Belépés
Antonio Tajani: Európa érdeke a Fidesz további tagsága az Európai Néppártban
... véleményében hiszünk és reméljük, hogy a Fidesz az EPP-ben marad" - mondta a FI egyik alapítójaként ismert Tajani. Elmondta, hogy a pártelnök Silvio Berlusconi szintén azt kérte Orbán Viktortól, tegyen meg mindent az Európai Néppártban maradásért. Antonio Tajani úgy vélte, Orbán Viktor (miniszterelnök, Fidesz-elnök)munkájának is köszönhető, hogy a jelenlegi Európai Bizottság állt ...
2019-12-20 18:51:42
Tusványos - Tőkés László: az erdélyi magyarság 30 évvel a diktatúra bukása után is ostrom alatt van
... a romániai forradalomban betöltött szerepéért kapta Traian Basescu elnöktől, és Klaus Iohannis elnök vonta meg tőle, amiatt, mert hat évvel ezelőtt, éppen Tusványoson azt kérte Orbán Viktortól, hogy Magyarország vállaljon védhatalmi szerepet az erdélyi magyarság fölött az osztrák dél-tiroli modellnek megfelelően.
Tőkés László emlékeztetett arra, hogy az Európai Parlamentben t...
2019-07-27 10:41:50
A DK feljelenti Orbán Viktort, mert nem lesznek egyéni nyugdíjszámlák
... koncepciós per áldozata, akit zsarolással próbáltak hamis tanúzásra bírni, de ő ennek ellenállt és hősként viselkedett. Czeglédy Csaba szerepeltetésével azt üzenik, hogy nem félnek Orbán Viktortól és Polt Péter "ügyészségétől" sem - fogalmazott.
Leszögezte, nem a Czeglédy Csaba ellen zajló eljárást akarják lassítani azzal, hogy a férfit szerepeltetik az EP-listájukon.
Ké...
2019-04-23 14:11:25
EP-választás - Dobrev Klára: garanciát jelent az erős európai egyesült államok
... kormány most - előre megfontolt szándékkal, aljas indokból, a választói felhatalmazás ellenére diktatúrát épít az országban - fogalmazott, hozzátéve: az európai egyesült államok Orbán Viktortól is megvéd minket, "ezért fél ő ennyire tőle".
Dobrev Klára beszélt a hiányzó háziorvosokról, várólistákról, rossz kórházi állapotokról. Mint mondta, egy évben 24 ezer ember hal meg úgy...
2019-04-17 21:39:23
Ez annyira abszurd,
... gyermekei biztonsága érdekében kell elmenni szavazni 2018 áprilisában. Emlékezetes, a csapat olyan ügyesen korteskedett az állampárt mellett, hogy még zászlót is kaptak cserébe Orbán Viktortól.

És akkor emlékezzünk meg Kubatov Gábor FTC-elnökről is, aki Fidesz alelnökként 6 nappal ezelőtt intézett ismételt hadüzenetet az Origo kormánylapon keresztül a bevándorlásnak:...
2019-01-24 21:41:32
EU-csúcs - Juncker: európai uniós vezetőktől is származnak álhírek, például Orbán Viktortól
...
Az ülést lezáró sajtótájékoztatón Juncker hangsúlyozta: a dezinformációk témájának tárgyalásakor világossá tette, hogy az "ott ülők némelyike is felelős bizonyos álhírek terjesztéséért".
"Például álhír, amikor Orbán Viktor arról beszél, hogy én vagyok a felelős a Brexitért. Amikor azt mondja, hogy a migránsok felelősek a Brexitért, az is álhír" - fogalmazott.
"Ne há...
2018-12-14 20:40:37
Zeman elnézést akar kérni Orbántól a külügyminiszter döntése miatt
... Mindkettő természetesen hiba, nekünk profi külügyminiszterre van szükségünk" - mondta Zeman a televízióban.
Közölte: pénteken ezért elnézést fog kérni a Csehországba látogató Orbán Viktortól, és javasolni fogja, hogy a külügyminiszter döntését helyezzék hatályon kívül.
"Ha nincs ott egy profi, hanem egy olyan ember, aki durva hibákat vét, aki nem ismeri Olaszország súly...
2018-11-29 23:08:52
Nincs Cím
... narancsos osztogatás egyik fő pillérét jelentő utalványokról, ami arra enged következtetni, hogy 2017-tel ellentétben

idén az idős korosztály nem számíthat szeretetcsomagra Orbán Viktortól.

Ha hozzávesszük, hogy a beígért nyugdíjemelés mellett gyorsvonatként robog majd el az infláció, akkor felmerül a kérdés: vajon a Fidesz ennyire nem számít az idősek szavaz...
2018-11-27 17:50:22
Sargentini-jelentés - Manfred Weber a Le Monde-nak: kompromisszumkészséget várunk Orbán Viktortól
...
"Azt várjuk Orbán Viktortól, hogy lépést tesz ezen a héten az európai partnerei irányába és kompromisszumkészséget mutat. Ha ezt nem teszi meg, nagyon nehéz vitákra számítok az EPP-n belül" - mondta a frakcióvezető a francia lapnak. Hozzátette: "számunkra egyértelmű, hogy az Európai Unió értékei nem képezhetik alku tárgyát".
A frakcióvezető elmondta: a Magyarországgal f...
2018-09-10 20:02:39
Orbán Viktor a magyar Chuck Norris
... a Rubik kockát a szemhéjával, úgy, hogy közben nem is pislog.
3. Orbán Viktort nem a gravitáció tartja a földön, csak szeret néha gyalog járni.
4. Chuck Norris nem fél Orbán Viktortól, de azért a biztonság kedvéért ő is rá szavazott.
5. Orbán Viktornak nincs szüksége szövetségesekre. Ő maga a szövetség!
6. Orbán Viktor csak a magasságához képest alacsony.
...
2018-08-03 18:11:21
1 2 3 ....19 20 ...29 30 ...38 39 40 
Címkék: Antonio Tajani, Európai Néppártban, Tőkés László, Orbán Viktort, Dobrev Klára, Orbán Viktortól, Nincs Cím, Manfred Weber, Orbán Viktor, Chuck Norris, Silvio Berlusconi, Európai Bizottság, Traian Basescu, Klaus Iohannis, Európai Parlamentben, Czeglédy Csaba, Polt Péter, Kubatov Gábor FTC-elnökről, Európai Unió, Orbán Viktornak, erdélyi magyarság, diktatúra bukása, erős európai, külügyminiszter döntése, magyar Chuck, pártelnök Silvio, jelenlegi Európai, romániai forradalomban, osztrák dél-tiroli, férfit szerepeltetik, választói felhatalmazás, európai egyesült, hiányzó háziorvosokról, csapat olyan, állampárt mellett, ülést lezáró, dezinformációk témájának, migránsok felelősek, külügyminiszter döntését, olyan ember, idős korosztály, beígért nyugdíjemelés, idősek szavaz, európai partnerei, francia lapnak, frakcióvezető elmondta, gravitáció tartja, biztonság kedvéért, magasságához képest, szeretetcsomagra, magyarországgal, külügyminiszter, szövetségesekre, nyugdíjszámlák, gyorsvonatként, dezinformációk,
© 2013 TVN.HU Kft.