Belépés
Emmi: 3,3 milliárdot fordítanak 2019-ben a Nemzeti Tehetség Programra
...
Illés Boglárka azt mondta, a következő kétéves cselekvési terv újdonságai, hogy iskolarendszerű szakképzési intézmények is pályázhatnak a felhívásokra, több versenyt online formában is elérhetővé tesznek, valamint megteremtik a nemzeti tehetségsegítő kör alapjait is.
Meg szeretnének tartani minden olyan programot, amely az elmúlt években sikeres volt. Ilyen például az óv...
2018-12-14 14:52:26
Jövőre Prágában lesz az Operalia tehetségkutató verseny
... tíztagú nemzetközi zsűri dönt, amelynek tagja lesz a New York-i Metropolitan opera és a milánói Scala művészeti igazgatója is.
Az Operalia megrendezéséért komoly versengés folyik. A versenyt korábban mások mellett London, Los Angeles, Párizs, Verona, Mexikóváros és Peking látta vendégül.
Prága már korábban jelentkezett és nagy megtiszteltetésnek tartja, hogy jövőre megre...
2018-12-06 12:02:07
November második hétvégéjén rendezik jövőre Nyíregyházán a rali Eb-futamot
... naptárba, amelyről most mondta ki a végső szót az erre hivatott testület.
A 2019-es ERC-sorozatban négy aszfaltos és négy murvás verseny szerepel, Magyarország az egyik aszfaltos versenyt rendezheti meg.
"A sportdiplomáciai feladatok itt lezárultak, mostantól már koncentrálhatunk a rendezvényre" - nyilatkozta az MTI-nek közvetlen a döntés után Oláh Gyárfás, a Magyar Nemz...
2018-12-05 15:02:36
Szijjártó: Magyarország az erős Európában érdekelt
... Nyugat-Európából próbálnak erőltetni, hogy egyfajta posztkeresztény szakaszba lépjen az európai integráció.
Szavai szerint ahhoz, hogy Európa újra erős legyen, engedni kell a tagállamok közötti versenyt, biztonságot kell teremteni, amelyre veszélyt jelent a migráció és az azzal szoros kapcsolatban lévő terrorfenyegetettség, továbbá meg kell őrizni a keresztény értékeket, hagy...
2018-11-29 23:18:12
Május 23. lehet az Aranycsapat hivatalos emléknapja
... Legfelsőbb Bíróság korábbi elnöke.
Lomnici Zoltán hozzátette, szeretnének az új Puskás Ferenc Stadion átadásáig a Kárpát-medence valamennyi magyar nyelvű iskolájában meghirdetni tanulmányi versenyt az Aranycsapatról, és ez lenne az első olyan program az emlékév során, amelyhez állami támogatásra számítanának.
Kásler Miklós emberi erőforrás miniszter az Aranycsapatról azt...
2018-11-22 14:19:34
AM államtitkár: fontos a technológiai tudás átadása mezőgazdasági szereplőknek
... vagyunk egyszerre a kelettel és a nyugattal is, mivel keletebbre a nagyméretű birtokstruktúra, nyugatabbra pedig a fejlettebb, precíziósabb technológiák használata élezi a mezőgazdasági versenyt.
Feldman Zsolt elmondta, hogy meg kell találni azokat a platformokat, amelyek segítségével az elérhető precíziós tudást minél jobban át lehet adni, ezért a kormány bekapcsolódik a pr...
2018-11-22 13:49:08
Macron a Bundestagban: Franciaországnak és Németországnak új fejezetet kell nyitnia Európa történetében
... államfő.
Franciaország és Németország a második világháború után a partnereikkel együtt "összefűzte Európát"és megteremtette az egységes belső piacot, amely ösztönzi a kereskedelmet és a versenyt. Azonban "legyünk őszinték, lássuk be, hogy határőrizeti politikánk, közös védelempolitikánk, viszonyulásunk a digitális világhoz és pénzügypolitikai függetlenségünk mind olyan terül...
2018-11-18 16:47:28
Magyar-finn - Rossi az észtek ellen mutatott hozzáállásra számít
... játékstílusára jellemző, hogy masszív és a magas játékosokra épít, akik sokat futnak és az erőnlétük átlagon felüli.
"Sokszor keresik a párharcokat, ütköznek, de mi is felvesszük velük a versenyt, taktikailag és technikailag pedig jobbak is vagyunk" - mondta, s megemlítette, a hideg időhöz viszont jobban hozzá vannak szokva a vendégek.
Leszögezte, szerettek volna első he...
2018-11-17 23:01:56
Ismét darvadozást rendeznek a Szegedi Fehér-tónál
... hajnalban és délután is darunéző túra indul a sándorfalvi Macskási-gyephez. A vállalkozó szelleműek a darvak éjszakázó helyeit megkerülő terepfélmaratonon tehetik próbára állóképességüket, de versenyt rendeznek a fotográfusoknak is.
A legkisebbeket játszóház és kézműves foglalkozás várja, tartanak madárgyűrűzési bemutatót, természetrajzi előadásokat. Az egyik legérdekesebb pr...
2018-11-08 07:40:52
Nyíregyháza-rali - Több mint 10 ezer nézőt várnak a hétvégi rendezvényre
...
A nyírségi nagyváros először rendez raliversenyt, a hétvégi futam a hazai bajnok személye mellett a rali Európa-bajnokság (ERC) egyik jövő évi futamának megrendezéséről is dönthet. Utóbbi miatt az ERC és a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) promóterei, illetve megfigyelői is jelen lesznek a versenyen.
Oláh Gyárfás, Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) elnöke a t...
2018-11-07 13:42:05
1 2 3 ...................59 60 ..........89 90 .........118 119 120 
Címkék: Nemzeti Tehetség Programra, Jövőre Prágában, Szegedi Fehér-tónál, Illés Boglárka, York-i Metropolitan, Oláh Gyárfás, Magyar Nemz, Legfelsőbb Bíróság, Lomnici Zoltán, Puskás Ferenc Stadion, Kásler Miklós, Feldman Zsolt, Nemzetközi Automobil Szövetség, Magyar Nemzeti Autósport Szövetség, rali Eb-futamot, erős Európában, technológiai tudás, észtek ellen, hétvégi rendezvényre, következő kétéves, nemzeti tehetségsegítő, elmúlt években, milánói Scala, versenyt korábban, végső szót, erre hivatott, 2019-es ERC-sorozatban, egyik aszfaltos, sportdiplomáciai feladatok, döntés után, európai integráció, tagállamok közötti, azzal szoros, keresztény értékeket, első olyan, emlékév során, nagyméretű birtokstruktúra, mezőgazdasági versenyt, elérhető precíziós, kormány bekapcsolódik, második világháború, partnereikkel együtt, egységes belső, digitális világhoz, magas játékosokra, erőnlétük átlagon, hideg időhöz, sándorfalvi Macskási-gyephez, vállalkozó szelleműek, darvak éjszakázó, legkisebbeket játszóház,
© 2013 TVN.HU Kft.