Belépés
Advent kezdete - Veszprémi Érsekség
A Veszprémi Érsekség valamint Veszprém város közös adventi koszorúján az első gyertyát Dr. Udvardy György érsek és Ovádi Péter országgyűlési képviselő gyújtják meg.

Videó ...
2020-11-28 18:33:33
Szobrot állítottak Szent Kingának
... Tömördi Viktor OFM szentelte meg a virágokat. Az ünnepen részt vett Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára, Kontrát Károly államtitkár, Ovádi Péter országgyűlési képviselő, Jerzy Snopek budapesti lengyel nagykövet, Rónayné Słaba Ewa lengyel nemzetiségi parlamenti szószóló, valamint az ószandeci Szent Kinga Egyesület delegáció...
2020-07-31 17:19:44
Modern városok - Új medvekifutót és -házat adtak át a Veszprémi Állatkertben
...
Ovádi Péter, a térség fideszes országgyűlési képviselője az átadón kiemelte: az állatkert Veszprém legnagyobb turisztikai attrakciója, amelyet évente 400 ezren keresnek fel. Hangsúlyozta: a Modern városok programban már mintegy 2,5 milliárd forint forrás érkezett az állatkertbe.
Török László állatkertigazgató hangsúlyozta: a Modern városok program mérföldkövet jelentett ...
2020-06-25 12:52:03
A Herendi Porcelánmanufaktúra 118 millió forintot kapott munkahely megőrzésére
... ezért nagy jelentősége van a most kapott állami támogatásnak.
A manufaktúra tavalyi árbevétele 5,2 milliárd forint volt, az adózás előtti nyereség 431 millió forint - közölte....
2020-06-24 12:41:56
Szijjártó: a kormány a beruházások támogatásával hozza helyzetbe a magyar vállalatokat
... forint állami támogatást nyert el. A nemesvámosi, egyebek mellett az ipari automatizálás területén dolgozó cég új összeszerelő-csarnok létrehozását kezdi el a támogatás segítségével.
Ovádi Péter, a térség országgyűlési képviselője (Fidesz) kiemelte: a Veszprém megyei Nemesvámos dinamikus fejlődéséhez a gazdasági környezetet az ilyen vállalkozások biztosítják, mint a VESZ-MONT...
2020-06-12 12:01:56
Megújult a Magyarság keresztje Alsóperén
... Példaképek Emlékparkját és a Szent Imre Kápolnában helyezte el a Magyar Királyi Királyszállási erdőigazgatóság erdészei által 1938-ban készíttetett harangot - mondta Szentpéteri Sándor.
Ovádi Péter, a térség fideszes országgyűlési képviselője szerint a kereszt azt szimbolizálja, hogy a trianoni diktátummal nem lehetett megfosztani a magyarokat a magyarságtudattól, az összetar...
2020-06-11 12:01:48
Krónika 12. rész (költségvetés, ülésnap vége)
... a kabinetnek minden oka megvan bizakodni abban, hogy újakkal tudja pótolni a koronavírus-járvány miatt megszűnő munkahelyeket.

A Fidesz nem enged a 2021-es terveiből

Ovádi Péter (Fidesz) úgy fogalmazott, a koronavírus-járvány miatt sem adják fel a 2021-re korábban megfogalmazott céljaikat, nem engedik el a nagy terveiket.
Példaként említette, hogy a Magy...
2020-06-10 21:53:26
Krónika 9. rész (bizottsági jelentések vitái, napirend után)
... szóló csomag bizottsági jelentéseinek és összegző módosító indítványának vitája során a védekezés hatékonyságát és a gazdasági visszaesés mérséklését nevezte az előterjesztés fő céljának Ovádi Péter (Fidesz), a törvényalkotási bizottság előadójaként.
Zárszavában Izer Norbert annyira szorítkozott, hogy a javaslatcsomag támogatására kérte a képviselőket.

Kiskereskede...
2020-06-02 19:23:01
Szijjártó: a munkahelyvédelem a válságkezelés új feladata
... a támogatással egyszerre javul a cég termelékenysége, a gyártás fenntarthatósága és a külföldi versenyképesség. A fejlesztéssel együtt új álláslehetőségek is létesülnek az üzemben.
Ovádi Péter országgyűlési képviselő (Fidesz) a veszprémi választókerület képviseletében köszönte meg a kormánynak, hogy gyorsan döntött a támogatásról, a bútorgyárnak pedig azt, hogy megtartja 150...
2020-05-21 15:32:24
Szijjártó: hétfőig 526 beruházó jelentkezett versenyképesség-növelő támogatásért
... korszakban felértékelődhet az elektromos járművek szerepe. Mindez már most indokolja a gyártási teljesítmény bővítését annak ellenére is, hogy a visszaesés minden céget érint - tette hozzá.
Ovádi Péter országgyűlési képviselő (Fidesz) az állam és a vállalat együttműködésétől azt reméli, hogy Veszprém fejlődési lendülete a nehézségek ellenére is fennmarad, és nem vesznek el mu...
2020-05-18 12:11:22
1 2 3 4 5 
Címkék: Veszprémi Érsekség, Szent Kingának, Veszprémi Állatkertben, Herendi Porcelánmanufaktúra, Udvardy György, Ovádi Péter, Tömördi Viktor OFM, Soltész Miklós, Kontrát Károly, Jerzy Snopek, Rónayné Słaba Ewa, Szent Kinga Egyesület, Török László, Példaképek Emlékparkját, Szent Imre Kápolnában, Magyar Királyi Királyszállási, Szentpéteri Sándor, Zárszavában Izer Norbert, beruházások támogatásával, magyar vállalatokat, első gyertyát, ünnepen részt, ószandeci Szent, térség fideszes, átadón kiemelte, állatkert Veszprém, most kapott, manufaktúra tavalyi, adózás előtti, ipari automatizálás, támogatás segítségével, térség országgyűlési, gazdasági környezetet, ilyen vállalkozások, trianoni diktátummal, kabinetnek minden, 2021-es terveiből, 2021-re korábban, nagy terveiket, védekezés hatékonyságát, gazdasági visszaesés, törvényalkotási bizottság, javaslatcsomag támogatására, támogatással egyszerre, gyártás fenntarthatósága, külföldi versenyképesség, fejlesztéssel együtt, veszprémi választókerület,
© 2013 TVN.HU Kft.