Belépés
Folytatja a budapesti hőgyűrű kiépítését a Főtáv
... eleme a Kispest-Angyalföld stratégiai gerincvezeték kiépítése, benne a Városliget és környéke közintézményeinek hálózatra kapcsolása. Elsőként a Liget Budapest Projekt keretében megújult Olof Palme Házat kapcsolják a távfűtési hálózatra még az idén decemberben, később pedig a Fővárosi Állat- és Növénykertben épülő biodómot, az új múzeumokat és további kulturális létesítményeket....
2018-12-11 18:25:07
Városliget Zrt.: korszerűek a Liget Budapest projekt fejlesztései
... klinikák helyén megvalósuló Országos Múzeumi Restaurálási és Raktározási Központ épületeinek műszaki átadása, befejeződik a komáromi Csillag erőd rekonstrukciója és bővítése, valamint az Olof Palme Ház műemléki restaurálása is. Idén nyáron elkezdődött a Dózsa György úti mélygarázs megvalósítása, a Magyar Zene Háza építése.
A jövőre kitérve pedig elmondta, hamarosan elkezdődi...
2018-11-22 12:18:30
Szombaton forgalomkorlátozások lesznek az Andrássy út környékén
...
A közlemény szerint szombat 10 órától vasárnap hajnal fél 5-ig lezárják a Hősök terét, az Andrássy utat a Bajza utcáig, az Olof Palme sétányt a Zichy Mihály útig, a Dózsa György utat a Városligeti fasor és a Podmaniczky utca között, valamint a Kós Károly sétányt.
Az M1-es metró 16 és 23 óra között sűrűbben közlekedik, biztonsági okokból azonban lezárhatják a Hősök tere á...
2018-11-22 11:28:16
Liget Budapest - Új ifjúsági sportpálya a Városligetben
... látogatható az ifjúsági sportpálya mellett újjáépített Vakok kertje is.
Az év végére elkészül a Szabolcs utcában az Országos Múzeumi Raktározási és Restaurálási Központ, és befejeződik az Olof Palme Ház rekonstrukciója, épül a Néprajzi Múzeum, a Magyar Zene Háza, egy 800 férőhelyes mélygarázs, és folyamatosan adják majd át a parkrekonstrukció újabb és újabb elemeit: 2019 nyar...
2018-08-29 11:33:02
Liget Budapest - Rövidesen megkezdődik a Magyar Zene Háza építése
... Budapest Európa legnagyobb, kulturális tartalmú városfejlesztési projektje, amelynek megvalósítása már megkezdődött: zajlik például a Néprajzi Múzeum és a szomszédos mélygarázs építése, az Olof Palme Ház rekonstrukciója, a kutyás élményparkot pedig már át is adták a használóknak - emlékeztetett a beruházás szerdai budapesti sajtótájékoztatóján a projekt miniszteri biztosa.
Ba...
2018-08-22 11:01:18
Késsel támadt a trolibuszvezetőre egy férfi Zuglóban
...
A 40 éves utas szombat délután a XIV. kerületben, az Olof Palme sétány és a Zichy Mihály út kereszteződésében lévő megállóban szóváltásba keveredett egy trolibusz vezetőjével, a sofőr ugyanis felszólította a járművön dohányzó férfit, hogy szálljon le.
A támadó a vita hevében a nála lévő késsel a sofőr felé szúrt, aki a jobb karján megsérült.
A nyomozók húsz percen...
2018-07-22 13:55:15
Ismét szemünk láttára épül ki egy diktatúra az országban! Te hol állsz: a diktátor mellett, vagy vele szemben?
... tér és az '56-osok tere alá tervezett mélygarázs megépítésével - TOTÁLISAN EREDMÉNYTELENÜL!
● 3. példa: hónapok óta LE VAN ZÁRVA és FEL VAN TÚRVA a Városliget Olof Palme sétánya (a fekete bánat tudja, miért...) - TOTÁLISAN EREDMÉNYTELENÜL!
● 4. példa: hónapokkal ezelőtt ELTÜNTETTÉK (a földdel tették egyenlővé) a Városligetben......
2018-07-13 02:54:06
Ágazati szervezetek egyeztetnek a Hősök tere buszparkolóinak bővítéséről
... közvetlen közelében elegendő legyen az utasok biztonságos le-, és felszállását, illetve a rövid távú várakozást lehetővé tevő parkolóhely.
Közölték: megoldásként egyebek mellett az Olof Palme sétány férőhelyeinek növelése merült fel. A szakmai szervezetek vállalták egy komplex javaslat kidolgozását is.
A Budapest Közút Zrt. forgalomtechnikai igazgatósága levélben támogat...
2018-06-11 14:42:35
Képek
...
2018-06-03 18:05:55
Liget Budapest – Már épül!
... épületben kap új és végleges otthont a Városligetben, ahol 1896-ban - a millenniumi kiállításon - először mutatkozott be a nagyközönségnek.
Tavaly novemberben elkezdődött az Olof Palme Ház műemléki restaurálása, amely ez év végére fejeződik be. A park egyik legrégebbi és legszebb, eredeti Zsolnay kerámiákkal díszített épületét a hagyományokra alapozva, de XXI. szá...
2018-03-27 19:08:50
1 2 3 .8 .12 .15 16 
Címkék: Városliget Zrt, Liget Budapest, Magyar Zene Háza, Liget Budapest Projekt, Olof Palme Házat, Fővárosi Állat-, Országos Múzeumi Restaurálási, Raktározási Központ, Olof Palme Ház, Dózsa György, Olof Palme, Zichy Mihály, Országos Múzeumi Raktározási, Restaurálási Központ, Néprajzi Múzeum, Budapest Európa, TOTÁLISAN EREDMÉNYTELENÜL, Városliget Olof Palme, Budapest Közút Zrt, budapesti hőgyűrű, férfi Zuglóban, diktátor mellett, távfűtési hálózatra, idén decemberben, komáromi Csillag, jövőre kitérve, közlemény szerint, ifjúsági sportpálya, parkrekonstrukció újabb, szomszédos mélygarázs, kutyás élményparkot, beruházás szerdai, projekt miniszteri, trolibusz vezetőjével, sofőr ugyanis, járművön dohányzó, vita hevében, nála lévő, sofőr felé, jobb karján, nyomozók húsz, fekete bánat, földdel tették, utasok biztonságos, rövid távú, szakmai szervezetek, komplex javaslat, millenniumi kiállításon, park egyik, hagyományokra alapozva, városfejlesztési, eredménytelenül, rekonstrukciója, nagyközönségnek, buszparkolóinak,
© 2013 TVN.HU Kft.