a sajtófőnök....
2018-07-23 08:41:46
Migraţie ilegală - Péter Szijjártó: Veşti alarmante sosesc din Balcanii de Vest
... oferit sprijin Serbiei şi Sloveniei.
Péter Szijjártó se va mai întâlni în decursul zilei ...
2018-07-02 21:03:47
Valahol itt lehet elhantolva a nemzeti-polgári ostobaság köz
... fideszes közpénzportálon tegnap délelőtt), hogy aki ennyit értett meg az Erkel Színház színpadán látható Billy Elliot történetéből, az bármilyen aljasságra képes. Budaházy Edda érdemrendet neki! Milo Yiannopoulos babérkoszorúval!

Mielőtt valaki mindent elsöprő érvként azzal állna elő, hogy dehát ki olvas Magyar Időket, szeretném ünnepélyesen felkérni, kivételesen ne bag...
2018-06-03 08:57:24
Maximálisan meghálálta a beléje helyezett bizalmat és közpén
... fotográfiát, ami már megint többet mond akárhány gondosan összeválogatott szónál:

Schmidt Mária csilliárdos NER-ideológus a Terror Háza Múzeum és a XX. Század Intézet főigazgatója Milo Yiannopoulos előadásán (Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI)

Istenem, az a csodálat, az az átszellemült, rajongó bárgyúság azon az ábrázaton. Hát a nagy Milo tart előadást Budapesten, a...
2018-05-26 11:27:24
De nincs senki, aki visszakérdezhetne: ezt így mégis hogy?
... baloldali véleményformálókat, médiát úgy támadni, mint 2010-ben?

S. M.: Miért, meg voltak támadva? Volt ilyen?

(...) Lehet, hogy nekünk nem is lesz annyira extra Milo, mint nyugaton. Ott sokkal kevesebbet engednek ma már meg, mint mi, ott már nincs szólásszabadság.

Mondja ezt Mária, aki szinte a komplett magyar sajtót (a pártmédia nem média!) k...
2018-05-23 21:08:29
1 2 3 .........33 34 ....49 50 .....65 66 67 
Címkék: Milo Djukanovic, Kövér László, Orbán Viktor, Péter Szijjártó, Szilágyi Zoltán, Ivan Brajoviccsal, Montenegrói Köztársaság Parlamentjének, Dusko Markovic, Srdjan Darmanovic, Kövér Lászlót, Ivan Brajovic, Orbán Viktort, Erkel Színház, Billy Elliot, Budaházy Edda, Milo Yiannopoulos, Magyar Időket, Schmidt Mária, Terror Háza Múzeum, Század Intézet, Szigetváry Zsolt, 2018-as évben, montenegrói politikai, szerb nagykövetet, szökött vádlott, balkáni migrációs, nemzeti-polgári ostobaság, beléje helyezett, balkáni ország, megkezdett euroatlanti, podgoricai sajtó, elnöki posztért, gyengébb vagy, montenegrói intézmények, podgoricai parlamentbe, vádlottak között, szerbiai csendőrsé, házelnök hétfőn, magyar beruházókat, kormányfő kedden, bármilyen aljasságra, nagy Milo, komplett magyar, miniszterelnököt, babérkoszorúval, összeválogatott, közpénzportálon, szólásszabadság, puccskísérletet, vendéglátójával, parlamentjének, sajtófőnökének, meggyilkolják, integrációját, montenegróban, munkavacsorán, montenegróba,
© 2013 TVN.HU Kft.