Belépés
Krónika 7. rész (médiaszolgáltatás, ülésnap lezárása)
...

MSZP: a médiatanács szava ellen "nincs apelláta"

Molnár Gyula (MSZP) kifogásolta, hogy amit a médiatanács mond, "az ellen nincs apelláta", vagyis a döntések felülvizsgáltatásának kezdeményezését elveszik.
Azzal sem értett egyet, hogy a média szereplői a jövőben hosszabb időre kaphatnak engedélyt.
A médiafogyasztók lenézésének tekintette, hogy növ...
2019-06-14 07:02:26
Krónika 10. rész (befektetések)
... Magyarországnak fontos szerepet kell játszani ezekben a - korszerűsítést és környezetvédelmet egyaránt szolgáló - fejlesztésekben.
MSZP: össze nem függő törvények szerepelnek a javaslatban
Molnár Gyula (MSZP) azt bírálta, hogy a javaslatban egymással össze nem függő törvények szerepelnek.
DK: elfogadhatatlanok a fogyasztóvédelmi változtatások
Varju László (DK) ...
2019-06-12 19:30:14
Krónika 9. rész (épített és természeti környezet védelme)
... szükségesek, olyan lépések, amelyek egyszerűbbé teszik az emberek, az intézmények, az önkormányzatok életét - tette hozzá.
MSZP: elfogadhatatlan elemeket csúsztattak a kezdeményezésbe
Molnár Gyula (MSZP) szerint a kezdeményezésbe nem elfogadható elemeket csúsztattak be, de nem lehet olyat csinálni, hogy sok mindent beletesznek egy kezdeményezésbe, és az egészről kijelent...
2019-06-12 18:19:40
Krónika 7. rész (légtérvédelem, közigazgatási bíróságok)
... További célokra hívta fel a figyelmet, például a közösségi közlekedés fejlesztésének szükségességére. Megerősítette: pártja támogatja a javaslatot.
Ugyancsak pártja támogatását jelezte Molnár Gyula (MSZP), aki ugyanakkor olyan ügyeket is felhozott, amelyek miatt nem felhőtlen a két ország viszonya.
Németh Szilárd válaszában a magyar emberek biztonságát nevezte a legfont...
2019-06-12 16:02:51
Könyvhét - Változatos programok Szegeden
... fiatal szerzők, de szó esik arról is, milyen fiatal író(nő)ként bekerülni az irodalmi körforgásba. A szépirodalom és a líra mellett hangsúlyos szerep jut a tényirodalomnak is: bemutatják Molnár Gyula és Andrési Pál A civilizáció káros hatásai az élővilágra Magyarországon című kötetét, de a szerző részvételével ismerhetik meg az érdeklődők Marc Redfield A terror retorikája: töpreng...
2019-06-06 12:01:30
Nincs Cím
1 IX 1928. AMSZTERDAM A párizsi olimpia után a megbékélés jegyében Amszterdam mellett döntöttek a NOB vezetői, legyen a világháborúban semleges Hollandia az 1928-as olimpiai játékok házigazdája. 1925-óta új elnöke van a NOB-nak. A lemondó Coubertin posztját a belga Henry de Baillet Latour gróf veszi át.
...
2019-05-02 21:30:51
Óbuda Napja - Több mint félszáz színes programmal várják a közönséget három napon át
... nagyszínpadon szombaton Halász Judit koncertje szórakoztatja. A legkisebbeket a szervezők emellett Óbuda Esernyős szobrainál kakaó és limonádébárral, minicirkusszal, bábautomatával, Varró Dániel és Molnár György verses- zenés műsorával várnak. Izgalmas bemutatóival kiköltözik az eseményre a Csodák Palotája is.
A Zichy udvarban ebben az évben is kerületi civil szervezetek muta...
2019-05-02 11:41:45
Két előadással vendégszerepel Kolozsváron júniusban a Vígszínház
... Enikő által vezetett intézmény két előadását június 14-én mutatja be a kolozsvári színházban: délután a stúdióteremben A Pentheszileia Program látható Kincses Réka rendezésében, este pedig Molnár Ferenc A testőr című vígjátéka, Valló Péter rendezése tekinthető meg a nagyszínpadon.
A Pentheszileia Program rendezője, Kincses Réka marosvásárhelyi származású, Németországban élő f...
2019-04-22 10:41:07
Krónika 4. rész (kérdések)
... vannak konténerek, azok pihenőhelyül, ideiglenes lakhelyül szolgálnak az ottani építkezésen dolgozóknak.
MSZP: lehet-e számítani még valaha Magyarországon színvonalas szakképzésre?
Molnár Gyula (MSZP) szerint kudarcot vallott a szakképzési rendszer, mert a tavaly meghirdetett 50 ezer helyre csak 18 ezren jelentkeztek. Lehet-e számítani még valaha Magyarországon színvonal...
2019-03-25 14:01:38
Krónika 10. rész (nemzetközi egyezmények)
... tette hozzá.
Brenner Koloman (Jobbik) egyetértését fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy az EU kölcsönösen előnyös kereskedelmi és gazdasági kapcsolatokat fejlesszen Közép-Ázsiával.
Molnár Gyula (MSZP) ennél a napirendi pontnál is a munkavállalói jogok érdekében emelt szót, Gréczy Zsolt (DK) pedig hozzá hasonlóan azt szorgalmazta, hogy a kormány támogassa azt, aki szakszer...
2019-02-19 18:02:11
1 2 3 ..........................84 85 .............126 127 .............168 169 
Címkék: Nincs Cím, Óbuda Napja, Molnár Gyula, Varju László, Németh Szilárd, Andrési Pál, Marc Redfield, AMSZTERDAM, Baillet Latour, Halász Judit, Óbuda Esernyős, Varró Dániel, Molnár György, Csodák Palotája, Pentheszileia Program, Kincses Réka, Molnár Ferenc, Valló Péter, Brenner Koloman, Gréczy Zsolt, közönséget három, médiatanács szava, médiatanács mond, ellen nincs, média szereplői, jövőben hosszabb, médiafogyasztók lenézésének, javaslatban egymással, fogyasztóvédelmi változtatások, önkormányzatok életét, egészről kijelent, közösségi közlekedés, magyar emberek, irodalmi körforgásba, líra mellett, civilizáció káros, élővilágra Magyarországon, szerző részvételével, érdeklődők Marc, terror retorikája, párizsi olimpia, megbékélés jegyében, világháborúban semleges, 1928-as olimpiai, lemondó Coubertin, belga Henry, szervezők emellett, kolozsvári színházban, testőr című, ottani építkezésen, szakképzési rendszer, tavaly meghirdetett, napirendi pontnál, munkavállalói jogok, kormány támogassa, fogyasztóvédelmi,
© 2013 TVN.HU Kft.