Belépés
Évértékelő - A 2018-as évben Milo Djukanovic visszatért a montenegrói politikai életbe
... volt, hogy a balkáni ország folytatja-e a megkezdett euroatlanti integrációt, vagy szakít a Nyugattal, és inkább Oroszország felé fordul. A podgoricai sajtó értesülései szerint Milo Djukanovic éppen azért indult ismét az elnöki posztért, mert egy gyengébb vagy kevésbé ismert jelölt talán nem nyerhette volna meg a voksolást, és oroszbarát politikus kerülhetett volna az államfői szé...
2018-12-27 20:47:40
A montenegrói külügyminisztérium bekérette a szerb nagykövetet egy szökött vádlott miatt
... napján puccskísérletet hajtott végre. Azt tervezték, hogy fegyveres támadást hajtanak végre a montenegrói intézmények ellen, betörnek a podgoricai parlamentbe, és ott meggyilkolják Milo Djukanovic akkori miniszterelnököt, oroszbarát pártokat juttatva hatalomra.
A vádlottak között van két orosz állampolgár, két montenegrói ellenzéki képviselő, a szerbiai csendőrség egykori ve...
2018-11-26 23:33:29
Kövér László: Magyarország támogatja Montenegró európai integrációját
... hogy Podgorica ugyanígy számíthat majd Budapestre az EU-csatlakozás s...
2018-09-10 13:31:57
Hivatalos látogatásra Montenegróba utazik Kövér László
...
Szilágyi Zoltán, az Országgyűlés sajtófőnökének MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a házelnök hétfőn Podgoricában megbeszélést folytat vendéglátójával, Ivan Brajoviccsal, a Montenegrói Köztársaság Parlamentjének elnökével, Dusko Markovic miniszterelnökkel és Srdjan Darmanovic külügyminiszterrel.
Kövér Lászlót fogadja Milo Djukanovic köztársasági elnök is....
2018-09-09 10:11:07
Orbán: zárva kell tartani a balkáni migrációs útvonalat
... demokratizálódását.
Azt is mondta, szívesen látják a magyar beruházókat Montenegróban.
Orbán Viktor hétfőn érkezett a mon...
2018-07-24 12:01:21
Montenegróba utazik Orbán Viktor
...
A kormányfő kedden Podgoricában megbeszélést folytat Dusko Markovic miniszterelnökkel és Ivan Brajovic parlamenti elnökkel.
Milo Djukanovic, Montenegro elnöke hétfő este munkavacsorán látja vendégül Orbán Viktort - tette hozzá a sajtófőnök....
2018-07-23 08:41:46
Migraţie ilegală - Péter Szijjártó: Veşti alarmante sosesc din Balcanii de Vest
... Serbiei şi Sloveniei.
Péter Szijjártó se va mai întâlni în decursul zilei cu p...
2018-07-02 21:03:47
Letette esküjét Milo Djukanovic új montenegrói államfő
... igazságügyi megerősítésén dolgozom majd" - mondta el az eskü szövegét a parlamenti képviselők és a kormánytagok, valamint az ország egykori elnökei, miniszterelnökei és házelnökei előtt Milo Djukanovic.
Beszédében kiemelte, hogy Montenegró felelős őseinek, akik megalapozták a jelenlegi állam alapjait, de utódainak is, akik a jövőben az elért eredményeket élvezhetik. Emlékezt...
2018-05-20 13:01:32
Évértékelő - A NATO-csatlakozás lázában telt a 2017-es év Montenegróban
... televízióban, valamint az interneten is élőben lehetett követni.
2016 októberében az ügyészség szerint a vádlottak állami intézményekre akartak támadni, merényletet akartak elkövetni Milo Djukanovic akkori miniszterelnök ellen, hogy oroszbarát pártokat juttassanak hatalomra, és így megakadályozzák az Adria-parti állam NATO-csatlakozását.
A tizennégy vádlott között két ...
2018-01-03 07:11:02
Folytatódott a montenegrói puccskísérlet vádlottjai elleni per
... szerbiai csendőrség egykori vezetője, valamint további kilenc szerb férfi állami intézményekre akart támadni az októberi parlamenti választás napján, és merényletet akart elkövetni Milo Djukanovic akkori miniszterelnök ellen, hogy oroszbarát pártokat juttasson hatalomra, és így megakadályozza az Adria-parti állam NATO-csatlakozását.
A 14 embert terrorista cselekmények kísérl...
2017-09-06 13:52:48
1 2 3 4 5 6 
Címkék: Milo Djukanovic, Kövér László, Orbán Viktor, Péter Szijjártó, Szilágyi Zoltán, Ivan Brajoviccsal, Montenegrói Köztársaság Parlamentjének, Dusko Markovic, Srdjan Darmanovic, Kövér Lászlót, Ivan Brajovic, Orbán Viktort, 2018-as évben, montenegrói politikai, szerb nagykövetet, szökött vádlott, balkáni migrációs, montenegrói puccskísérlet, balkáni ország, megkezdett euroatlanti, podgoricai sajtó, elnöki posztért, gyengébb vagy, montenegrói intézmények, podgoricai parlamentbe, vádlottak között, szerbiai csendőrség, házelnök hétfőn, magyar beruházókat, kormányfő kedden, eskü szövegét, parlamenti képviselők, ország egykori, jelenlegi állam, elért eredményeket, ügyészség szerint, vádlottak állami, tizennégy vádlott, októberi parlamenti, miniszterelnökei, miniszterelnököt, vendéglátójával, puccskísérletet, megakadályozzák, miniszterelnök, megakadályozza, parlamentjének, sajtófőnökének, integrációját, puccskísérlet, intézményekre, csatlakozását, montenegróban, megerősítésén, meggyilkolják, munkavacsorán,
© 2013 TVN.HU Kft.