Belépés
Rendkívüli állapotot vezettek be az orosz távol-keleti Tengermelléki területen a súlyos esőzések miatt
...
A terület kormányzója, Oleg Kozsemjako által kiadott közlemény szerint az intézkedés 15 városra terjed ki. Az ár 29 településen 895 lakóépületet és mintegy 6 ezer magántelket öntött el.
Az ítéletidő Vlagyivosztokban, ahol szerdán vezettek be rendkívüli állapotot, Oleg Gumenyuk polgármester szerint 100 millió rubelnyi (450 millió forint) kárt okozott az infrastruktúrában....
2019-08-29 08:41:08
Kim Dzsong Un páncélvonata áthaladt az orosz határon
... kommunista ország második vezetője, a néhai Kim Dzsong Il, Kim apja.
Kimet Haszanban Alekszandr Kozlov, a Távol-Kelet és a sarkvidék fejlesztéséért felelős miniszter, illetve Oleg Kozsemjako, a Tengermelléki terület kormányzója fogadta.
Sajtójelentések szerint a húga és a limuzinja - amelyhez hozzá kellett igazítani a vlagyivosztoki pályaudvar felhajtóját -már a helyszín...
2019-04-24 08:11:10
Vlagyivosztokba helyeztette át Putyin az orosz Távol-Kelet székhelyét
...
A makrorégió székhelyének áthelyezését Oleg Kozsemjako, az orosz Tengermelléki terület ügyvezető kormányzója kezdeményezte október elején. Egyebek között azzal érvelt, hogy állam- és kormányfők részvételével éppen Vlagyivosztokban rendezik meg az éves Keleti Gazdasági Fórumot, és a térség fejlesztését célzó számos projekt is ebből a városból indult ki.
Az ötletet az Int...
2018-12-13 16:32:05
Putyin egy szahalini híd tervének mérlegelésével bízta meg az orosz kormányt
...
Ezt maga Putyin jelentette be, amikor kedden a Kremlben fogadta Oleg Kozsemjakót, a távol-keleti Szahalin megye kormányzóját. Az elnök közölte, hogy ismeri a híd megvalósíthatóságáról évtizedek óta folyó vita részleteit, hozzátéve, hogy az ügyet "a szahaliniakkal szembeni méltányosság szempontjából is" vizsgálja.
"Nagyon jó lenne segítni, meg kell nézni a gazdaság helyze...
2018-07-24 15:51:36
Az Amuri régióban 17 milliárd rubelre becsülik az árvíz okozta kárt
...
Oleg Kozsemjako tájékoztatása szerint 74 ezer házat öntött el a víz. A mezőgazdasági károk katasztrofális méreteket öltöttek. A vetésterület több mint fele víz alá került, a szója és a gabonafélék termését nem tudják betakarítani.
Több mint 400 kommunális és szociális létesítményben keletkezett kár. Az úthálózat is sérült, és 71 hidat kell majd helyreállítani.
Oros...
2013-09-06 10:01:54
Orosz választások - Minden régióban az eddigi kormányzók győztek
... testület a szavazatok száz százalékának összesítése alapján jelentette be az előzetes eredményeket. A végleges eredményeket 3-4 napon belül ígérik.
A legmagabiztosabb győzelmet Oleg Kozsemjako, az amuri régió kormányzója aratta. A többi jelölthöz képest hatalmas különbséggel végzett az első helyen, a szavazatok 77,28 százalékát nyerte el.
Valamennyi hivatalban lévő rég...
2012-10-15 12:42:13
Orosz választások - Meglepetések nélkül, de visszaélésekkel zajlott a szavazás
... régióban zárták be, ahol a voksok száz százalékának összesítése alapján a kormányzó Egységes Oroszország párt jelöltjei vezetnek. A Kínával határos amuri régióban az eddigi kormányzó, Oleg Kozsemjako lehet a győztes. A hatalompárti politikus a szavazatok 77 százalékát kapta meg.
Dmitrij Medvegyev kormányfő, egyben a hatalmon lévő Egységes Oroszország párt elnöke ugyanakkor v...
2012-10-14 22:24:31
1 
Címkék: Dzsong Un, Oleg Kozsemjako, Oleg Gumenyuk, Dzsong Il, Kimet Haszanban Alekszandr Kozlov, Keleti Gazdasági Fórumot, Oleg Kozsemjakót, Egységes Oroszország, Dmitrij Medvegyev, orosz távol-keleti, súlyos esőzések, orosz határon, orosz Távol-Kelet, orosz kormányt, árvíz okozta, eddigi kormányzók, terület kormányzója, ítéletidő Vlagyivosztokban, sarkvidék fejlesztéséért, vlagyivosztoki pályaudvar, makrorégió székhelyének, orosz Tengermelléki, éves Keleti, térség fejlesztését, városból indult, távol-keleti Szahalin, elnök közölte, szahaliniakkal szembeni, gazdaság helyze, mezőgazdasági károk, vetésterület több, gabonafélék termését, szavazatok száz, előzetes eredményeket, végleges eredményeket, legmagabiztosabb győzelmet, amuri régió, többi jelölthöz, első helyen, voksok száz, kormányzó Egységes, eddigi kormányzó, hatalompárti politikus, hatalmon lévő, vlagyivosztokban, legmagabiztosabb, sajtójelentések, visszaélésekkel, vlagyivosztokba, vlagyivosztoki, szahaliniakkal, mérlegelésével, katasztrofális,
© 2013 TVN.HU Kft.