Belépés
Az MSZP-Párbeszéd kész népszavazást kezdeményezni, hogy megakadályozza a hatnapos munkahetet
... hangoztatta.
Szerinte azért van szükség a törvénymódosításra, mert a Fidesz kormányzása miatt magyar fiatalok százezrei menekültek külföldre és munkaerőhiány alakult ki. Erre Orbán Viktornak és kormányának nincs válasza, az itthonmaradottakat akarja még jobban megnyomorítani - hangoztatta.
Szabó Tímea közölte, Orbán Viktor a tárgyalásból nem ért, csak az erőből, ezért me...
2018-12-05 11:51:30
Krónika 1. rész (napirend előtt: nők, munkavállalók, Gruevszki, népszámlálás)
... országnak

Gréczy Zsolt (DK) Nikola Gruevszki volt macedón miniszterelnök menekültjoga kapcsán kijelentette, Magyarországnak embercsempész kormánya és miniszterelnöke van. Orbán Viktornak egy köztörvényes bűnöző a szövetségese - hangoztatta. Kinek az érdekeit képviselte Orbán Viktor a macedón politikus befogadásakor? Mit tudhat Vlagyimir Putyin Orbán Viktorról? - tette f...
2018-11-27 10:38:48
Hírmorzsák - November
... Videó
Heller Ágnes megint beszólt Orbán Viktornak: ,,Orbán faji alapon kormányoz"

http://mindenszo.hu/heller-agnes-meg int-beszolt-orban...
2018-11-01 17:00:29
Krónika 6. rész (interpellációk, azonnali kérdések)
... Magyarországon egyértelmű jogszabályok vannak, a miniszterelnököknek pedig kötelező ezeknek alávetniük magukat, "én is ezt szoktam tenni".
Gyöngyösi Márton viszonválaszában hozzátette: Orbán Viktornak fontos kérdésekre kellene választ adnia, mert az elmúlt években olyan emberek bukkantak fel az ő és családtagjai környezetében, mint például Ghaith Pharaon, akit körözött az FBI...
2018-10-29 18:12:25
A CEU mellett tüntettek Budapesten
... úgy vélekedett: a kormány azért akarja elüldözni a Közép-Európai Egyetemet Magyarországról, azért teszi tönkre az oktatást, mert Orbán Viktor fél azoktól, akik gondolkodnak.
Orbán Viktornak december 1-ig van ideje arra, hogy "levegye a mocskos, korrupt kezét az egyetemről", a magyaroknak pedig arra, hogy megvédjék, ami az övék - tette hozzá a politikus.
Véleménye szerint...
2018-10-26 20:42:30
Október 23. - LMP: Magyarország nem tűri szabadsága lábbal tiprását
... hozzátéve, az ország mai vezetői nemzeti elkötelezettségűnek hazudják magukat, de azt a kommunista rendszert restaurálják, amelyben kibontakoztak, és kiszolgáltatják a nemzetet.
Orbán Viktornak már nem számítanak Szent István intelmei, neki már csak Moszkva szava fontos - vélekedett az ellenzéki társelnök, aki szerint a "bolsevik elvű kormányzás" súlyos tragédiát okozott a n...
2018-10-23 13:32:20
Gergely Homonnay
... orvosi és nővérszobái. Olyan gazdag ország vagyunk, hogy Vietnamnak építünk kórházat.
A magyar beteg pedig dögöljön meg. Legalább nem kerül pénzbe az ellátórendszernek.
Orbán Viktornak azt kívánom, legyen boldog nagyapa, éljen soká, de szüljön Ráhel legközelebb állami kórházban, és ha ne adj Isten beteg lesz, üljön vizsgálatra várva ő is a hideg lépcsőn négy órát.
É...
2018-10-15 21:57:56
DK: Tarlós előre lemondott minden fővárosi jogkörről
...
"Tarlós István előre odaígérte fele királyságát Orbán Viktornak - kommentálta Gy. Németh Erzsébet a DK fővárosi képviselője szerdai sajtótájékoztatóján a bejelentést, miszerint Orbán Viktor felkérésére Tarlós István újra indul a főpolgármesteri posztért.
A DK politikusa szerint Tarlós István az indulásával előre lemondott minden fővárosi jogkörről, hiszen úgy vállalta a...
2018-10-10 14:32:17
Ujhelyi: a magyar EP-képviselők is kapjanak szót a Sargentini-jelentés vitájában!
... problémája az országnak, hanem a kivándorlás.
Hozzátet...
2018-09-30 13:51:41
Rangos díjat kapott Lengyelországban a lengyel-magyar együttműködés patrónusa, Waclaw Felczak
... amiért többéves börtönbüntetésre ítélték. Emlékeztettek arra is: az 1989-es rendszerváltást megelőzően Felczak egyik budapesti látogatásán a Bibó-szakkollégiumban azt tanácsolta Orbán Viktornak és társainak, hogy alapítsanak pártot, majd amikor ez megtörtént, megkapta a Fidesz 001 számú tagsági igazolványát.
A díjat az 1993-ban elhunyt Felczak egyik rokonának adta át Kovács O...
2018-09-29 18:22:37
1 2 3 .................110 111 .........165 166 .........220 221 
Címkék: Gergely Homonnay, Waclaw Felczak, Erre Orbán Viktornak, Szabó Tímea, Orbán Viktor, Gréczy Zsolt, Nikola Gruevszki, Orbán Viktornak, Vlagyimir Putyin Orbán Viktorról, Heller Ágnes, Gyöngyösi Márton, Ghaith Pharaon, Közép-Európai Egyetemet Magyarországról, Szent István, Tarlós István, Németh Erzsébet, Kovács, hatnapos munkahetet, magyar EP-képviselők, lengyel-magyar együttműködés, köztörvényes bűnöző, érdekeit képviselte, macedón politikus, elmúlt években, kormány azért, magyaroknak pedig, kommunista rendszert, ellenzéki társelnök, magyar beteg, hideg lépcsőn, főpolgármesteri posztért, indulásával előre, 1989-es rendszerváltást, 1993-ban elhunyt, viszonválaszában, börtönbüntetésre, szakkollégiumban, lengyelországban, magyarországnak, rendszerváltást, magyarországról, kiszolgáltatják, főpolgármesteri, miniszterelnöke, interpellációk, magyarországon, megakadályozza, miniszterelnök, megnyomorítani, kibontakoztak, együttműködés, emlékeztettek, befogadásakor, kezdeményezni, munkaerőhiány, embercsempész,
© 2013 TVN.HU Kft.