Belépés
Elfogadták Szolnok költségvetését
... utak, kerékpárutak mellett az állami úthálózat fejlesztése - valamint a kulturális beruházásokat.
A tizennyolc tagú testületet tíz, a Szolnoki többség néven ismert csop...
2020-02-27 11:51:55
Nézőpont Intézet: változatlanul vezet a Fidesz-KDNP a teljes ellenzékkel szemben
...
A felmérés szerint a kormánypártok népszerűsége töretlen, az ellenzék házon belüli versenyét a Momentum Mozgalom vezeti, őket a választási részvételüket biztosra ígérők 13 százaléka támogatja, míg a Jobbik és a Demokratikus Koalíció (DK) fej-fej mellett áll, 10-10 százalékkal.
A részletekről azt közölték, hogy januárban is minden második aktív pártválasztó a Fidesz-KDNP-...
2020-01-28 17:02:46
Fidesz: a kormánypárti képviselők kiállnak a magyar érdekek mellett
...
A politikus azt mondta, korábban Donáth Anna és Cseh Katalin, a Momentum Mozgalom EP-képviselői "a Soros-hálózat hazug vádjait" mondták fel az EP-ben.
Kiemelte: ez nem kivételes eset volt, az ellenzéki EP-képviselők "folyamatosan a hazájuk ellen politizálnak Brüsszelben".
Kedden "Gyucsányné szervezi a következő ilyen akciót az Európai Parlamentbe" - közölte. Kifejt...
2020-01-27 15:01:52
Hét településen tartanak időközi választást vasárnap
... választáson hatan indulnak: Balla Jenő (Összefogás Győrért Egyesület), Géber József (Mi Hazánk Mozgalom), Hajnal János (független), Kirchfeld Mária (független), Pollreisz Balázs (MSZP-DK-Momentum-Jobbik-LMP) és Dézsi Csaba András (Fidesz-KDNP). A választói névjegyzékben 101 655-en szerepelnek. Októberben négy jelölt indult a választáson, akkor mindössze 646 voks volt az első két h...
2020-01-23 07:05:05
Polgármestert választanak vasárnap Győrben
... szavazólapi sorrend szerint - Balla Jenő (Összefogás Győrért Egyesület), Géber József (Mi Hazánk Mozgalom), Hajnal János (független), Kirchfeld Mária (független), Pollreisz Balázs (MSZP-DK-Momentum-Jobbik-LMP), Dézsi Csaba András (Fidesz-KDNP).
Vasárnap reggel hat és este hét óra között 96 szavazókörben 101 655 ember adhatja le voksát.
Október 13-án Borkai Zsolt 19 308,...
2020-01-22 09:01:11
Hidvéghi: az EP Magyarországot elmarasztaló határozata a Soros-szervezetek és a bevándorláspárti erők újabb nyo
... videoüzenetében egyebek mellett azt mondta, az EP azért marasztalta el Magyarországot, mert a kormány "lábbal tapossa" az Európai Unió és a magyar emberek érdekeit.
Donáth Anna, a Momentum Mozgalom EP-képviselője videoüzenetében hangsúlyozta, hogy az Európa Tanács égisze alatt működő, alkotmányjogi szakértőkből álló Velencei Bizottság mellett több független intézmény jelentés...
2020-01-16 15:32:14
Uniós biztos: a magyar kormány intézkedései indokolttá teszik a 7-es cikk szerinti eljárás folytatását
... európai értékek között.
"Tettek kellenek. Orbánt és kormányát végre meg kell büntetni, mert csak így lehet megvédeni a magyar embereket" - fogalmazott.
Donáth Anna Júlia, a Momentum Mozgalom EP-képviselője azt mondta, a magyar kormány lopja az EU-s pénzeket, rombolja az unió egységét és leépíti a jogállamiságot, az Európai Unió pedig nem tesz valódi lépést annak érdekéb...
2020-01-15 20:22:39
Timmermans: az Európai Bizottság 100 milliárd eurót biztosít a tiszta energiaforrásokra történő átálláshoz
... kialakítani - mondta. Arra is felhívta a figyelmet, hogy a támogatások hatályát nem lehet csak azon tagállamokra korlátozni, ahol a szén kivezetése nagy problémát jelent.
Cseh Katalin, a Momentum Mozgalom EP-képviselője felszólalásában azt hangsúlyozta, biztosítani kell, hogy a méltányos átállás elérje a legszegényebb és legkirekesztettebb európai régiókat is.
Véleménye ...
2020-01-14 18:10:27
Plenkovic: Horvátország reméli, az EU nevében megkezdheti a csatlakozási tárgyalásokat Albániával és Észak-Mace
... számukra.
"Csak ezen országok csatlakozásával válhat Európa olyan erőssé, hogy ellen tudjon állni a globális politikai kihívásoknak" - fogalmazott a képviselő.
Cseh Katalin, a Momentum Mozgalom EP-képviselője felszólalásában arra szólította fel a horvát elnökséget, tegyen többet a jogállamiság helyzetének javítása érdekében, amikor "az alapértékeinket figyelmen kívül hag...
2020-01-14 14:09:43
Kezdődik az ajánlásgyűjtés a dunaújvárosi időközi választásra
... választásra: Mi Hazánk Mozgalom, Magyar Munkáspárt, Tiszta Energiával Magyarországért Párt, Nemzeti Zöld Koalíció, Jobbik Magyarországért Mozgalom, Magyar Szocialista Párt, Lehet Más a Politika, Momentum Mozgalom, Párbeszéd Magyarországért Párt, Demokratikus Koalíció.
Az időközi választáson indulni szándékozó jelölteknek ajánlóíveken kell megszerezniük az induláshoz szüksége...
2019-12-28 08:31:07
1 2 3 ...14 15 ..21 22 .28 29 30 
Címkék: Elfogadták Szolnok, Nézőpont Intézet, Európai Bizottság, Momentum Mozgalom, Demokratikus Koalíció, Donáth Anna, Cseh Katalin, Momentum Mozgalom EP-képviselői, Európai Parlamentbe, Balla Jenő, Összefogás Győrért Egyesület, Géber József, Hazánk Mozgalom, Hajnal János, Kirchfeld Mária, Pollreisz Balázs, Dézsi Csaba András, Borkai Zsolt, Európai Unió, Momentum Mozgalom EP-képviselője, Európa Tanács, Velencei Bizottság, Donáth Anna Júlia, Magyar Munkáspárt, Tiszta Energiával Magyarországért Párt, Nemzeti Zöld Koalíció, Jobbik Magyarországért Mozgalom, Magyar Szocialista Párt, Lehet Más, Párbeszéd Magyarországért Párt, teljes ellenzékkel, kormánypárti képviselők, magyar érdekek, bevándorláspárti erők, magyar kormány, 7-es cikk, tiszta energiaforrásokra, csatlakozási tárgyalásokat, dunaújvárosi időközi, állami úthálózat, kulturális beruházásokat, tizennyolc tagú, felmérés szerint, kormánypártok népszerűsége, ellenzék házon, választási részvételüket, ellenzéki EP-képviselők, hazájuk ellen,
© 2013 TVN.HU Kft.