Belépés
Labdarúgó NB I - Futács góljával győzött a Vidi a Mezőkövesd ellen
... Kovács I. (Pátkai 92.), Elek, Hadzic, Milanov (Huszti 77.) - Futács (Nikolov 84.), M. Scepovic
Mezőkövesd:
----------Szappanos - Farkas D., Katanec, Pillár, Silye - Szeles, Meszhi - Molnár G., Bertus, Koszta - Drazic (Vajda S. 83.)
Lendületesen kezdtek a csapatok, előbb a Vidi rontott nagy helyzetben, majd a vendégek is elpuskáztak egy ígéretes lehetőséget. A folyta...
2019-03-16 19:12:08
Karácsony és Puzsér is hajlandó visszalépni, ha veszít az előválasztáson
... előválasztásra. De, mint mondta, komoly kétségei vannak afelől, hogy vajon az MSZP akarja-e azt, márpedig a pártra és a forrásaira is szükség van.
Kétségeit azzal magyarázta, hogy Molnár Zsolt, az MSZP budapesti elnöke néhány órával az előválasztásról kötött megállapodás után úgy nyilatkozott, "júniusban lesz valami, vagy előválasztás vagy közvélemény-kutatás, majd meglátjuk...
2019-03-13 16:31:49
POSZT - Tizennégy előadás a versenyprogramban
... történt Baby Jane-nel? című művét (Galambos Péter), a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház versenyprodukciójaként pedig Radu Afrim Egy zabigyerek kék háttér előtt történetet mesél című, Molnár Ferenc Az üvegcipő című drámája alapján készült darabját (Radu Afrim) láthatja a közönség.
Az előadások időpontjával és a jegyértékesítés indulásával kapcsolatos információkat a szerve...
2019-03-12 14:48:04
Változatos programokkal várják a vendégeket a Mórahalmi Nyárra
... hagyomány, hogy minden évben meghívnak egy határon túli magyar társulatot: idén a Nagyváradi Szigligeti Színház Heltai Jenő Naftalin című vígjátékával vendégszerepel Mórahalmon. Lát...
2019-03-12 11:08:00
Kihirdették a Pécsi József fotóművészeti ösztöndíj idei nyerteseit
... csaknem hatvan fotóművész adott be portfóliót - közölte az eredményhirdetés előtt a pályázatot kiíró Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. (MANK) ügyvezető igazgatója.
Tardy-Molnár Anna hangsúlyozta: a MANK az ösztöndíj mellett minél több szakmai támogatással és minél több megjelenési lehetőséggel is igyekszik támogatni a nyertes pályázókat.
Elsőévesként idén G...
2019-03-12 10:13:53
XI. kerület önkormányzat vezetősége
... nemzetközi nőnapon a kerület vezetői virággal kedveskednek az itt élő szép korú hölgyeknek..
Március 8-án délelőtt Simicskó István országgyűlési képviselő, Hoffmann Tamás polgármester, Molnár László alpolgármester, valamint a helyi önkormányzati képviselők a kerület hat helyszínén köszöntötték fel a nőnap alkalmából a szebbik nem tagjait.
- A nőknek köszönhetjük a ...
2019-03-08 21:17:11
Szatirikus műalkotások főszereplője lett VI. Fülöp spanyol király a madridi ARCO képzőművészeti vásáron
... mintegy 100 ezer látogatóra számítanak. A közönség összesen 31 ország 203 galériájának kínálatát tekintheti meg.
A világhírű kiállítók között már harmadik alkalommal van jelen a magyar Molnár Ani Galéria, amely most először a főszekcióban mutatkozhat be.
"A fő szempont az volt, hogy nagyon jó referenciával rendelkező, elismert művészeket hozzunk, ugyanis az ARCO az elmú...
2019-02-28 18:52:15
ÁSZ: a jogszabály szerint jelenleg nincs kampányidőszak
... EP-képviselője budapesti sajtótájékoztatóján közölte, az ÁSZ vizsgálatát követeli, mert a kormány közpénzből a Fidesz európai parlamenti (EP-) választási kampányát támogatja. Ugyanebben a témában Molnár Csaba, a DK ügyvezető alelnöke azt mondta sajtótájékoztatóján, hogy a Nemzeti Választási Bizottsághoz (NVB) fordul, mert úgy értékeli, a kormány tiltott kampányt folytat.
Az Á...
2019-02-28 18:43:03
Nyugdíjas séta
... keresztelő kápolna ,,Élet vize" oltárkárpit
triptichonja Máder Indira textilművész alkotása. A keresztút Búza Barna domborműve,
amelyet a templomba helyezése előtt a Molnár C. Pál műterem múzeumban láthattunk egy nagyböjti sétánk alkalmával.
- A templom négy libanoni szent ereklyéjét kapta meg a bíboros úrtól. Az M7-es autópályáról jól látható a templom....
2019-02-27 17:31:15
Megnyílt a Derkovits képzőművészeti ösztöndíjasok kiállítása
...
A Derkovits-ösztöndíjakat Fekete Péter, az Emmi kultúráért felelős államtitkára és Tardy-Molnár Anna, a MANK Magyar Alkotóművészeti Nkft. ügyvezetője adta át.
Fekete Péter a megnyitón emlékeztetett, hogy az 1955-ben alapított Derkovits Gyula-ösztöndíjra a 35. életévüket be nem töltött művészek pályázhatnak minden évben. Az ösztöndíj összege 2019-ben havi bruttó 200 ezer ...
2019-02-15 19:01:55
1 2 3 4 ..........................160 161 .............240 241 .............320 321 
Címkék: Labdarúgó NB, Mórahalmi Nyárra, Pécsi József, Kovács, Farkas, Molnár, Vajda, Molnár Zsolt, Baby Jane-nel, Galambos Péter, Tamási Áron Színház, Radu Afrim Egy, Molnár Ferenc Az, Radu Afrim, Nagyváradi Szigligeti Színház Heltai Jenő Naftalin, Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft, Tardy-Molnár Anna, Simicskó István, Hoffmann Tamás, Molnár László, Molnár Ani Galéria, Molnár Csaba, Nemzeti Választási Bizottsághoz, Máder Indira, Búza Barna, Derkovits-ösztöndíjakat Fekete Péter, MANK Magyar Alkotóművészeti Nkft, Fekete Péter, Derkovits Gyula-ösztöndíjra, madridi ARCO, jogszabály szerint, ígéretes lehetőséget, előválasztásról kötött, sepsiszentgyörgyi Tamási, üvegcipő című, előadások időpontjával, jegyértékesítés indulásával, határon túli, eredményhirdetés előtt, pályázatot kiíró, ösztöndíj mellett, nyertes pályázókat, kerület vezetői, helyi önkormányzati, nőnap alkalmából, nőknek köszönhetjük, közönség összesen, világhírű kiállítók, magyar Molnár, főszekcióban mutatkozhat, kormány közpénzből,
© 2013 TVN.HU Kft.