Belépés
Krónika 7. rész (médiaszolgáltatás, ülésnap lezárása)
...

MSZP: a médiatanács szava ellen "nincs apelláta"

Molnár Gyula (MSZP) kifogásolta, hogy amit a médiatanács mond, "az ellen nincs apelláta", vagyis a döntések felülvizsgáltatásának kezdeményezését elveszik.
Azzal sem értett egyet, hogy a média szereplői a jövőben hosszabb időre kaphatnak engedélyt.
A médiafogyasztók lenézésének tekintette, hogy növ...
2019-06-14 07:02:26
Krónika 9. rész (épített és természeti környezet védelme)
... szükségesek, olyan lépések, amelyek egyszerűbbé teszik az emberek, az intézmények, az önkormányzatok életét - tette hozzá.
MSZP: elfogadhatatlan elemeket csúsztattak a kezdeményezésbe
Molnár Gyula (MSZP) szerint a kezdeményezésbe nem elfogadható elemeket csúsztattak be, de nem lehet olyat csinálni, hogy sok mindent beletesznek egy kezdeményezésbe, és az egészről kijelent...
2019-06-12 18:19:40
Krónika 7. rész (légtérvédelem, közigazgatási bíróságok)
... További célokra hívta fel a figyelmet, például a közösségi közlekedés fejlesztésének szükségességére. Megerősítette: pártja támogatja a javaslatot.
Ugyancsak pártja támogatását jelezte Molnár Gyula (MSZP), aki ugyanakkor olyan ügyeket is felhozott, amelyek miatt nem felhőtlen a két ország viszonya.
Németh Szilárd válaszában a magyar emberek biztonságát nevezte a legfont...
2019-06-12 16:02:51
Ajtótól kapuig címmel tart lemezbemutató koncertet a Grencsó Poetry formáció
... (elektronika, effekt).
Mint a közleményben áll, Grencsó István, a szabadzene Európa-szerte elismert alakja régóta ír verseket. Szövegei az AMA lemezein tűntek fel először. Az újabb versekből Molnár Csaba dramaturg inspirációjára és szerkesztésében született meg két év alatt a verszene-zenevers kompozíció Szalontay Tünde színész és a később csatlakozó zenészek előadásában....
2019-06-08 11:01:07
Kajak-kenu válogató - Kozák 200-on is nyert, Birkás duplázott
... Bianka (NKM Szegedi Vízisport SE) 49.1533. Bragato Giada (Tiszaújvárosi KKSE) 51.136
C-2 200 m:1. Balla Virág, Devecseriné Takács Kincső (Grabop...
2019-05-24 17:49:25
Nincs Cím
1 IX 1928. AMSZTERDAM A párizsi olimpia után a megbékélés jegyében Amszterdam mellett döntöttek a NOB vezetői, legyen a világháborúban semleges Hollandia az 1928-as olimpiai játékok házigazdája. 1925-óta új elnöke van a NOB-nak. A lemondó Coubertin posztját a belga Henry de Baillet Latour gróf veszi át.
...
2019-05-02 21:30:51
Paksi bővítés - LMP: Csernobil is azt mutatja, hogy nem biztonságos az atomenergia
... Kijelentette ugyanakkor: a beruházás leállításának szükségességéről nem csak a kormányoldalt kívánják meggyőzni, hiszen tíz évvel ezelőtt az akkor kormányzó szocialisták indították el a bővítést Molnár Csaba energiaügyi miniszter, későbbi DK-s európai parlamenti (EP) képviselő kezdeményezésére. Az akkori Országgyűlés 98 százaléka támogatta az előterjesztést, köztük Ujhelyi István ...
2019-04-26 11:41:30
Herendi Gábor és az elsőfilmes Badits Ákos kezdhet forgatni júliusban
... Dorka és Bárány Márton írta, a film operatőre Szatmári Péter lesz - áll a Magyar Nemzeti Filmalap MTI-hez eljuttatott közleményében.
A július elején kezdődő forgatáson Szabó Győzőt Molnár Áron, Csernus Imrét Bányai Kelemen Barna alakítja, a film producerei Illés Gabriella, Herendi Gábor és Nagy Mónika lesznek.
A Filmalap 81 millió forinttal támogatta Badits Ákos első mo...
2019-04-25 13:19:02
Nagyszerda 04.17
OLVASMÁNY Izajás próféta könyvéből
A megígért Megváltó az isten szolgája és a fájdalmak férfia; de szenvedése végül diadalt arat.
Prófétája által Isten szenvedő Szolgája így beszél:
,,Isten, az Úr tanította nyelvemet, hogy az igével támasza lehessek a megfáradtaknak. Reggelenként ő teszi figyelmessé fülemet, hogy rá hallgassak, mint a tanítványok. Isten, az Úr...
2019-04-17 08:32:04
Mario Biondi nyitja Zalacsányban az Örvényeshegy Pikniket
... András "Apey", a Dynamite Dudes, a Rutkai Bori Banda, Huzella Péter, Bíró Eszter, Nyáry Krisztián és Király Erika, a Papaver Cousins, Beck Zoli és Háy János, a Gruntig Pigs, Varró Dániel és Molnár György, Malek Andi és az Eszement Meseband, a Kaláka, a Szilárd Piano Projekt, Pindroch Csaba, valamint A Kutya Vacsorája.
A közlemény idézi Oszkó-Jakab Natáliát, a Művészetek a Vid...
2019-03-17 10:51:40
1 2 3 ..........................160 161 .............240 241 .............320 321 
Címkék: Grencsó Poetry, Nincs Cím, Herendi Gábor, Badits Ákos, Mario Biondi, Örvényeshegy Pikniket, Molnár Gyula, Németh Szilárd, Grencsó István, Molnár Csaba, Szalontay Tünde, Szegedi Vízisport SE, Bragato Giada, Tiszaújvárosi KKSE, Balla Virág, Devecseriné Takács Kincső, AMSZTERDAM, Baillet Latour, Ujhelyi István, Bárány Márton, Szatmári Péter, Magyar Nemzeti Filmalap MTI-hez, Szabó Győzőt Molnár Áron, Csernus Imrét Bányai Kelemen Barna, Illés Gabriella, Nagy Mónika, OLVASMÁNY Izajás, Dynamite Dudes, Rutkai Bori Banda, Huzella Péter, Bíró Eszter, Nyáry Krisztián, Király Erika, Papaver Cousins, Beck Zoli, Gruntig Pigs, Varró Dániel, Molnár György, Malek Andi, Eszement Meseband, Szilárd Piano Projekt, Pindroch Csaba, Kutya Vacsorája, Oszkó-Jakab Natáliát, elsőfilmes Badits, médiatanács szava, médiatanács mond, ellen nincs, média szereplői, jövőben hosszabb, médiafogyasztók lenézésének, önkormányzatok életét, egészről kijelent, közösségi közlekedés, magyar emberek, szabadzene Európa-szerte, újabb versekből,
© 2013 TVN.HU Kft.