Belépés
Nagyon magas a szálló por koncentrációja a londoni metróban
... hátizsákban elhelyezett mérőműszerekkel mérték a 2,5 mikronos szálló por szintjét a metróhálózat különböző vonalain és a föld felszínén, például olyan gépjárműforgalommal telített utakon, mint az Oxford Street, vagy a parkokban, mint a Hyde Park - olvasható az intézmény oldalán közzétett közleményben.
Kimutatták, hogy a szálló por koncentrációja vonalanként és helyszínenként ...
2019-12-02 19:32:14
Őrizetbe vételek Londonban a környezetvédelmi tüntetéssorozat első napján
... szintén a brit főváros legforgalmasabb főútvonalain és hídjain próbálta megbénítani a közlekedést. Aktivistái akkor a Waterloo hídon, a két leghíresebb bevásárlóutca, a Regent Street és az Oxford Street találkozásában lévő Oxford Circus forgalmi csomópontban, valamint a parlament épületegyüttese előtti téren vertek tábort több hétre.
Az Extinction Rebellion a húsvéti hétvégén...
2019-10-07 12:42:09
Eltorlaszolták a londoni tőzsdét a környezetvédő tiltakozók
... legforgalmasabb főútvonalain és hídjain próbálta megbénítani a közlekedést. Aktivistái letáboroztak más helyszínek mellett a Waterloo hídon, a két leghíresebb bevásárlóutca, a Regent Street és az Oxford Street találkozásában lévő Oxford Circus forgalmi csomópontban, valamint a parlament épületegyüttese előtti téren.
A demonstrációk miatt hosszú ideig 55 londoni autóbuszjárat ...
2019-04-25 10:58:50
Mégsem bénították meg Heathrow forgalmát a környezetvédő tiltakozók
... legforgalmasabb főútvonalain és hídjain próbálja megbénítani a közlekedést. Aktivistái letáboroztak más helyszínek mellett a Waterloo hídon, a két leghíresebb bevásárló utca, a Regent Street és az Oxford Street találkozásában lévő Oxford Circus forgalmi csomópontban, valamint a parlament épületegyüttese előtti téren.
A demonstrációk miatt 55 londoni autóbuszjárat nem közleked...
2019-04-19 15:31:21
Folytatódnak a környezetvédők tiltakozó akciói Londonban, Heathrow is a célkeresztben
... legforgalmasabb főútvonalain és hídjain próbálja megbénítani a közlekedést. Aktivistái letáboroztak más helyszínek mellett a Waterloo hídon, a két leghíresebb bevásárlóutca, a Regent Street és az Oxford Street találkozásában lévő Oxford Circus forgalmi csomópontban, valamint a parlament épületegyüttese előtti téren.
A tüntetők egy csoportja még hétfőn felmászott a Shell energ...
2019-04-18 17:21:44
Brighton Pride 2018
Több tízezer ember London utcáin: a legnagyobb melegfelvonulás képekben.

A rendezvény idén 46. alkalommal került megrendezésre. A felvonulás a Portland Place-nél indul, az Oxford Circuson és Regent Streeten keresztül halad, és a Whitehallnál ér véget. A rendezvény főszereplője ebben az évben Britney Spears volt.

A mozgalom emblematikus eseménye az 1969-es Ston...
2018-08-08 21:27:24
Londoni incidens - Rendőrség: verekedés okozhatta a pánikot a metróállomáson
... (Met) - közölte, hogy első fegyveres egységei nem egészen egy perccel az első telefonhívás vétele után a helyszínen voltak.
A hatalmas felfordulással járó incidenst az okozta, hogy az Oxford Circus metróállomáson és a híres londoni bevásárlóutca, az Oxford Street környékén sokan több helyről is lövéseket véltek hallani, és erről rövid idő alatt számos bejelentés érkezett a sü...
2017-11-25 07:04:08
Londoni incidens - Scotland Yard: nincs nyoma lövöldözésnek, befejeződött a vizsgálat
...
A rendőrségi közlemény szerint pénteken kora este rövid idő alatt számos bejelentés érkezett a vészhelyzeti 999-es telefonszámra arról, hogy az Oxford Streeten és az Oxford Circus metróállomáson több helyen lövések dördültek.
A tájékoztatás szerint az információ természete miatt a londoni rendőrség a terrorcselekmények esetére kidolgozott műveleti tervnek megfelelően rea...
2017-11-24 19:44:01
Fényfesztivált rendeznek Londonban a hétvégén
... be a brit főváros közönségének brit és külföldi képzőművészek részvételével, Boris Johnson polgármester támogatásával.
Janet Echelman halászhálók inspirálta 1.8 London alkotását az Oxford Circus járókelői csodálhatják meg, Deepa Mann Kler neonkutyáit a Trafalgar térről induló Stranden állítják fel. Mayfairben Ben Spiecker több száz Led-égővel megvilágított fénypadjain pihenhe...
2016-01-15 17:12:54
SOHO - London
... etnikailag rendkívül színes tömeg is emeli. Területi elhelyezkedését nehéz meghatározni, nagyjából a Piccadilly Circus, Shaftesbury Avenue, Cambridge Circus (délen), Charing Cross Road (keleten), Oxford Street (északon), és a Regent Street (nyugaton) határolják.

Szíve az Old Compton Street-en, és a környező kis szűk utcácskákban dobog, ahol egymást követik a különféle i...
2015-05-31 19:12:21
1 2 
Címkék: Brighton Pride, Scotland Yard, Oxford Street, Hyde Park, Regent Street, Oxford Circus, Extinction Rebellion, Portland Place-nél, Oxford Circuson, Regent Streeten, Britney Spears, Oxford Streeten, Boris Johnson, Janet Echelman, Deepa Mann Kler, Mayfairben Ben Spiecker, Piccadilly Circus, Shaftesbury Avenue, Cambridge Circus, Charing Cross Road, Compton Street-en, londoni metróban, környezetvédelmi tüntetéssorozat, londoni tőzsdét, környezetvédő tiltakozók, környezetvédők tiltakozó, metróhálózat különböző, föld felszínén, intézmény oldalán, brit főváros, parlament épületegyüttese, húsvéti hétvégén, demonstrációk miatt, legnagyobb melegfelvonulás, rendezvény idén, rendezvény főszereplője, évben Britney, mozgalom emblematikus, 1969-es Ston, első telefonhívás, helyszínen voltak, hatalmas felfordulással, híres londoni, rendőrségi közlemény, vészhelyzeti 999-es, tájékoztatás szerint, információ természete, londoni rendőrség, környezetvédelmi, legforgalmasabb, tüntetéssorozat, épületegyüttese,
© 2013 TVN.HU Kft.