Belépés
Krónika 1. rész (napirend előtt: beiskolázás, tüntetések, Trianon)
... rengeteg város szabadult ki a Fidesz hatalmából, ezeken a helyeken az ellenzéknek be kell mutatnia a teljesen más hatalomfelfogását, az esélyteremtő államot.
Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára is egyetértett azzal, hogy a környezetvédelem fontos. A különbség az - folytatta -, hogy a baloldal ennek terhét a családokra, a kormány pedig Brüssze...
2019-12-02 15:22:11
Krónika 2. rész (napirend előtt: gazdaság, MNB, nők elleni erőszak, bűnözés)
... sorolta a program legnagyobb haszonélvezői közé. Úgy értékelt: a program valójában kedvezményes hitelt nyújt ezeknek a nagyvállalkozóknak közpénzből.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára jelezte: a képviselő az MNB-hez intézzen kérdést az ügyben, mert a jegybank független, így kormány nem illetékes ilyen kérdésekben.
Ugyanakkor jelezte: a mag...
2019-11-25 14:22:24
Ma van a Szovjetunióba hurcolt magyar politikai rabok és kényszermunkások emléknapja
... megszállás áldozatainak emlékművénél. Köszöntőt mond Menczer Erzsébet, a Szovjetunióban Volt Politikai Rabok és Kényszermunkások Szervezetének elnöke, beszédet mond Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára.
Kora este a Magyar Nemzeti Múzeum és a Gulág- és Gupvikutatók Nemzetközi Társasága a Ferencvárosi pá...
2019-11-25 07:04:10
Hétfőn lesz a Szovjetunióba hurcolt magyar politikai rabok és kényszermunkások emléknapja
... megszállás áldozatainak emlékművénél.
Köszöntőt mond Menczer Erzsébet, a Szovjetunióban Volt Politikai Rabok és Kényszermunkások Szervezetének elnöke, beszédet mond Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára.
Az Országgyűlés 2012. május 21-én határozott úgy, hogy november 25-e legyen a Szovjetunióba hur...
2019-11-22 19:13:29
Krónika 10. rész (Nemzeti Filmintézet, családvédelmi akcióterv)
... miközben korábban Andy Vajnát "az egekig" dicsérték, most kirúgták az összes emberét.
Államtitkár: a magyar mozgókép hagyományai felelősséget is jelentenek
Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára elmondta: a magyar mozgókép nagy hagyományai felelősséget is jelentenek, aminek meg kell felelni. A javaslat egyesíti a filmszakma és a közönség ig...
2019-11-20 17:23:14
Magyarország 365 - Indul a fotópályázat közönségszavazása
...
Minden előzetes várakozást felülmúlt a Magyarország 365 fotópályázat iránti érdeklődés: mintegy 17 ezer pályamű érkezett be - mondta el az MTI-nek szerdán a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.
Dömötör Csaba hozzátette, a szakmai zsűri már kiválasztotta a legjobb képeket, ez a válogatás pedig közönségszavazáson is részt vesz.
A https://fotopalyazat....
2019-11-20 15:02:54
Krónika 1. rész (napirend előtt: gyermekek, önkormányzatok, közoktatás, külpolitika)
... önkormányzatok lehetőségeit, ahol tudja. Kifogásolta az iparűzési adó felhasználásának korlátozását, az építéshatósági jogkörök önkormányzatoktól történő elvételét.
Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára közölte, a kormány politikája változatlan, minden településnek támogatást nyújt, a városvezetőkön múlik, élnek-e lehetőséggel. Úgy értékelt, az...
2019-11-19 11:11:17
Krónika 2. rész (napirend előtt: kormány, nemzetpolitika, családtámogatás)
...
LMP: a kormány politikáját szimbolizálják az elmúlt hét javaslatai

Keresztes László Lóránt, az LMP frakcióvezetője arról beszélt: az elmúlt egy hét kormánypárti javaslatai - többek között a házszabály módosításáról szóló előterjesztés vagy az önkormányzatokat érintő javaslatok,- szimbolizálják a kormány politikájának lényegét, azt, hogy a kormány mit gondol az Orsz...
2019-11-18 16:02:37
Krónika 1. rész (napirend előtt: házszabály, egészségügy, parlagfű)
... szerinte a kormánypárt vissza akarja tekerni az idő kerekét, az MSZP a jövőbe néz, a Fidesz újkori kasztrendszert épít, az MSZP az esélyteremtő államban hisz.
Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára közölte, a kormány egyetért a házszabály módosításával, mert az Országgyűlésben nincs helye sem ocsmány, sem trágár beszédnek, sem rendbontásnak. Sze...
2019-11-18 15:22:07
Gyurcsány keveri a kártyát, ideológiai hadviselés folyik
... kérdésekben. A kormány szeretné a korábban elhatározott beruházásokat megvalósítani, de ez támogató hozzáállás nélkül elképzelhetetlen - nyilatkozta lapunknak Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára, akivel az uniós vitákról és Soros elmaradt magyarországi látogatásáról is beszéltünk.

- A balliberális sajtó az önkormányzati v...
2019-11-12 22:00:36
1 2 3 ........30 31 ....46 47 ....60 61 62 
Címkék: Nemzeti Filmintézet, Dömötör Csaba, Miniszterelnöki Kabinetiroda, Menczer Erzsébet, Szovjetunióban Volt Politikai Rabok, Kényszermunkások Szervezetének, Kovács Zoltán, Magyar Nemzeti Múzeum, Gupvikutatók Nemzetközi Társasága, Andy Vajnát, Keresztes László Lóránt, fotópályázat közönségszavazása, esélyteremtő államot, környezetvédelem fontos, baloldal ennek, kormány pedig, program legnagyobb, program valójában, jegybank független, összes emberét, magyar mozgókép, javaslat egyesíti, szakmai zsűri, legjobb képeket, válogatás pedig, építéshatósági jogkörök, kormány politikája, városvezetőkön múlik, kormány politikáját, házszabály módosításáról, önkormányzatokat érintő, kormány politikájának, kormánypárt vissza, esélyteremtő államban, kormány egyetért, házszabály módosításával, kormány szeretné, korábban elhatározott, uniós vitákról, balliberális sajtó, elképzelhetetlen, kényszermunkások, önkormányzatokat, felhasználásának, környezetvédelem, miniszterelnöki, országgyűlésben, frakcióvezetője,
© 2013 TVN.HU Kft.