Belépés
Miniszterelnöki Kabinetiroda: a kormány által kötött szerződések eddig is nyilvánosak voltak
... közvélemény-kutatásokat. Mint mondta, tavaly januárban kiderült, hogy a kormány közvélemény-kutatások alapján indította el a Stop Soros! elnevezésű kampányt, majd pedig az is, hogy a Miniszterelnöki Kabinetiroda két és fél év alatt közel 400, a "kormányzati propagandához kapcsolódó" közvélemény-kutatást rendelt meg.
A Miniszterelnöki Kabinetiroda szerdán az MTI-hez eljuttatot...
2020-01-15 17:42:23
DK: hozzák nyilvánosságra a közpénzből fizetett kormányzati közvélemény-kutatásokat!
... kampányt. Arató Gergely hozzátette, akkor hiába kérte, nem sikerült betekintenie ezekbe a dokumentumokba. Az ezt követően elindított per során azonban napvilágot látott, hogy a Miniszterelnöki Kabinetiroda két és fél év alatt közel 400, a "kormányzati propagandához kapcsolódó" közvélemény-kutatást rendelt meg - közölte.
Arató Gergely felháborítónak nevezte, hogy a kormány "tö...
2020-01-15 14:55:51
György István a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára lesz
...
Tájékoztatásuk szerint a Budapest Főváros Kormányhivatalát csaknem hat évig kormánymegbízottként vezető politikus a tárca közszolgálatért felelős államtitkára lesz.
Hozzátették: a területet eddig irányító Tuzson Bence a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkáraként folytatja munkáját.
(FOTÓ)...
2020-01-03 18:12:32
Krónika 1. rész (napirend előtt: klímavédelem, igazságszolgáltatás, Budapest)
... megakadályozza a propagandamédia terjesztését - sorolta. Bírálta még a többi között a rabszolgatörvényt, a társadalombiztosítási szabályok megváltoztatását.
Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a rabszolgatörvényről szólva azt mondta, egyetlen helyről rúgtak ki egy gyermekes anyukát, mert nem vállalt túlórát, Józsefvárosból; egyetlen polgármes...
2019-12-17 15:01:39
Az EU finn elnöksége nem tartja kielégítőnek a magyar választ Kovács Zoltán Twitter-üzenetei ügyében
...
A finn elnökség arról kért magyarázatot, hogy Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára Twitter-üzeneteket küldött a Magyarországgal szemben indított, 7-es cikk szerinti eljárásról folytatott keddi második meghallgatásról az Általános Ügyek Tanácsában, noha az ülés zárt ajtós volt.
Tytti Tuppurainen ha...
2019-12-13 19:09:30
Krónika 1. rész (napirend előtt: beiskolázás, tüntetések, Trianon)
... rengeteg város szabadult ki a Fidesz hatalmából, ezeken a helyeken az ellenzéknek be kell mutatnia a teljesen más hatalomfelfogását, az esélyteremtő államot.
Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára is egyetértett azzal, hogy a környezetvédelem fontos. A különbség az - folytatta -, hogy a baloldal ennek terhét a családokra, a kormány pedig Brüssze...
2019-12-02 15:22:11
Krónika 2. rész (napirend előtt: gazdaság, MNB, nők elleni erőszak, bűnözés)
... sorolta a program legnagyobb haszonélvezői közé. Úgy értékelt: a program valójában kedvezményes hitelt nyújt ezeknek a nagyvállalkozóknak közpénzből.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára jelezte: a képviselő az MNB-hez intézzen kérdést az ügyben, mert a jegybank független, így kormány nem illetékes ilyen kérdésekben.
Ugyanakkor jelezte: a mag...
2019-11-25 14:22:24
Ma van a Szovjetunióba hurcolt magyar politikai rabok és kényszermunkások emléknapja
... megszállás áldozatainak emlékművénél. Köszöntőt mond Menczer Erzsébet, a Szovjetunióban Volt Politikai Rabok és Kényszermunkások Szervezetének elnöke, beszédet mond Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára.
Kora este a Magyar Nemzeti Múzeum és a Gulág- és Gupvikutatók Nemzetközi Társasága a Ferencvárosi pá...
2019-11-25 07:04:10
Hétfőn lesz a Szovjetunióba hurcolt magyar politikai rabok és kényszermunkások emléknapja
... megszállás áldozatainak emlékművénél.
Köszöntőt mond Menczer Erzsébet, a Szovjetunióban Volt Politikai Rabok és Kényszermunkások Szervezetének elnöke, beszédet mond Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára.
Az Országgyűlés 2012. május 21-én határozott úgy, hogy november 25-e legyen a Szovjetunióba hur...
2019-11-22 19:13:29
Krónika 10. rész (Nemzeti Filmintézet, családvédelmi akcióterv)
... miközben korábban Andy Vajnát "az egekig" dicsérték, most kirúgták az összes emberét.
Államtitkár: a magyar mozgókép hagyományai felelősséget is jelentenek
Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára elmondta: a magyar mozgókép nagy hagyományai felelősséget is jelentenek, aminek meg kell felelni. A javaslat egyesíti a filmszakma és a közönség ig...
2019-11-20 17:23:14
1 2 3 ........31 32 ....46 47 ....61 62 63 
Címkék: Miniszterelnöki Kabinetiroda, György István, Kovács Zoltán Twitter-üzenetei, Nemzeti Filmintézet, Stop Soros, Arató Gergely, Budapest Főváros Kormányhivatalát, Tuzson Bence, Dömötör Csaba, Kovács Zoltán, Általános Ügyek Tanácsában, Tytti Tuppurainen, Menczer Erzsébet, Szovjetunióban Volt Politikai Rabok, Kényszermunkások Szervezetének, Magyar Nemzeti Múzeum, Gupvikutatók Nemzetközi Társasága, Andy Vajnát, kormány által, közpénzből fizetett, magyar választ, tárca közszolgálatért, területet eddig, propagandamédia terjesztését, többi között, gyermekes anyukát, finn elnökség, ülés zárt, esélyteremtő államot, környezetvédelem fontos, baloldal ennek, kormány pedig, program legnagyobb, program valójában, jegybank független, összes emberét, magyar mozgókép, javaslat egyesíti, kényszermunkások, kormányhivatalát, megváltoztatását, államtitkáraként, környezetvédelem, miniszterelnöki, közszolgálatért, kommunikációért, propagandamédia, meghallgatásról, magyarországgal, kapcsolatokért, nyilvánosságra,
© 2013 TVN.HU Kft.