Belépés
Megkezdődött az Úton van a Cziffra Központ rendezvénysorozat
...
A kiállítást csütörtökön nyitotta meg a szentendrei MANK Galériában Balog Zoltán miniszterelnöki biztos, aki a Cziffra Központ hátteréről és céljairól szólva emlékeztetett: a roma művészvilág és kulturális elit régóta vágyik arra, hogy legyen olyan kulturális központja, amely méltó módon mutatja be a magyar cigányság kultúráját, és azt tovább gyarapítja. A centrum már készül ...
2019-06-14 07:27:21
Krónika 10. rész (befektetések)
... Magyarországnak fontos szerepet kell játszani ezekben a - korszerűsítést és környezetvédelmet egyaránt szolgáló - fejlesztésekben.
MSZP: össze nem függő törvények szerepelnek a javaslatban
Molnár Gyula (MSZP) azt bírálta, hogy a javaslatban egymással össze nem függő törvények szerepelnek.
DK: elfogadhatatlanok a fogyasztóvédelmi változtatások
Varju László (DK) ...
2019-06-12 19:30:14
Kettős budaörsi siker a triatlonos vegyes váltó ob-n
...
A győztes budaörsi négyest Bukovszki Tünde, Molnár Péter, Horváth Karolina Helga és Kiss Gergely alkotta, míg az ezüstérmes együttesben szerepelt három riói olimpikon, Vanek Margit, Tóth Tamás és Kovács Zsófia. A harmadik helyen Bragmayer Zsanett vezetésével az újbudaiak értek célba.
"Örülök, hogy a fiatalok megmutatták oroszlánkörmeiket és felnőtt válogatott versenyzők...
2019-06-10 10:33:05
Több mint nyolcvan programmal várja a közönséget a Margó Irodalmi Fesztivál
... kiegészülő zenei formációja, a MMAMT.
A Margó Extra beszélgetéssorozatában híres olvasókat mutatnak be idén is, hogy kiderüljön, milyen hatással volt Ónodi Eszter, Udvaros Dorottya, Molnár Áron (noÁr), Vekerdy Tamás vagy Bérczesi Róbert (Hiperkarma) életére az irodalom. Az utóbbi két vendéggel friss könyveikről is beszélgetnek.
Valuska László Háy Jánossal Kik vagytok ti?...
2019-06-04 10:41:19
Evezős Eb - Galambos Péter döntős könnyűsúlyú egypárban
... 6:58.900 perces eredménnyel nyerte meg, ami a két elődöntőt tekintve összesítésben a második legjobb helyezésnek számít. A szám A döntőjét vasárnap 10.15 órától rendezik.
Pétervári-Molnár Bendegúz egypárban a negyeddöntős futamában 7:39.700 perces eredménnyel utolsóként zárt, az elődöntőhöz az első háromban kellett volna szerepelnie, de messze elmaradt a továbbjutó három rivá...
2019-06-01 13:11:17
Evezős Eb - Nem jutott elődöntőbe a magyar kettes
... első öt hajó 81 századmásodpercen belül ért célba, a magyarok négy századdal maradtak el a harmadik, már elődöntős görög egységtől.
Az Eb-n szereplő további magyarok közül Pétervári-Molnár Bendegúz egypárban negyeddöntőbe, míg Galambos Péter könnyűsúlyú egypárban elődöntőbe jutott a délelőtti előfutamok során.
A luzerni Eb-n 17 versenyszámban hirdetnek győztest. A kontin...
2019-05-31 16:26:20
Élőben közvetíti a csíksomlyói pápai szentmisét a Duna TV
... Mit gondolnak ők a katolikus egyházfőről, miért vállalják a zarándoklatot, mit várnak ettől a történelmi eseménytől? - erre keresik a választ a műsorban. Megszólalnak: Pehartz Tamás, Molnár Lehel SP, Elek László SJ, Varga Péter, Vízi Elemér SJ és Zarándy Kleofás OFM.

Ferenc pápa miséje Csíksomlyón (kezdés: 09.35)
Először jár katolikus egyházfő az ősi magyar M...
2019-05-30 22:05:25
Kajak-kenu válogató - Kozák 200-on is nyert, Birkás duplázott
... Bianka (NKM Szegedi Vízisport SE) 49.1533. Bragato Giada (Tiszaújvárosi KKSE) 51.136
C-2 200 m:1. Balla Virág, Devecseriné Takács Kincső (Grabop...
2019-05-24 17:49:25
Strache-ügy - Határozatképtelenség miatt nem ülésezett a nemzetbiztonsági bizottság
... Ha a válasz nemleges, a szolgálatokat is megkeresik, honnan volt információjuk arról, hogy nem kell megjelenniük; esetleg a Fidesz adott-e erre utasítást - tette hozzá.
A szocialista Molnár Zsolt javaslatára Kövér László házelnök állásfoglalását is kikérik. Megkérdezik tőle, mindezek után javaslatot tesz-e a nemzetbiztonsági bizottság feloszlatására, megszüntetésére - mondta ...
2019-05-24 12:53:14
Klasszikus és új művekkel várja a közönséget a jövő évadban a Vígszínház
... láthatja a közönség Szirmai Albert-Bakonyi Károly-Gábor Andor Mágnás Miska című operettjét, Eszenyi Enikő rendezésében. A darabot mintegy húsz év után tűzi újra műsorra a Vígszínház.
Molnár Ferenc A doktor úr című vígjátéka Zsótér Sándor rendezésében látható a nagyszínpadon. A színház legendás háziszerzője először ezzel a darabbal mutatkozott be és aratott sikert a Vígszínház...
2019-05-01 21:27:19
1 2 3 .........................152 153 ............228 229 ............304 305 306 
Címkék: Cziffra Központ, Margó Irodalmi Fesztivál, Evezős Eb, Galambos Péter, Duna TV, MANK Galériában Balog Zoltán, Molnár Gyula, Varju László, Bukovszki Tünde, Molnár Péter, Horváth Karolina Helga, Kiss Gergely, Vanek Margit, Tóth Tamás, Kovács Zsófia, Bragmayer Zsanett, Margó Extra, Ónodi Eszter, Udvaros Dorottya, Molnár Áron, Vekerdy Tamás, Bérczesi Róbert, Valuska László Háy Jánossal Kik, Pétervári-Molnár Bendegúz, Pehartz Tamás, Molnár Lehel SP, Elek László SJ, Varga Péter, Vízi Elemér SJ, Zarándy Kleofás OFM, Szegedi Vízisport SE, Bragato Giada, Tiszaújvárosi KKSE, Balla Virág, Devecseriné Takács Kincső, Molnár Zsolt, Kövér László, Szirmai Albert-Bakonyi Károly-Gábor Andor Mágnás Miska, Eszenyi Enikő, Molnár Ferenc, Zsótér Sándor, triatlonos vegyes, magyar kettes, csíksomlyói pápai, nemzetbiztonsági bizottság, jövő évadban, kiállítást csütörtökön, szentendrei MANK, roma művészvilág, magyar cigányság, javaslatban egymással, fogyasztóvédelmi változtatások, győztes budaörsi, ezüstérmes együttesben,
© 2013 TVN.HU Kft.