Belépés
Mandiner - Novák Katalin tiltakozik Niedermüller Péter szavai ellen
...
Novák Katalin a Mandiner portálon szerdán megjelent írásában Niedermüller Péternek, a Momentum-DK-MSZP-Párbeszéd-LMP színeiben megválasztott városvezetőnek közelmúltbeli megnyilvánulását kifogásolta.
"Tiltakozom az ellen, hogy a magyarok jelentős részét valaki rémisztő képződménynek nevezze" - fogalmazott az államtitkár.
Úgy vélekedett, hogy az ellenzéki összefogás ...
2020-01-29 15:41:37
Szívbeteg gyerekek gyógyítására adott egy kórháznak inkubátorokat a Ficsak
...
Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára azt hangoztatta, Magyarországon a családszervezetek képesek összefogni egymással, és közös célokért, egymást erősítve nagy eredményeket tudnak elérni. A kormány feladata pedig az - fűzte hozzá -, hogy munkájukhoz biztosítsa a feltételeket.
Sok száz családban élnek szívbete...
2020-01-29 13:41:30
Novák: eddig 600 milliárd forinthoz jutottak a családok a családvédelmi akcióterv keretében
...
Novák Katalin azt mondta, hogy július óta több mint százezer család igényelte a családvédelmi akcióterv valamelyik támogatását.
A babaváró támogatásra mintegy 64 ezer, a nagycsaládosok autóvásárlási támogatására mintegy 24 ezer kérelem érkezett, a használt lakás vásárlására és a kétgyermekesekre kiterjesztett családi otthonteremtési kedvezmény (csok) mellé felvehető hit...
2020-01-26 08:11:04
Novák Katalin: a magyar családtámogatások híre eljutott a világ legtávolabbi részébe is
...
Novák Katalin elmondta, nem az volt a céljuk a következetes családtámogatási rendszer 2010-es kialakításával, hogy felkeltsék a világ érdeklődését, hanem az, hogy könnyebbé tegyék az emberek életét, a családalapítást, gyermekvállalást.
Felidézte, három országba is meghívták az év elején, hogy a kormány intézkedéseiről beszéljen, Németországba, Írországba és az Egyesült Á...
2020-01-24 10:52:09
Novák Katalin Dublinban: 2010-ben gazdasági, politikai és morális válságból kellett visszahozni Magyarországot
... megközelíti a fejlett országok átlagának kétszeresét, és a kormány által 2010-ben erre a célra fordított összegnek csaknem 2,5-szerese - mondta előadásában az Emmi államtitkára.
Novák Katalin elmondta: a tavaly bevezetett családvédelmi akcióterv híre nagyon sokakhoz eljutott, külföldön is számos helyen figyelemre érdemesnek tartják, és a keddi dublini szakértői rendezvény rés...
2020-01-21 22:27:07
Novák Katalin: a kormány a legkorszerűbb ellátást kívánja biztosítani az 1-es típusú diabétesszel élő gyerekekn
...
Novák Katalin a Semmelweis Egyetem és a Szurikáta Alapítvány a Diabéteszes Gyermekekért által szervezett edukációs napon emlékeztetett: emelkedik két, az 1-es típusú diabétesszel élőket segítő eszköz támogatása, valamint a jövőben az ilyen gyermekeket nevelő szülők indokolt esetben igénybe vehetik a gyermekek otthongondozási díját és az ápolási díjat.
Az intézkedések cél...
2020-01-18 13:01:25
A magyar kultúra napja - Gálaműsorok, író-olvasó találkozó, kiállítások Jász-Nagykun-Szolnok megyében
... Ferenc Könyvtár vendége lesz január 22-én Szabó T. Anna József Attila-díjas költő, író, műfordító. Az író-olvasó találkozón beszélgetőtársa Szekrényes Miklós lesz - mondta Czakóné Gacov Katalin, a könyvtár igazgatója az MTI-nek.
A szolnoki Hild Viktor Könyvtárban szerdán nyílik a Honvéd Kulturális Egyesület kiállítása. A február 12-ig, előzetes egyeztetés után megtekinthető t...
2020-01-17 10:01:10
Novák Katalin: az Egyesült Államok szerint Magyarország tölti be a vezető szerepet a családpolitika területén
...
Novák Katalin megbeszéléseket folytatott Alex Azarral, kongresszusi politikusokkal, kormányzati tisztségviselőkkel, és egy családpolitikáról rendezett nemzetközi tanácskozáson előadást tartott a magyar családpolitikáról. Részletesen tájékoztatta például a babaváró támogatásról, a gyed-extráról, a csokról, vagy a nagyszülői gyedről az amerikai kormányzati tisztségviselőket, cs...
2020-01-17 09:41:02
Kinevezték a Danyi Gábor, Elek Gábor edzőpárost a női kézilabda-válogatott élére
... olimpiára.
"Úgy érzem, nagyon erős lesz a szakmai stáb, jó csapatot fognak alkotni, hiszen külön-külön is alkalmasnak tartom mindkét szakembert szövetségi kapitánynak" - mondta Pálinger Katalin, az MKSZ alelnöke.
Hozzátette: Danyi Gábor és Elek Gábor is első szóra elvállalta a megbízatást, és klubjaik is támogatták a kinevezésüket.
Novák András operatív igazgató e...
2020-01-16 13:11:24
Novák Katalin: Weber ne leckéztessen bennünket demokráciából azért, mert van véleményünk
...
A Fidesz alelnöke a Facebookon úgy reagált a néppárti vezető által elmondottakra, hogy "nincs szükségünk arra, hogy Manfred Weber demokrácia-leckéket adjon nekünk".
Magyarországon nem szokás valakit letorkolni azért, mert véleményt fogalmaz meg. A Néppártban mostanság igen? - tette fel a kérdést Novák Katalin....
2020-01-15 10:31:17
1 2 3 ...............51 52 .......76 77 ........101 102 103 
Címkék: Novák Katalin, Niedermüller Péter, Novák Katalin Dublinban, Egyesült Államok, Danyi Gábor, Elek Gábor, Niedermüller Péternek, Emberi Erőforrások Minisztériumának, Egyesült, Semmelweis Egyetem, Szurikáta Alapítvány, Diabéteszes Gyermekekért, Ferenc Könyvtár, Szabó, Anna József Attila-díjas, Szekrényes Miklós, Czakóné Gacov Katalin, Hild Viktor Könyvtárban, Honvéd Kulturális Egyesület, Alex Azarral, Pálinger Katalin, Novák András, Manfred Weber, kórháznak inkubátorokat, családvédelmi akcióterv, magyar családtámogatások, világ legtávolabbi, legkorszerűbb ellátást, 1-es típusú, magyar kultúra, vezető szerepet, családpolitika területén, magyarok jelentős, ellenzéki összefogás, családszervezetek képesek, kormány feladata, babaváró támogatásra, nagycsaládosok autóvásárlási, használt lakás, kétgyermekesekre kiterjesztett, következetes családtámogatási, világ érdeklődését, emberek életét, kormány intézkedéseiről, fejlett országok, kormány által, célra fordított, tavaly bevezetett, keddi dublini,
© 2013 TVN.HU Kft.