Belépés
Enyhítették az egervári várkastély felújításán nyerészkedők büntetését
... MTI-t arról tájékoztatta, hogyaz elsőrendű vádlott - korábbi közlés szerint a település egykori polgármestere - 2012 novemberében kötött támogatási szerződést a Nemzeti Fejlesztési Ügynökséggel a várkastély turisztikai fejlesztésére. Az épület 2. emeleti bútorainak elkészítésére a másodrendű vádlottal szerződött.
A bútorokkal 2015. augusztus 31-ig kellett volna elkészülni ahh...
2019-12-02 19:52:17
Uniós és hazai pénzt csaltak el az egervári várkastély felújításánál
...
Az ügy fővádlottja 2012 novemberében kötött támogatási szerződést a Nemzeti Fejlesztési Ügynökséggel az egervári Nádasdy-Széchenyi-várkastély turisztikai fejlesztésére, uniós és hazai vissza nem térítendő támogatással.
A beruházás átadásakor elhangzottak szerint 638 millió forintból újították fel a műemlék létesítményt.
A szerződés értelmében az elszámolható költsé...
2018-07-24 09:40:58
Az MNV-vezette konzorcium 2,5 milliárdos uniós támogatásból fejleszti az állami vagyonnyilvántartást
... platformot kap, elősegítve a korszerűbb, hatékonyabb ingatlangazdálkodást.
Az MNV a Széchenyi 2020 program keretében, konzorciumi tagjaival, a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökséggel, a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt.-vel és az ÁVNY - Állami Vagyonnyilvántartási Kft.-vel szoros együttműködésben, az érintett tulajdonosi joggyakorló szervezetek aktív ...
2017-11-09 18:53:00
A Sziget fesztivál kapta a Budapest turizmusáért díjat
... KKM feladatai között. A minisztérium ezen a téren együttműködik más állami szervezetekkel, elsősorban a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium irányítása mellett működő Magyar Turisztikai Ügynökséggel, de fontos szerepet tölt be a világszerte 120 országban jelen levő külképviseleti hálózat és a magyar kulturális intézetek csaknem 100 éves intézményrendszere is - tette hozzá.
Az ál...
2017-09-28 07:18:26
Opel-felvásárlás - Berlin üdvözli az új tulajdonos vállalását az érvényes szerződések tiszteletben tartására -
... kapcsolatfelvételt a magyar gyár további pozício...
2017-03-06 21:13:39
A szoftverfejlesztő Cloudera bővíti budapesti irodáját
... oktatási rendszerből kikerülő szakemberekre, szoros együttműködésre törekednek a magyar egyetemekkel, kutatóhelyekkel.
A Cloudera tájékoztatása szerint a Magyar Nemzeti Befektetési Ügynökséggel (HIPA) együttműködve tervezik, hogy a budapesti telephelyet kibővítve, Közép-Európa jelentősebb kutatás-fejlesztési központjaként működjenek.
A Cloudera első budapesti irodája ere...
2016-10-04 15:53:36
Jövő év közepén kezdheti meg működését a BP szegedi üzleti szolgáltatóközpontja
... azzal a céllal, hogy segítse üzleti szolgáltatóközpontok Szegedre telepítését. Az elmúlt egy évben az önkormányzat nagyon szoros együttműködést alakítottak ki a Nemzeti Befektetési Ügynökséggel.
Szeptemberben a szolgáltatóközpontok igényeire, elvárásaira szabott képzés is indult az SZTE gazdaságtudományi karán.
Az önkormányzat a következő hónapokban minden segítséget meg...
2016-09-27 12:01:50
Magyar Idők - 84 milliárd forintot költöttek reklámra a baloldali kormányok 2006 és 2010 között
... Az intézet feltételei irreálisan szigo­rúak voltak, és olyan referenciákat kértek, amelyeket csak alvállalkozók bevonásával lehetett teljesíteni - áll a cikkben.
Ugyanezzel az ügynökséggel állapodott meg 2010-ben a szegedi önkormányzat a város rehabilitációjával kapcsolatos kommunikációs tevékenységek ellátására. A csaknem 47 millió forintos keretösszegű szerződésben szerepel...
2016-07-25 10:01:13
DK: a fideszesek a korrupció felderítésére szánt pénzt is ellopják
... Európai Unió Csalás Elleni Hivatalának nyomozása szerint Magyarországon ellopták a korrupció elleni munkára kapott uniós pénzt. Az már korábban is kiderült, hogy a Nemzeti Fejlesztési Ügynökséggel szerződött cégek lopták el a pénzt, azt viszont nem lehetett tudni, hogy pontosan kik állnak ezen cégek mögött - fogalmazott.
Kijelentette: a vizsgálat alá vett Quality Control Konz...
2016-01-28 12:22:08
A Magyar Nemzeti Kereskedőház együttműködési megállapodást kötött a mongol fejlesztési ügynökséggel
...
Az együttműködés keretében három fő fejlesztési program valósul meg: az ulánbátori közlekedési vállalat teljes buszparkjának megújítása; új, intelligens, komplett városrész kiépítése mintegy 62 hektáros területen; valamint intelligens közvilágítási rendszer kiépítése a mongol főváros egyik kerületében - olvasható a közleményben.
Kiemelték: a buszpark megújítása támogatás...
2015-12-07 18:43:12
1 2 3 4 
Címkék: Magyar Idők, Magyar Nemzeti Kereskedőház, Nemzeti Fejlesztési Ügynökséggel, Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökséggel, NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt, Állami Vagyonnyilvántartási Kft, Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Magyar Turisztikai Ügynökséggel, Magyar Nemzeti Befektetési Ügynökséggel, Nemzeti Befektetési Ügynökséggel, Európai Unió Csalás Elleni Hivatalának, Control Konz, egervári várkastély, érvényes szerződések, szoftverfejlesztő Cloudera, baloldali kormányok, korrupció felderítésére, mongol fejlesztési, település egykori, várkastély turisztikai, másodrendű vádlottal, bútorokkal 2015, beruházás átadásakor, műemlék létesítményt, szerződés értelmében, elszámolható költsé, érintett tulajdonosi, minisztérium ezen, téren együttműködik, magyar kulturális, magyar gyár, magyar egyetemekkel, budapesti telephelyet, önkormányzat nagyon, következő hónapokban, intézet feltételei, ügynökséggel állapodott, szegedi önkormányzat, korrupció elleni,
© 2013 TVN.HU Kft.