Belépés
Novák Katalin: harmadik éve részesülhetnek nyugdíjprémiumban az idősek
...
Novák Katalin sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, a kormány azt szeretné, hogy a magyar nyugdíjasok is érezzék, az ő teljesítményük is benne van a gazdasági növekedésében, amelynek köszönhetően az emberek évről-évre jobban élhetnek.
A nyugdíjprémium maximális összege 22 ezer forint, átlagos összege pedig 20 ezer forint lesz, amelyet azok a nyugdíjban és nyugdíjszerű ellátá...
2019-10-09 11:51:42
Novák: a kormány a jövőben is folytatja a kora gyermekkori intervencióval kapcsolatos fejlesztéseket
...
Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár kijelentette, hogy az intézményben végzett munka kapaszkodót ad a családoknak akkor, amikor kiderül, gyermekük fejlődésében valamilyen eltérés van, és emiatt kiszolgáltatottnak érzik magukat.
Mint mondta, jó döntés volt a 2017-ben elindított hatmilliárd forintos, a korai fejlesztést támogató kormányzati program, ...
2019-10-07 19:42:36
Novák: már csaknem félmillió ember otthonteremtését segítette a csok
...
Novák Katalin elmondta: 2019. augusztus végéig 114 ezer család igényelte a csokot, ami az átlagos gyerekszámmal kalkulálva csaknem félmillió magyar embert jelent.
Hozzátette, a támogatási összeg eléri a 340 milliárd forintot, ennyivel kevesebbet kellett költeniük ezeknek a családoknak összesen az otthonteremtésre.
Közölte: a 2015. július 1-jén bevezetett csok támoga...
2019-10-07 14:11:36
Önkormányzat 2019 - Novák Katalin: Salgótarjánnak fejlődésre és családbarát fordulatra van szüksége
...
Novák Katalin hangsúlyozta: Salgótarján csodálatos adottságokkal rendelkezik, gyönyörű természeti környezetben fekszik, miközben az épített környezet "fejlesztésért kiált". A városnak olyan polgármesterre és képviselőkre van szüksége, akik figyelnek a környezetükre és hosszú távon is van elképzelésük Salgótarján jövőjéről - mondta.
Olyan vezetők kellenek - folytatta az á...
2019-10-03 20:18:30
Novák: 2,5 millióan jogosultak a novemberi nyugdíjprémiumra
...
Novák Katalin emlékeztetett, hogy az állam akkor tud nyugdíjprémiumot adni, ha a gazdaság növekedése meghaladja a 3,5 százalékot. Idén 4,6 százalékkal nő a magyar GDP, így a prémium 22 ezer forintos maximális összege minden eddiginél magasabb. 2019 a harmadik olyan év, amikor az emberek szorgalmának köszönhetően prémiumot adnak a nyugdíjasoknak - tette hozzá Novák Katalin....
2019-10-03 09:51:36
Novák Katalin: minden eddiginél magasabb összegű lesz a novemberi nyugdíjprémium
...
Novák Katalin közölte: a nyugdíjprémium maximális összege 22 ezer, átlagos összege pedig 20 ezer forint lesz. "Mindenki, akinek 80 ezer forint vagy annál magasabb a havi nyugdíja, jogosult lesz novemberben a 22 ezer forintos nyugdíjprémiumra" - mondta az államtitkár.
Hangsúlyozta: a novemberi lesz az eddigi legnagyobb összegű nyugdíjprémium, mert most a tavalyi és a tava...
2019-10-02 16:22:01
Kásler: a magyar nemzet mindig tisztelte az időseket
... Kamaraerdei Úti Idősek Otthonának mentálhigiénés munkatársa, valamint Vasvári Ibolya, a Dr. Raksányi Árpád Integrált Szociális Intézmény vezetője.
A díjakat Kásler Miklós mellett Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár és Fülöp Attila szociális ügyekért felelős államtitkár adta át.
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Belügyminisztérium által 16....
2019-10-02 12:21:43
Novák Katalin: gyermekeink jövőjét támogatni a legjobb befektetés
...
Novák Katalin kiemelte: nem mindenhol épülnek új óvodák és bölcsődék ma Európában, sok helyen elfogynak a gyermekek, és ezek az épületek kiürülnek. Ezért örömteli példa Magyarország és ezen belül Eger, ahol két új óvodát is átadnak az idén, amiből maga a város is profitál - fűzte hozzá.
Jelezte: eközben a környező települések bölcsődéi is fejlődnek, melyek egyrészt teher...
2019-09-30 18:12:11
Novák: a vártnál is nagyobb az érdeklődés a nagycsaládosok autóvásárlási támogatása iránt
...
Novák Katalin felidézte: 2010 óta a kormány családtámogatási politikája az, hogy a lehető legtöbb eszközzel segítsék a fiatalok életkezdését, a családalapítást, majd a gyermeknevelést. Szeretnék, ha mindenki tudna Magyarországon dolgozni és meg is tudna élni a munkájából akkor is, ha három, négy, öt gyermeket nevel - tette hozzá.
Elmondta, a kormány családvédelmi akciót...
2019-09-30 11:11:16
Congresul Fidesz - Orbán: avem dreptul să ne organizăm viaţa în conformitate cu legile libertăţii creştine
... nostru este asigurat pe decenii întregi", a adăugat acesta.
Premierul a fost reales în funcţia de preşedinte al partidului cu 1406 voturi ai delegaţilor.
În cadrul congresului, Katalin Novák a fost reales vicepreşedinte (1396 voturi), alături de Gábor Kubatov (1392 de voturi) şi Szilárd Németh (1359 de voturi), în timp ce în locul lui Gergely Gulyás, care se retrage din ...
2019-09-29 19:15:32
1 2 3 ..............48 49 .......73 74 .......96 97 98 
Címkék: Novák Katalin, Congresul Fidesz, Kamaraerdei Úti Idősek Otthonának, Vasvári Ibolya, Raksányi Árpád Integrált Szociális Intézmény, Kásler Miklós, Fülöp Attila, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Katalin Novák, Gábor Kubatov, Szilárd Németh, Gergely Gulyás, kora gyermekkori, novemberi nyugdíjprémiumra, novemberi nyugdíjprémium, magyar nemzet, legjobb befektetés, nagycsaládosok autóvásárlási, magyar nyugdíjasok, gazdasági növekedésében, emberek évről-évre, nyugdíjprémium maximális, intézményben végzett, családoknak akkor, 2017-ben elindított, korai fejlesztést, átlagos gyerekszámmal, támogatási összeg, családoknak összesen, épített környezet, városnak olyan, állam akkor, gazdaság növekedése, harmadik olyan, emberek szorgalmának, havi nyugdíja, novemberi lesz, eddigi legnagyobb, díjakat Kásler, épületek kiürülnek, környező települések, kormány családtámogatási, lehető legtöbb, fiatalok életkezdését, munkájából akkor, kormány családvédelmi, adăugat acesta, fost reales, nyugdíjprémiumra,
© 2013 TVN.HU Kft.