Belépés
1956-os életrajzi lexikon - NÉVJEGYZÉK -
... Ferenc
Meszlényi István
Meszlényi József
Mészáros József
Miks József
Nagy Árpád
Nagy György
Nagy Jenőné Kardos Éva
Nagy József
Nagy Mihály
Németh Boldizsár
Németh István
Németh Károly
Németh Miklós
Neszméri Ernő
Neuberger Flóriánné Rácz Margit
Őri László
Paár Jenő
Pandúr György
Paukovit...
2019-01-02 03:14:52
Baloldali ellenzék: egy jelöltnek kell szemben állnia Tarlós Istvánnal
... sajtóban is szerepelt az ellenzéki pártok közös fellépése a közmédia székházánál. Kijelentette: ha aprózódik az ellenzék, Tarlós Istvánt már most győztesnek lehetne kikiáltani.
Gy. Németh Erzsébet, a DK budapesti közgyűlési képviselője elmondta: pártja fontosnak tartja, hogy az előválasztás módszerével dőljön el, ki váltsa le 2019-ben Tarlós Istvánt. Budapestnek elege van a ...
2018-12-20 18:33:27
Amerikai nagykövet: sikerült magasabb szintre emelni az amerikai-magyar kapcsolatokat
... együttműködést a világ azon részein, ahonnan a tömeges elvándorlás indult. Koordinált és egyeztetett módon lépnek fel, és érdemi humanitárius segítséget biztosítanak - tette hozzá.
Németh Zsolt, a bizottság fideszes elnöke az ülés utáni sajtótájékoztatóján azt mondta, David B. Cornstein érkezése az elmúlt időszakban nyugalmat hozott a kétoldalú kapcsolatokba, ugyanakkor a nag...
2018-12-13 12:42:21
Fővárosi Közgyűlés - A képviselők támogatták az e-jegyrendszer projektjének átalakítását
... Norbert (MSZP) azt mondta: "elszállt" 12 milliárd forint, sorakoznak a kérdések, a közgyűlés fideszes többsége pedig "sunyít". Az ügynek politikai felelőst kell találni - hangoztatta.
Gy. Németh Erzsébet (DK) azt mondta, szerinte botrány, ha a fővárosnak nem voltak információi a projektről. A BKK igazgatósága mindenről tudott, és az igazgatóság elnöke a főpolgármester főtanác...
2018-12-12 18:22:49
OGY Krónika 2. rész (napirend előtt)
... zajló nemzeti konzultáció eredménye is támpontot ad abban, milyen irányban bővítsék a jövőben a családtámogatásokat.
Fidesz: súlyos fenyegetés az ENSZ migrációs csomagja

Németh Zsolt (Fidesz) az ENSZ migrációs csomagjában rejlő veszélyekről beszélt.Hangsúlyozta, hogy csak idő kérdése, mikor erősödik a most tárgyalt, heteken belül a világszervezet közgyűlése elé ker...
2018-12-10 15:51:58
Patru partide maghiare au devenit membre ale CDI care întruneşte partidele de centru cu o orientare creştin-dem
...
Într-o declaraţie telefonică, Zsolt Németh a explicat că Adunarea Generală a organizaţiei, pe lângă Fidesz (care de ani de zile este membru al CDI), a acceptat să primească în rândurile sale patru partide maghiare, prin hotărârea Adunării Generale.
Au devenit membre Partidul Popular Creştin-Democrat (KDNP) din Ungaria, Uniunea Democrată Maghiară din România (UDMR), Uniun...
2018-11-27 15:29:15
Németh Zsolt: négy magyar párt lett tagja a kereszténydemokrata irányultságú centrumpártokat tömörítő CDI-nek
...
Németh Zsolt telefonon nyilatkozva elmondta: a szervezet közgyűlése a Fidesz mellett - amely évek óta tagja a CDI-nek - négy magyar pártot is a tagjai közé fogadott a közgyűlési döntésével.
Tag lett a KDNP, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ), a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ), valamint a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség (KMKSZ).
Elmondta, a Fides...
2018-11-27 13:49:31
Új műszereket, eszközöket kapott a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház
... felzárkóztatta az intézményt a kórházi élbolyhoz.
Geiger Ferenc, Soroksár polgármestere arról beszélt: azt szeretnék elérni, hogy az intézmény Budapest első három kórházába tartozzon.
Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, Csepel volt polgármestere arról beszélt, hogy az ilyen önkormányzati összefogásoknak magától értetődőnek kell lennie, és e...
2018-11-22 13:58:36
Németh Zsolt: a macedón házelnök örömmel nyugtázta a magyar álláspontot Nikola Gruevszki ügyében
...
Az ülésszak keretében a külügyi bizottság elnöke és a macedón házelnök négyszemközti megbeszélést is folytatott egymással. Németh Zsolt az MTI-nek elmondta: a megbeszélésen azt hangsúlyozta, hogy a Gruevszki-ügyet Budapest jogi kérdésnek tekinti, és a menedékkérelem elbírálása nem változtat Magyarország Macedónia iránti elkötelezettségén.
Talat Xhaferi örömmel nyugtázta ...
2018-11-19 22:05:59
Fidesz: a néppárt kongresszusa a kereszténydemokrácia győzelmével érhet véget
...
Németh Zsolt telefonon nyilatkozva az MTI-nek azt mondta, ahogy Európa, úgy az Európai Néppárt is nagyon fontos választás előtt áll.
Jövő májusban az európai parlamenti (EP-) választáson Európa jövőjéről lesz döntés, mostani kongresszuson pedig megválasztják a néppárt jelöltjét az Európai Bizottság elnöki posztjára - magyarázta.
Közölte, az egyik aspiráns a néppárt ...
2018-11-07 12:42:36
1 2 3 ........................150 151 ............226 227 ............300 301 302 
Címkék: Tarlós Istvánnal, Fővárosi Közgyűlés, Németh Zsolt, Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház, Nikola Gruevszki, Meszlényi István, Meszlényi József, Mészáros József, Miks József, Nagy Árpád, Nagy György, Nagy Jenőné Kardos Éva, Nagy József, Nagy Mihály, Németh Boldizsár, Németh István, Németh Károly, Németh Miklós, Neszméri Ernő, Neuberger Flóriánné Rácz Margit, Paár Jenő, Pandúr György, Tarlós Istvánt, Németh Erzsébet, David, Zsolt Németh, Adunarea Generală, Adunării Generale, Partidul Popular Creştin-Democrat, Uniunea Democrată Maghiară, Romániai Magyar Demokrata Szövetség, Vajdasági Magyar Szövetség, Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség, Geiger Ferenc, Németh Szilárd, Honvédelmi Minisztérium, Gruevszki-ügyet Budapest, Magyarország Macedónia, Talat Xhaferi, Európai Néppárt, Európai Bizottság, jelöltnek kell, amerikai-magyar kapcsolatokat, képviselők támogatták, e-jegyrendszer projektjének, macedón házelnök, magyar álláspontot, néppárt kongresszusa, ellenzéki pártok, közmédia székházánál, előválasztás módszerével,
© 2013 TVN.HU Kft.