Belépés
Lengyelországban újratemették egy I. világháborús magyar honvéd nemrég megtalált maradványait
...
A szertartáson részt vett Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, valamint Kovács Vilmos ezredes, a Hadtörténeti Intézet és Múzeum parancsnoka.
Az emberi maradványokat, magyar katonai övcsatot, valamint egyenruha-, cipő- és fegyverdarabokat tavaly áprilisban találtág meg egy hnatkowicei szántóföldön.
A hatóságok a kihantoláskor személyiiga...
2019-01-16 15:13:58
Németh Szilárd: az illetményemelés is mutatja a katonák megbecsülését
...
Németh Szilárd felidézte, a katonáknak öt év alatt 50 százalékos illetményfejlesztést tűztek ki célul. Az utolsó 5 százalék helyett viszont - a munkaerőpiaci pótlék kivezetésével - átlagosan 7,4 százalékos emelést adnak.
Az eddigi közalkalmazottak - akik januártól honvédelmi alkalmazottak - januártól 20 százalékos, összesen 35 százalékos illetményfejlesztésben részesülne...
2019-01-03 21:51:44
Németh Szilárd: a haderőfejlesztést szolgálják a parlamenti döntések
...
Németh Szilárd az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában bírálta a parlamenti ellenzéket, amely sem a parlamenti szavazáson, sem az előkészítő munkában nem vett részt. Ezzel szerinte azt bizonyította, hogy nem tartja nemzeti ügynek a honvédelmet.
Az államtitkár a repülőgép-beszerzésekről azt mondta, hogy a honvédség ismét képes légi úton szállítani, "van magyar sz...
2018-12-14 09:11:02
Strasbourgi lövöldözés - Bakondi: a kormány komolyan veszi az emberek biztonságát
... veszélyeztetettség nyilvánvalóan nem éri el azt a szintet, amely Strasbourgban vagy szerte Nyugat-Európában tapasztalható.
A helyzet igényelte a szigorítást, a polgárok biztonsága, a belbiztonság szilárdan tartása miatt tették meg ezeket az intézkedéseket - jegyezte meg. Hozzátette: a kormány készen áll arra, hogy megvédelmezze a magyar embereket.
Kontrát Károly, a Belü...
2018-12-13 14:42:08
Németh Szilárd: erős honvédség nélkül nincs erős ország
...
Németh Szilárd hozzátette: a magyar emberek biztonságát, Magyarország területi integritását, hazánk békéjét leginkább a Magyar Honvédség garantálja.
Az államtitkár a parlamentben történt ellenzéki obstrukcióra utalva azt mondta, úgy tűnik, nem minden megválasztott parlamenti képviselő és képviselőcsoport szolgálja a magyar emberek biztonságát. Hozzátette, az ellenzéki ké...
2018-12-12 17:12:43
Krónika 6. rész (kérdések, bizottsági jelentések, napirend után)
... javaslatokról tárgyaltak a képviselők.
A honvédség új szervezeti kialakításáról szóló vitában Volner János (független) javasolta, hogy egyes tartalékosok kapjanak adókedvezményt. Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára jelezte, hogy a kormány megfontolja a javaslatot.
A honvédelmi alkalmazottak jogállásáról szóló törvény során nem volt vita, mi...
2018-12-10 19:42:08
Bokrétaavató a Kozma István Magyar Birkózó Akadémia csepeli sportcsarnokánál
... ennek a befektetésnek a megtérülése garantált, a haszon nem elsősorban pénzben vagy aranyérmekben mérhető, sokkal inkább életminőségben, egészséges szemléletben és értékrendben.
Németh Szilárd, a Magyar Birkózó Szövetség elnöke, a Kozma István Magyar Birkózó Akadémia Alapítvány alapítója kiemelte, hogy "Magyarország a bátorság, a küzdeni tudás és az akaraterő hazája". Leszöge...
2018-12-02 16:21:51
ATV-vezérigazgató: pénteken már biztosan nem lesz élő adás
... vezérigazgató elmondta: délután 2-kor erős füstöt éreztek az épületben, és ezért kiürítették azt.
Az adás még fél óráig ment, majd le kellett kapcsolni az áramot - tette hozzá.
Németh S. Szilárd közölte: az épület tetején hegesztettek, egy szikra elpattant, emiatt az álmennyezetnél tűz keletkezett, és izzani kezdett a mennyezet.
A tűzoltók eloltották a tüzet, az ép...
2018-11-30 18:11:43
Illegális bevándorlás - Németh Szilárd: a veszély nem múlt el
...
Németh Szilárd elmondta: a magyar és európai titkosszolgálatok jelentése alapján a Balkánon több mint 70 ezer ember áll készen, hogy az Európai Unió területére lépjen. Ráadásul látható, hogy a migránsok között hatalmas a feszültség - jegyezte meg.
Az államtitkár közölte: készen állnak arra, hogy a veszélyeztetett határszakaszra akár több ezer katonát vezényeljenek ki. En...
2018-11-28 14:02:17
Krónika 17. rész (beruházások gyorsítása, honvédelem, ülés lezárása)
... tartózkodott a teremben, a vitát Lezsák Sándor levezető elnök lezárta.
Honvédelmi alkalmazottak jogállása
A honvédelmi alkalmazottak jogállásáról szóló törvény expozéjában Németh Szilárd, a honvédelmi tárca parlamenti államtitkára elmondta, hogy új jogállást vezetnek be január elsejétől, a honvédelmi alkalmazottak a honvédelmi szervezetnél alkalmazott civilek lesznek....
2018-11-28 07:04:30
1 2 3 .......................71 72 ............107 108 ...........141 142 143 
Címkék: Németh Szilárd, Kozma István Magyar Birkózó Akadémia, Honvédelmi Minisztérium, Kovács Vilmos, Hadtörténeti Intézet, Kontrát Károly, Magyar Honvédség, Volner János, Magyar Birkózó Szövetség, Kozma István Magyar Birkózó Akadémia Alapítvány, Németh, Európai Unió, Lezsák Sándor, katonák megbecsülését, haderőfejlesztést szolgálják, parlamenti döntések, kormány komolyan, emberek biztonságát, szertartáson részt, emberi maradványokat, hnatkowicei szántóföldön, kihantoláskor személyiiga, munkaerőpiaci pótlék, eddigi közalkalmazottak, parlamenti ellenzéket, parlamenti szavazáson, előkészítő munkában, honvédség ismét, helyzet igényelte, polgárok biztonsága, belbiztonság szilárdan, kormány készen, magyar embereket, magyar emberek, parlamentben történt, kormány megfontolja, honvédelmi alkalmazottak, megtérülése garantált, küzdeni tudás, akaraterő hazája, épület tetején, szikra elpattant, tűzoltók eloltották, migránsok között, államtitkár közölte, veszélyeztetett határszakaszra, vitát Lezsák,
© 2013 TVN.HU Kft.