Belépés
Krónika 8. rész (kérdések, bizottsági jelentések vitája)
... és a Belügyminisztérium nem vizsgálja a tulajdonosi hátteret, a katasztrófavédelemnek az a dolga, hogy betartassa a szabályokat.
MSZP: hogyan lépnek fel a szúnyoginvázió ellen?
Molnár Gyula (MSZP) arról beszélt, hogy ez elmúlt időszakban rendkívüli problémát okozott a szúnyoginvázió.
Mik a tervek, mikorra lehet számítani a helyzet megváltozására - kérdezte. Arra is ...
2019-06-17 18:53:09
Ember Sári nyerte a 2019-es Leopold Bloom Képzőművészeti Díjat
... nemzetközi osztályának vezetője örömét fejezte ki, amiért 2013 után ismét az intézmény adhat otthont a díj döntősei - idén Asztalos Zsolt, Ember Sári, Erdei Krisztina, Kútvölgyi-Szabó Áron, Molnár Zsolt és Tranker Kata - munkáiból rendezett tárlatnak.
John Ward kiemelte, hogy az alapítás óta kiemelten fontosnak tartják a díj függetlenségét, amelyre a nemzetközi tagokból álló ...
2019-06-15 23:40:16
Megkezdődött az Úton van a Cziffra Központ rendezvénysorozat
...
A kiállítást csütörtökön nyitotta meg a szentendrei MANK Galériában Balog Zoltán miniszterelnöki biztos, aki a Cziffra Központ hátteréről és céljairól szólva emlékeztetett: a roma művészvilág és kulturális elit régóta vágyik arra, hogy legyen olyan kulturális központja, amely méltó módon mutatja be a magyar cigányság kultúráját, és azt tovább gyarapítja. A centrum már készül ...
2019-06-14 07:27:21
Krónika 7. rész (médiaszolgáltatás, ülésnap lezárása)
...

MSZP: a médiatanács szava ellen "nincs apelláta"

Molnár Gyula (MSZP) kifogásolta, hogy amit a médiatanács mond, "az ellen nincs apelláta", vagyis a döntések felülvizsgáltatásának kezdeményezését elveszik.
Azzal sem értett egyet, hogy a média szereplői a jövőben hosszabb időre kaphatnak engedélyt.
A médiafogyasztók lenézésének tekintette, hogy növ...
2019-06-14 07:02:26
Krónika 10. rész (befektetések)
... Magyarországnak fontos szerepet kell játszani ezekben a - korszerűsítést és környezetvédelmet egyaránt szolgáló - fejlesztésekben.
MSZP: össze nem függő törvények szerepelnek a javaslatban
Molnár Gyula (MSZP) azt bírálta, hogy a javaslatban egymással össze nem függő törvények szerepelnek.
DK: elfogadhatatlanok a fogyasztóvédelmi változtatások
Varju László (DK) ...
2019-06-12 19:30:14
Krónika 9. rész (épített és természeti környezet védelme)
... szükségesek, olyan lépések, amelyek egyszerűbbé teszik az emberek, az intézmények, az önkormányzatok életét - tette hozzá.
MSZP: elfogadhatatlan elemeket csúsztattak a kezdeményezésbe
Molnár Gyula (MSZP) szerint a kezdeményezésbe nem elfogadható elemeket csúsztattak be, de nem lehet olyat csinálni, hogy sok mindent beletesznek egy kezdeményezésbe, és az egészről kijelent...
2019-06-12 18:19:40
Rangos nemzetközi díjat nyert a magyar kiállítás a Prágai Quadriennálén
... képviselteti magát.
A Magyar Képzőművészeti Egyetem és a Kaposvári Egyetem Rippl-Rónai Művészeti Karának együttműködésében valósult meg a Mi van a felhőben? című installáció. A közös munkába Molnár Zsuzsa és Zeke Edit kurátorok a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemről és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemről is bevontak hallgatókat.
A színházi emlékezet témája kö...
2019-06-12 16:12:47
Krónika 7. rész (légtérvédelem, közigazgatási bíróságok)
... További célokra hívta fel a figyelmet, például a közösségi közlekedés fejlesztésének szükségességére. Megerősítette: pártja támogatja a javaslatot.
Ugyancsak pártja támogatását jelezte Molnár Gyula (MSZP), aki ugyanakkor olyan ügyeket is felhozott, amelyek miatt nem felhőtlen a két ország viszonya.
Németh Szilárd válaszában a magyar emberek biztonságát nevezte a legfont...
2019-06-12 16:02:51
Könyvhét - Programok Nógrád megyében
...
Salgótarjánban a Balassi Bálint Megyei Könyvtárban csütörtökön Zsibói Gergely költő, író nyitja meg a 90. ünnepi könyvhét és 18. gyermekkönyvnapok városi rendezvénysorozatát. Köszöntőt mond Molnár Éva, a könyvtár igazgatója és Fekete Zsolt, Salgótarján polgármestere, majd a Zenthe Ferenc Színház Versvándorok csoportja adja elő az Ady 100, Hunn, új legenda című zenés irodalmi ...
2019-06-12 13:06:19
Ma kezdődik a Margó Irodalmi Fesztivál
... tartanak, a Szívünk rajta program keretében pedig Kis-Várday Júliával utazhatnak az óvodások a rímek világába.
A Margó Extra beszélgetéssorozat v...
2019-06-12 12:32:04
1 2 3 ...................941 942 ..........1412 1413 ..........1881 1882 1883 
Címkék: Ember Sári, Leopold Bloom Képzőművészeti Díjat, Cziffra Központ, Programok Nógrád, Margó Irodalmi Fesztivál, Molnár Gyula, Asztalos Zsolt, Erdei Krisztina, Kútvölgyi-Szabó Áron, Molnár Zsolt, Tranker Kata, John Ward, MANK Galériában Balog Zoltán, Varju László, Magyar Képzőművészeti Egyetem, Kaposvári Egyetem Rippl-Rónai Művészeti Karának, Molnár Zsuzsa, Zeke Edit, Moholy-Nagy Művészeti Egyetemről, Budapesti Műszaki, Gazdaságtudományi Egyetemről, Németh Szilárd, Balassi Bálint Megyei Könyvtárban, Zsibói Gergely, Molnár Éva, Fekete Zsolt, Zenthe Ferenc Színház Versvándorok, Kis-Várday Júliával, Margó Extra, 2019-es Leopold, magyar kiállítás, tulajdonosi hátteret, szúnyoginvázió ellen, helyzet megváltozására, intézmény adhat, nemzetközi tagokból, kiállítást csütörtökön, szentendrei MANK, roma művészvilág, magyar cigányság, médiatanács szava, médiatanács mond, ellen nincs, média szereplői, jövőben hosszabb, médiafogyasztók lenézésének, javaslatban egymással, fogyasztóvédelmi változtatások,
© 2013 TVN.HU Kft.