Belépés
Toroczkai László: legyen rend az országban és Borsodban
... attól az elképzelésétől, hogy "Magyarország testéből kiszakítva négy megyét" cigány autonóm tartományt akar létrehozni, ahol az adófizetők pénzéből alapjövedelmet adna a cigányságnak.
Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke azt mondta, hogy meg kell állítani a "cigánybűnözést", a miskolci demonstráció is a közbiztonság megteremtésére szerveződött, mert a "jelenlegi hatalom" nem a ci...
2020-02-16 19:22:30
Mi Hazánk: Magyarország mondja fel a strasbourgi bíróság joghatóságát!
...
Novák Előd közölte: Magyarország ezzel visszaszerezné önrendelkezését, mert elfogadhatatlan, hogy egy idegen bíróság döntsön hazai emberi jogi kérdésekben, például a börtönviszonyok ügyében.
Hozzátette: a Mi Hazánk szerint a magyar börtönviszonyok valóban méltatlanok, vagyis méltatlanul jók ahhoz képest, amit a bűnözők érdemelnének. A párt álságosnak tartja azt a kormány...
2020-01-27 13:31:46
A Mi Hazánk korlátozná a legális bevándorlást is
... hadüzenetnek tekintik.
A teniszedzőként dolgozó politikus arról is szólt: arra kérik a kiemelkedő csapatsportok szakszövetségeit, hogy korlátozzák a külföldi csapatjátékosok számát.
Novák Előd, a párt alelnöke azt mondta, hogy a közérdek sérelmére hivatkozva szükséges korlátozni a legális bevándorlást.
Ezzel kapcsolatban Simon Perez korábbi Izraeli kormányfőt idézte...
2020-01-17 11:51:24
Mi Hazánk: "politikusbűnözők" törnek előre Újbudán
...
Novák Előd felidézte, hogy azok a jobbikos, momentumos és LMP-s önkormányzati képviselők sem támogatták a szerződések megsemmisítésére vonatkozó előterjesztését, akik korábban tiltakoztak Czeglédy megbízása ellen.
Ez azt jelenti, hogy ez a három párt is visszaeső politikusbűnözőknek asszisztál - tette hozzá.
Novák Előd szerint közfelháborodást váltott ki, hogy két ö...
2019-11-29 12:21:23
Horthy fővárosi bevonulására emlékezett a Mi Hazánk Budapesten
... rongyot és szivárványszín zászlót le fogjuk tépni, máglyára fogjuk vetni, és visszafoglaljuk nemcsak Budapestet, hanem egész Magyarországot, mert ez a mi hazánk" - fogalmazott a politikus.
Novák Előd, a párt alelnöke is a Tanácsköztársasághoz hasonlította a jelenlegi városvezetést. Azt mondta, hogy a Karácsony Gergely főpolgármester által vezetett fővárosi önkormányzat szinté...
2019-11-16 19:52:24
Önkormányzat 2019 - Fülöp Erik: a Mi Hazánk az egyetlen párt, amelyik komolyan veszi a környezetvédelmet
... akciójukat is ismertette, ezek között említette, sikerült elérniük, amit a hatóságoknak nem, hogy az egyik Pest megyei település utcájáról eltakarítsanak egy rákkeltő azbesztpala-lerakatot.
Novák Előd, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke, a lakossági fórum házigazdája is azt hangoztatta, hogy a környezetvédelem, a természetvédelem nem egy balliberális privilégium, hanem a hazaszere...
2019-10-09 20:52:53
Önkormányzat 2019 - A Mi Hazánk leragasztja a XI. kerület új parkolóóráit
...
Novák Előd az eseményt követően leragasztotta a Műegyetem rakpart egyik parkolóórájának kijelzőjét és kezelőfelületét, majd közölte, a környék többi újonnan kihelyezett eszközével is hasonlóan járnak el. Az ellenzéki politikus megjegyezte, polgári engedetlenségnek gondolt tevékenységükért vállalják a felelősséget.
A politikus úgy fogalmazott, megálljt akarnak parancsolni...
2019-08-23 11:11:58
Maccabi Európa Játékok - A Mi Hazánk és a MIÉP tiltakozik
...
Erről Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke és Nagy Tibor, a MIÉP elnöke közös sajtótájékoztatón beszélt szerdán a fővárosban a játékoknak otthont adó Ludovika Campus előtt.
Novák Előd hangsúlyozta: elfogadhatatlan, hogy amíg az előző házigazda Németország 1,4 milliárd forintból rendezte meg az "európai zsidóság olimpiáját", addig Budapesten - mint mondta - mintegy 30 milliár...
2019-07-31 12:22:19
Novák Előd: a Mi Hazánk kész megakadályozni a fővárosban kihelyezett új parkolóórák használatát
...
Novák Előd azt mondta, nem tűrik, hogy a fővárosi és a XI. kerületi önkormányzat "sunyi eljárásban" 1356 új parkolóhely fizetőssé tételével bővíti a "hivatalosan is veszteségesnek nyilvánított parkolási maffiát".
Az intézkedéssel a Bartók Béla úton, a Műegyetem rakpart teljes részén, a Fehérvári úton, a Bocskai út jelentős részén és a Villányi úton fizetős lesz a parkolá...
2019-07-28 17:42:10
Mi Hazánk: töröljék el a képviselők mentelmi jogát!
...
A Mi Hazánk szerint ugyanis a mentelmi jog ellentétes a törvény előtti egyenlőség elvével és csupán arra jó, hogy kiskaput jelentsen a politikusbűnözők számára - közölte Novák Előd.
Közölte, a Mi Hazánk először társadalmi vitát kezdeményez a mentelmi jog eltörléséről, illetve a következő időszakban javasolni fogják az Országgyűlésben az alaptörvény módosítását.
Úgy ...
2019-07-17 12:02:20
1 2 3 .................56 57 .........84 85 ........111 112 113 
Címkék: Toroczkai László, Hazánk Budapesten, Fülöp Erik, Maccabi Európa Játékok, Novák Előd, Simon Perez, Karácsony Gergely, Hazánk Mozgalom, Erről Novák Előd, Nagy Tibor, Ludovika Campus, Bartók Béla, strasbourgi bíróság, legális bevándorlást, egyetlen párt, fővárosban kihelyezett, képviselők mentelmi, adófizetők pénzéből, miskolci demonstráció, közbiztonság megteremtésére, idegen bíróság, börtönviszonyok ügyében, magyar börtönviszonyok, bűnözők érdemelnének, párt álságosnak, teniszedzőként dolgozó, kiemelkedő csapatsportok, külföldi csapatjátékosok, párt alelnöke, közérdek sérelmére, szerződések megsemmisítésére, három párt, jelenlegi városvezetést, egyik Pest, lakossági fórum, balliberális privilégium, eseményt követően, környék többi, ellenzéki politikus, játékoknak otthont, előző házigazda, törvény előtti, politikusbűnözők számára, következő időszakban, alaptörvény módosítását, környezetvédelem, megsemmisítésére, közfelháborodást, engedetlenségnek, szakszövetségeit, természetvédelem, politikusbűnözők,
© 2013 TVN.HU Kft.