Belépés
Krónika 7. rész (légtérvédelem, közigazgatási bíróságok)
... szövetség ezt közvetlenül nem rendelheti el - indokolta a Horvátország és Magyarország közös katonai légvédelméről szóló kétoldalú megállapodást a honvédelmi tárca államtitkára.
Németh Szilárd ismertette: Magyarország kötött már hasonló megállapodást Romániával és Szlovéniával, Szlovákiával pedig folyamatban vannak a tárgyalások arról.
A megállapodás rögzíti a többi köz...
2019-06-12 16:02:51
Ne hazudj
NEHAZUGGY
Több mint félezer milliárd az ország védelmére. Mégis, ki ellen?
Lázár Gergő | Június 8, Szombat | 14:07
Németh Szilárd, a rezsidémon megvéd. Mindent és mindenkit, ha kell, ha nem. A Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára szombaton bejelentette, hogy a kormány soha korábban nem látott mennyiségű pénzt fordít biztonságra. Na nem egészségüg...
2019-06-09 18:24:17
Költségvetés - Németh Szilárd: 2020-ban minden eddiginél több pénzt fordít a kormány a biztonságra
...
Németh Szilárd kiemelte: a 2020-as költségvetés fókuszában a családvédelmi akcióterv áll, ezért is hívják a "gyermeket nevelő magyar családok költségvetésének". A jövő évi büdzsé ugyanakkor jelentős gazdaságvédelmi akciótervet is tartalmaz, hogy minden eshetőségre felkészülve megőrizzék a magyar gazdaság eredményeit.
Németh Szilárd mindemellett rámutatott arra, hogy a ga...
2019-06-08 13:41:32
Kövér: a gonoszság csak szembeszállással győzhető le
... befolyással bíró ország, amely képes megvédeni a határait, a gazdaságát, a szabadságát és a benne élő embereket".
A házelnök kiemelte: 2011-ben olyan új alaptörvényt alkottak, amely nemcsak szilárd közjogi, hanem értékrendi kerete is "államunk újjáépítésének és nemzetünk megerősítésének".
Úgy fogalmazott: "A Kun Bélák, Szamuelyk és Lukács Györgyök 21. századi szellemi és...
2019-06-06 12:51:12
Kövér: védekezni kell a mai európai liberális elit kommunizmus iránti nosztalgiájával szemben
... leszögezte: Magyarországon "politikai értelemben a kommunizmus korszakát 1990-ben, míg a posztkommunizmus korszakát 2010-ben, békés és demokratikus módon" zárták le, a 2011-es alaptörvény pedig szilárd közjogi alapot teremtett arra, hogy a kommunista rendszer többé soha ne térhessen vissza.
Ugyanakkor védekezni kell azzal szemben, hogy Európában egyes politikai erők és a mög...
2019-06-05 14:01:53
Krónika 7. rész (azonnali kérdések, napirend után)
... milyen célra akarják használni a volt laktanyát. A politikus hozzátette: a kecskeméti, kalocsai és szentgotthárdi laktanyákból ugyanis már "migráns munkásszállót" csináltak.
Németh Szilárd honvédelmi államtitkár azt felelte, hogy Marcaliban két laktanya van. Az épületek 16 éve nincsenek sem a Honvédelmi Minisztérium sem a Magyar Honvédség birtokában, tulajdonában vagy kezelés...
2019-06-03 23:30:48
Németh Szilárd: a megnövekedett migrációs nyomás miatt ismét ezer honvéd vesz részt a déli határ védelmében
...
Németh Szilárd közölte: a hazai titkosszolgálatok és külföldi társszolgálataik jelentése szerint "iszonyatosan" megnőtt az illegális migrációs nyomás a Balkánon, a rendőrségnek pedig komoly erőket kell vezényelnie nyári feladatainak ellátására.
A kormány ezért úgy döntött, hogy a honvédség ismét nagyobb létszámmal, teljes képességével vesz részt a határőrizeti feladatokb...
2019-06-01 13:01:17
Németh Szilárd maradt a Magyar Birkózó Szövetség elnöke
... egyetlen jelölt az elnöki posztra, s nyílt szavazással kapott ismét bizalmat.
A közgyűlésen - melyen a 2018-as szakmai és pénzügyi beszámolókat is elfogadták a megjelentek - Németh Szilárd javaslatára elődjét, az MBSZ-t 1992 és 2015 között vezető Hegedüs Csabát tiszteletbeli elnöknek választották. Az elnök azt követően kérte fel Hegedüst a posztra, hogy május 9-én elhunyt Bír...
2019-05-31 14:35:36
Emlékkönyv és DVD jelent meg a budapesti birkózó-vb-ről
...
A Hősök tere, 9 nap a szőnyegen című kiadványt szerdán sajtótájékoztatón mutatta be a magyar sportági szövetség (MBSZ), melynek elnöke, Németh Szilárd kiemelte, hogy a könyv igazi ismeretterjesztő munka. Hozzátette, komoly alapossággal mutatja be a versenyt, melyről Nenad Lalovic, a nemzetközi szövetség elnöke jelentette ki, hogy minden idők legjobbja volt.
"Lalovic elnö...
2019-05-29 15:35:19
Első alkalommal tartottak honvédelmi és rendvédelmi napot Csepelen
...
Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára köszöntőjében kiemelte: a rendezvény célja, hogy mindenki megismerhesse, a mindennapokban mit jelent a haza védelme, "a belső békénk, biztonságunk fenntartása".
Úgy fogalmazott: a békeidőben elvégzett hősies munkának lehettünk tanúi akkor, amikor a magyar tűzszerészek és hadihajózók a közelmúltban két egy...
2019-04-26 11:01:32
1 2 3 ......................72 73 ...........109 110 ...........144 145 146 
Címkék: Németh Szilárd, Magyar Birkózó Szövetség, Lázár Gergő, Honvédelmi Minisztérium, Lukács Györgyök, Magyar Honvédség, Hegedüs Csabát, Nenad Lalovic, gonoszság csak, megnövekedett migrációs, déli határ, budapesti birkózó-vb-ről, honvédelmi tárca, tárgyalások arról, megállapodás rögzíti, ország védelmére, rezsidémon megvéd, kormány soha, 2020-as költségvetés, családvédelmi akcióterv, magyar gazdaság, házelnök kiemelte, kommunizmus korszakát, posztkommunizmus korszakát, 2011-es alaptörvény, kommunista rendszer, volt laktanyát, politikus hozzátette, hazai titkosszolgálatok, illegális migrációs, rendőrségnek pedig, kormány ezért, honvédség ismét, határőrizeti feladatokb, elnöki posztra, 2018-as szakmai, szőnyegen című, magyar sportági, könyv igazi, nemzetközi szövetség, rendezvény célja, haza védelme, belső békénk, békeidőben elvégzett, magyar tűzszerészek, posztkommunizmus, szembeszállással, ismeretterjesztő, költségvetésének, társszolgálataik, gazdaságvédelmi, nosztalgiájával, megerősítésének,
© 2013 TVN.HU Kft.