Belépés
Novák: több mint 12 ezer család vette igénybe a Családvédelmi Akcióterv valamelyik támogatását
...
Novák Katalin elmondta, csütörtökig - a legfeljebb tízmillió forintos, szabad felhasználású kölcsönként induló, majd a gyermekek születésével fokozatosan támogatássá váló - babaváró támogatást háromezren igényelték, 1300 párnak pedig már ki is utalták az összeget.
A legtöbben a maximális 10 millió forintot kérték, és ha valaki a várandósság 12. hete után nyújtja be az ig...
2019-07-19 15:02:23
Novák Katalin: a családvédelmi akcióterv megerősíti a családok anyagi helyzetét
...
Novák Katalin hangsúlyozta, a kormány arra törekszik, hogy segíteni tudjon azoknak a fiataloknak, akikben "érik az elhatározás a gyermekvállalásra, és anyagi biztonságérzetet szeretnének".
Kifejtette: a babaváró támogatás azokat a házaspárokat érinti, akik elköteleződtek a családalapítás mellett, nincs stabil egzisztenciájuk, és a saját lábukra szeretnének állni. A szaba...
2019-07-13 09:41:12
Novák Katalin: már kétezer-ötszázan éltek a jelzáloghitel elengedésének lehetőségével július 1-je óta
...
Novák Katalin a július elsején életbe lépett akcióterv legfrissebb eredményeiről közölte: óriási és egyre növekvő az érdeklődés a családalapítást segítő kedvezmények iránt, eddig közel tízezer család tudott élni a program által kínált valamelyik lehetőséggel.
Ismertetése szerint idáig mintegy kétezren igényelték a babaváró támogatást, a nagycsaládosok autóvásárolási támo...
2019-07-12 13:02:44
Novák: egy ország akkor lehet sikeres, ha a munkahelyek támogatják a családokat
...
Novák Katalin közölte, az idén 52 olyan vállalat nyerte el az elismerést, amely fontosnak tartja, hogy dolgozói a családi életben is kiteljesedhessenek.
Az idei díjazottak között van az Országos Mentőszolgálat, a Magyar Nemzeti Bank és az Alkotmányvédelmi Hivatal.
Az államtitkár a családbarát programokat értékelve arra hívta fel a figyelmet, hogy akkor lesznek igaz...
2019-07-11 13:21:35
Novák Katalin: az államkincstár már majdnem ezer babaváró támogatás iránti kérelmet rögzített
...
Novák Katalin elmondta, a bankok már több mint 200 szerződést meg is kötöttek, a szabadon felhasználható, kölcsönként induló támogatást igénylők 88 százaléka pedig a maximális 10 millió forintot kéri, amelyet jellemzően otthonteremtésre, házfelújításra, autóvásárlásra fordítanak, de van, aki vállalkozást indít belőle.
Az igénylők között többen vannak, akik ikreket várnak...
2019-07-10 12:41:57
Novák: először szerveztek Erzsébet-tábort diabéteszes gyerekeknek
...
Novák Katalin elmondta, több mint 400 diabéteszes gyerek vehet részt az idén először kifejezetten nekik szervezett táborokban, közülük mintegy 300-an ottalvós, a többiek napközis táborban tölthetnek el egy-egy hetet. A táborok szervezése a kezelőorvosok és a diabétesz centrumok bekapcsolódásával zajlik, az Erzsébet táborok pedig az infrastruktúrát adják, segítenek a megvalósí...
2019-07-08 13:21:26
Orbán Viktor az észt miniszterelnök-helyettessel tárgyalt
...
A tanácskozáson részt vett Novák Katalin államtitkár, a Fidesz alelnöke is.
Mart Helme elmondta, pártja sok tekintetben példaként tekint Magyarországra és a V4-együttműködésre, hiszen ezek az államok nagyon fontos európai alapértékeket képviselnek a kontinens jövőjéről zajló viták során.
Egyetértettek Orbán Viktorral abban, hogy fontos a nemzeti gazdaság, kultúra és...
2019-07-08 12:11:49
Novák: Észtország és Magyarország közös célja az erős nemzetállamok alkotta erős Európa
... Magyarországnak is, így a találkozón kicserélték ezzel kapcsolatos tapasztalataikat.
"Közös célunk", hogy Európa úgy legyen erős, hogy erős nemzetállamok alkotják - jelentette ki Novák Katalin, hozzátéve, hogy ezért dolgoznak az észt és a magyar kormányban is.
Mart Helme elmondta: megbeszélése Novák Katalinnal rövid, de nagyon hasznos volt. Hozzáfűzte, látogatása alkal...
2019-07-08 12:01:31
Novák Katalin: a családvédelmi akcióterv minden elemére lesz elég forrás
...
Novák Katalin közölte, az első héten 2500-an igényelték a nagycsaládosok autóvásárlási támogatását, a kormány várakozásai szerint pedig egy év alatt 10 ezer családnak tudnak segíteni ezzel a kedvezménnyel.
Az idén 5 milliárd, jövőre pedig 10 milliárd forintot irányoztak elő a támogatásra a költségvetésben, de a pénz nem fogy el, ha többre lesz szükség, akkor többet is tu...
2019-07-08 09:21:10
Novák Katalin: már 2,5 ezren igényelték a nagycsaládosok autóvásárlási támogatását
...
Novák Katalin kiemelte: az idén 5 milliárd, jövőre 10 milliárd forint áll rendelkezésre a költségvetésben a nagycsaládosok autóvásárlási igényének kielégítésére, de ha igény van rá, a keret növelhető. Jelezte: reményeik szerint a következő egy évben legalább tízezer családnak tudnak ezzel a támogatási formával segíteni.
Az államtitkár emlékeztetett rá: július 1-je, hétfő...
2019-07-06 11:31:30
1 2 3 ..............46 47 .......70 71 .......92 93 94 
Címkék: Családvédelmi Akcióterv, Novák Katalin, Orbán Viktor, Országos Mentőszolgálat, Magyar Nemzeti Bank, Alkotmányvédelmi Hivatal, Mart Helme, Egyetértettek Orbán Viktorral, Novák Katalinnal, családvédelmi akcióterv, családok anyagi, jelzáloghitel elengedésének, ország akkor, munkahelyek támogatják, erős nemzetállamok, nagycsaládosok autóvásárlási, legfeljebb tízmillió, gyermekek születésével, kormány arra, babaváró támogatás, házaspárokat érinti, családalapítás mellett, saját lábukra, július elsején, családalapítást segítő, program által, babaváró támogatást, nagycsaládosok autóvásárolási, családi életben, idei díjazottak, családbarát programokat, szabadon felhasználható, igénylők között, idén először, többiek napközis, táborok szervezése, diabétesz centrumok, infrastruktúrát adják, tanácskozáson részt, államok nagyon, kontinens jövőjéről, nemzeti gazdaság, találkozón kicserélték, magyar kormányban, első héten, kormány várakozásai, keret növelhető, évben legalább, támogatási formával,
© 2013 TVN.HU Kft.