Belépés
Krónika 6. rész (azonnali kérdések, napirend után)
... járványhelyzet, a kormány ezért vonta le azt a következtetést, hogy Magyarországra behozni nem lehet a vírust és ezért döntöttek a szigorításról - közölte.
A besorolás a Nemzeti Népegészségügyi Központ számokra épülő adatai alapján készült - közölte.
Fidesz: mi a kockázata a migrációnak és a járványnak?
Simon Miklós (Fidesz) azt kérdezte, milyen kockázatokat hordoz ...
2020-07-13 17:52:39
Katasztrófavédelem: 90 ezer hektáron folytatódik a szúnyogirtás
... virágcserépben, madáritatóban százszámra képesek megjelenni a csípőszú...
2020-07-13 11:01:33
Operatív törzs: a megbetegedések jelentős része külföldi
... ülésén tárgyalták meg a szomszédos országokban kialakult helyzetet. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Innovációs és Technológiai Minisztérium, a Belügyminisztérium és a Nemzeti Népegészségügyi Központot (NNK) azt a feladatot kapta, állítsanak össze egy javaslatcsomagot, hogy milyen intézkedésekkel tudják megakadályozni a vírus terjedésének újabb felfutását. Úgy tudja, ezt a ...
2020-07-12 11:41:22
Koronavírus - Operatív törzs: a megbetegedések jelentős része külföldi vonatkozású
... ülésén tárgyalták meg a szomszédos országokban kialakult helyzetet. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Innovációs és Technológiai Minisztérium, a Belügyminisztérium és a Nemzeti Népegészségügyi Központot (NNK) azt a feladatot kapta, állítsanak össze egy javaslatcsomagot, hogy milyen intézkedésekkel tudják megakadályozni a vírus terjedésének újabb felfutását. Úgy tudja, ezt a ...
2020-07-10 19:52:53
Vöröskereszt: idén 19 balatoni strandon van elsősegélynyújtó szolgálat
... strandjain, minden nap 10 és 18 óra között.
A karitatív szervezet a koronavírus-fertőzés megelőzésére az augusztus 23-ig tartó program ideje alatt kiemelt figyelmet fordít a Nemzeti Népegészségügyi Központ ajánlásainak betartására, így idén nemcsak elsősegélynyújtó felszerelésekkel, hanem egyéni védőfelszerelésekkel is ellátja önkénteseit - tették hozzá.
A közlemény kit...
2020-07-07 18:42:04
Emmi: Flóris István az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet új vezetője
... OORI-főigazgatói megbízását. Akkor azt írták: a felmentés oka, hogy a járványü...
2020-07-06 16:22:14
Infarktusos beteget is találtak az újraindult szűrőbusszal
... katéteres laborjába szállították, ahol a lehető leggyorsabban ellátták.
A szűrőbusszal olyan településekre mennek el a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet, a Nemzeti Népegészségügyi Központ és a Máltai Szeretetszolgálat szakemberei, ahonnan szűrővizsgálatokra és szakorvoshoz is nehéz eljutni.
Andréka Péter elmondta: idén ezen a héten kezdték a vizsgálatokat, ...
2020-07-05 22:32:02
tesztelés visszafogás
... szükségességét. Így az esethalmozódások okának kiderítésére vizsgálatot is indít a tisztifőorvosi hivatal, a kutakodásba pedig bevonja a kórházparancsnokokat, valamint a kormányhivatalok népegészségügyi osztályait.

Ha a vizsgálat azt állapítja meg, hogy az intézmény nem a Nemzeti Népegészségügyi Központ által kiadott eljárásrend szerint kérte a szűréseket, úgy azok költ...
2020-06-26 22:22:33
Koronavírus - Kásler: elkészült az első hazai fejlesztésű Covid-teszt
... célja, hogy Magyarország minél előbb önellátó legyen az új koronavírus ellen kifejlesztett vakcina gyártásában. Ennek első lépéseként kötött együttműködési megállapodást a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) és a Debreceni Egyetem egy nemzeti oltóanyaggyár létrehozására - emlékeztetett.
Mint mondta, a koronavírus-fertőzés elleni védekezésben, így a hatásos oltóanyag-fejlesz...
2020-06-25 15:11:36
Rendkívül fontos a járványügyi éberség fenntartása
... Külügyminisztérium vagy az Egészségügyi Világszervezet (WHO) honlapján, és kössön biztosítást. Trópusi megbetegedések által érintett országok felkeresése előtt érdemes a Nemzeti Népegészségügyi Központ nemzetközi oltóközpontjánál tájékozódni és beszerezni a megfelelő védőoltásokat - tette hozzá.
Kérdésre válaszolva Müller Cecília elmondta, hogy a koronavírus - hasonlóan a...
2020-06-17 11:47:00
1 2 3 ..12 13 .18 19 .23 24 25 
Címkék: Flóris István, Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet, Nemzeti Népegészségügyi Központ, Simon Miklós, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Technológiai Minisztérium, Nemzeti Népegészségügyi Központot, Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet, Máltai Szeretetszolgálat, Andréka Péter, Debreceni Egyetem, Egészségügyi Világszervezet, Müller Cecília, megbetegedések jelentős, újraindult szűrőbusszal, első hazai, járványügyi éberség, kormány ezért, szomszédos országokban, feladatot kapta, vírus terjedésének, karitatív szervezet, augusztus 23-ig, lehető leggyorsabban, szűrőbusszal olyan, héten kezdték, esethalmozódások okának, tisztifőorvosi hivatal, kutakodásba pedig, kormányhivatalok népegészségügyi, nemzeti oltóanyaggyár, hatásos oltóanyag-fejlesz, megfelelő védőoltásokat, esethalmozódások, kormányhivatalok, javaslatcsomagot, elsősegélynyújtó, felszerelésekkel, oltóközpontjánál, népegészségügyi, intézkedésekkel, megakadályozni, tisztifőorvosi, megbetegedések, virágcserépben,
© 2013 TVN.HU Kft.