Belépés
Viktor Orbán la Beijing: Iniţiativa "O zonă, un drum" coincide cu interesele naţionale ale Ungariei
...
La începutul şedinţei, organizată în casa naţională a oaspeţilor, Viktor Orbán a declarat că este o sarcină serioasă menţinerea ordinii liberului schimb şi libertatea economiei mondiale, iar cooperarea "O zonă, un drum" reprezintă o garanţie importantă în acest sens.
"Noi, maghiarii, avem nevoie de o economie mondială deschisă"- a continuat premierul ungar - de aceea, Un...
2019-04-25 11:28:52
Orbán Viktor a kínai államfővel tárgyalt
...
A tárgyaláson a magyar-kínai diplomáciai kapcsolatok 70. évfordulójáról, a gazdasági együttműködés sikereiről és európai ügyekről is szó volt - közölte a sajtófőnök....
2019-04-25 11:09:02
EP-választás - Pócs: a választás tétje a biztonság
... évvel ezelőtt a jászok összefogtak és megváltották önállóságukat azért, hogy "ne mások döntsenek a fejük fölött" - emlékeztetett.
Most is ezért gyűjtenek aláírást és erősítik Orbán Viktor miniszterelnök hétpontos programját - jegyezte meg Pócs János. Közölte: mindenki érti ennek az üzenetét, a sok-sok aláíráson túl már csak az a tét, hogy az emberek május 26-án a szavazatukk...
2019-04-25 10:18:57
Orbán Pekingben: az Egy övezet, egy út kezdeményezés egybeesik a magyar nemzeti érdekekkel
...
Orbán Viktor az állami vendégházban tartott tárgyalás elején azt mondta: a szabadkereskedelemnek és a világgazdaság szabadságának a rendjét fenntartani komoly feladat, és az Egy övezet, egy út együttműködés egy fontos garancia.
"Nekünk, magyaroknak egy nyitott világgazdaság kell" - folytatta -, ezért Magyarország a jövőben is szeretne részt venni ebben az együttműködésbe...
2019-04-25 07:05:19
EP-választás - DK: az Európai Egyesült Államok létrehozása egyedül Orbán Viktort veszélyezteti
... a németek vagy az osztrákok. A DK-nak az a terve, hogy ez ne álom maradjon, hanem tényleg megvalósuljon az Európai Egyesült Államok. Az Európai Egyesült Államok programját azonban Orbán Viktor gyűlöli, ezért a miniszterelnök minden egyes alkalommal támadja azt - tette hozzá.
Az ellenzéki politikus kijelentette, hisz abban, hogy Európa még "nincs készen", a kontinensnek változ...
2019-04-24 20:51:28
EP-választás - Nézőpont Intézet: az ellenzéki pártok elsősorban a fővárosra koncentrálnak
...
Az elemző emlékeztetett, hogy a kormánypártok több mint egymillió aláírást gyűjtöttek össze, ami nagyban Orbán Viktor miniszterelnök hétpontos programjának köszönhető.
Eddig "lagymatag" EP-választási kampányok folytak, a mostani viszont fontos bel- és külpolitikai témákat érint, így a dinamikája is más - jelentette ki.
Az ellenzéki pártok elkövették azt a rendkívü...
2019-04-24 10:11:05
EP-választás - Lázár: teljes tévedés a nemzeti érdek föladása
... bárki beléphet az ország kapuján. Jelen pillanatban azért nincsenek bevándorlók ebben a térségben, mert a kormány 2015 nyarán lezárta a magyar-szerb határt.
A politikus közölte, Orbán Viktor hétpontos javaslatát a választókerületben tizenegyezren támogatták, a Fidesz országosan pedig több mint egymillió aláírást gyűjtött már össze. A kezdeményezés lényege, hogy a nemzetállamo...
2019-04-24 09:31:16
EP-választás - Fidesz: az egyik legfontosabb kérdés a határok védelme
...
Csenger-Zalán Zsolt akkor nyilatkozott, amikor Orbán Viktor miniszterelnök hétpontos bevándorlásellenes programját támogató aláírásokat gyűjtött a Pest megyei településen.
Azt mondta, érdemes megkérdezni az őket foglalkoztató ügyekben az embereket, akik igénylik, hogy megszólítsák őket. A Fidesz mindig ezt tette - hangoztatta.
A nagyobbik kormánypárt képviselője az ...
2019-04-23 21:21:48
Jobbik: kórházbezárások helyett kiigazítást az egészségügyben!
... arról érdeklődve, hogy a kormányzat tervezi-e bezárni a mintegy száz hazai kórház valamelyikét, de eddig nem kaptak választ kérdésükre.
Lukács László György arról beszélt: van Orbán Viktor családvédelmi akciótervének egy kimondatlan nyolcadik pontja, mégpedig az, hogy - jellemzően a kisvárosokban - "a kórházakat be kell zárni és lehetőség szerint a bezárt kórházakból vendégmu...
2019-04-23 15:41:27
EP-választás - Fidesz: már 1 millió 150 ezren támogatják aláírásukkal Orbán Viktor hétpontos programját a beván
... közvetlen párbeszédet az előttük álló időszakban is. Aktivistáik az ország összes választókerületében a Fidesz standjainál várják mindazokat, akik szeretnék kifejezni a támogatásukat Orbán Viktor programja mellett - közölte.
A kommunikáció igazgató hozzátette: az emberekkel beszélve azt tapasztalják, hogy nagyon sokan egyetértenek a miniszterelnökkel és a Fidesszel abban, hog...
2019-04-23 14:41:18
1 2 3 ..............1423 1424 .......2135 2136 .......2846 2847 2848 
Címkék: Viktor Orbán, Orbán Viktor, Orbán Pekingben, Európai Egyesült Államok, Orbán Viktort, Nézőpont Intézet, Pócs János, Csenger-Zalán Zsolt, Lukács László György, kínai államfővel, választás tétje, magyar nemzeti, ellenzéki pártok, fővárosra koncentrálnak, nemzeti érdek, egyik legfontosabb, határok védelme, continuat premierul, magyar-kínai diplomáciai, gazdasági együttműködés, jászok összefogtak, fejük fölött, sok-sok aláíráson, emberek május, állami vendégházban, világgazdaság szabadságának, rendjét fenntartani, fontos garancia, nyitott világgazdaság, németek vagy, miniszterelnök minden, ellenzéki politikus, kontinensnek változ, elemző emlékeztetett, kormánypártok több, mostani viszont, ország kapuján, kormány 2015, magyar-szerb határt, politikus közölte, kezdeményezés lényege, őket foglalkoztató, nagyobbik kormánypárt, kormányzat tervezi-e, mintegy száz, kimondatlan nyolcadik, bezárt kórházakból, előttük álló, ország összes, támogatásukat Orbán, kommunikáció igazgató, emberekkel beszélve,
© 2013 TVN.HU Kft.