Belépés
Elmélkedés az önkéntes karanténból
... javára válik.
..............
Benvin Sebastian Madassery indiai származású verbita szerzetes, a Pápai Missziós Művek magyarországi igazgatója írt elmélkedést az egész világot érintő járványról.
*
ok szeretettel köszöntelek benneteket!
Az otthoni szabadságomat lerövidítettem tizen...
2020-03-31 18:15:28
Menjetek, tegyetek tanítványommá minden népet!
... vasárnapján megtartja a világmisszió napját. OKTÓBER 20-ÁN, VASÁRNAP a magyar templomokban is a missziókért és a hithirdetőkért imádkoznak, és a perselypénzt az evangelizáció javára fordítják. A missziós világnapra Ferenc pápa üzenettel fordult a hívekhez, melyet az alábbiakban közlünk.
A Szentatya, Ferenc pápa üzenete a missziók vasárnapjára 2019
Megkeresztelve és küldv...
2019-10-20 13:37:06
Szent Gyermekség Műve missziós mozgalom
Szeptember 21-én ünnepelte magyarországi működése megkezdésének tizedik évfordulóját a Szent Gyermekség Műve missziós mozgalom. A jubileumi ünnepségre Budapesten, a Szent István-bazilikában került sor.
"A parányi mustármag terebélyes fává növekedett"
A Szent Gyermekség Művét - vagy más néven a Missziós Művek Társaságát - Charles Auguste Marie de Forbin-Janson ...
2019-09-22 08:36:05
Újraindulásának tizedik évfordulóját ünnepelte a Szent Gyermekség Műve Budapesten
... nevezte Steindl Imrét.
A parlamenti ünnepségen több üzenetet is felolvastak: Áder János köztársasági elnök és Kövér László házelnök egyaránt köszöntötte a gyermekeket.
A Pápai Missziós Művek honlapja szerint a Szent Gyermekség Műve - másképpen a Missziós Gyermekek Társasága - annak a vágynak köszönheti nevét, hogy a Gyermek Jézus az oltalma alá helyezi őket. Meg van győz...
2019-09-21 19:12:39
A Pápai Missziós Művek ausztriai igazgatója,
A Pápai Missziós Művek ausztriai igazgatója, Karl Wallner szerint Magyarországnak nagy szerepe lehet abban, hogy Európa visszatérjen keresztény gyökereihez.
Videó ...
2019-02-24 13:20:22
Gyermek missziós találkozó 09.22
Az ima erejéről - A Pápai Missziós Művek országos találkozója Gazdagréten.
Szeptember 22-én, szombaton a gazdagréti Szent Angyalok-templomban új tagokat avatott a Missziós Gyermekek Társasága, a Pápai Missziós Művek négy ágazatának egyike.
A missziós gyermeknapon látogatást tett templomunkban hazánk új nunciusa, MICHAEL AUGUST BLUME SVD érsek atya.
A gazdagréti...
2018-09-24 18:53:29
Lépjünk ki a saját kényelmünkből
... kényelmünkből


FERENC PÁPA ÜZENETE
A 2017. ÉVI MISSZIÓS VILÁGNAPRA

A misszió a keresztény hit szívében

Kedves Testvérek!
A Mis...
2017-10-19 21:41:24
Loyolai Szent Ignác
... számban egyre gyarapodó és mind messzebbre kiterjedő Jézus Társasága összes gondja. A társaság csakhamar elterjedt egész Európában; Indiában és Távol-Keleten az első jezsuiták elkezdték a missziós munkát. A generális magas követelményeket támasztott fiaival szemben. Maga és társai számára irányt szabott ezekkel a szavaival: ,,Ennek a világnak a dolgait megvetni nem nagy dolog, ell...
2015-07-31 06:10:03
Manicheizmus, Katharok
... Nem hordoz Perzsa hagyományokat és alapvetően dualisztikus istenképet sem. (Tisztelgés Pap Gábor előtt.)

Hagyománya a Pártusok ősvallására tekint vissza, amelyben a későbbi korokban a "Fény" számtalan alakjában tisztelt Egy-Isten hit nyilvánul meg.

Hogy is lehetne másképpen, hiszen a Fény "megtestesülése", a látható nap is Egy. A föld is egy, csakhogy egy ren...
2015-01-25 10:48:08
Loyolai Szent Ignác
... számban egyre gyarapodó és mind messzebbre kiterjedő Jézus Társasága összes gondja. A társaság csakhamar elterjedt egész Európában; Indiában és Távol-Keleten az első jezsuiták elkezdték a missziós munkát. A generális magas követelményeket támasztott fiaival szemben. Maga és társai számára irányt szabott ezekkel a szavaival: ,,Ennek a világnak a dolgait megvetni nem nagy dolog, ell...
2014-07-31 11:49:37
1 2 3 
Címkék: Szent Gyermekség Műve, Szent Gyermekség Műve Budapesten, Pápai Missziós Művek, Loyolai Szent Ignác, Benvin Sebastian Madassery, Szent István-bazilikában, Szent Gyermekség Művét, Missziós Művek Társaságát, Charles Auguste Marie, Steindl Imrét, Áder János, Kövér László, Missziós Gyermekek Társasága, Gyermek Jézus, Karl Wallner, Szent Angyalok-templomban, MICHAEL AUGUST BLUME SVD, FERENC PÁPA ÜZENETE, MISSZIÓS VILÁGNAPRA, Kedves Testvérek, Jézus Társasága, Tisztelgés Pap Gábor, önkéntes karanténból, saját kényelmünkből, egész világot, otthoni szabadságomat, világmisszió napját, magyar templomokban, hithirdetőkért imádkoznak, evangelizáció javára, missziós világnapra, alábbiakban közlünk, missziók vasárnapjára, jubileumi ünnepségre, parányi mustármag, parlamenti ünnepségen, vágynak köszönheti, gazdagréti Szent, missziós gyermeknapon, társaság csakhamar, első jezsuiták, missziós munkát, generális magas, dolgait megvetni, későbbi korokban, újraindulásának, követelményeket, magyarországnak,
© 2013 TVN.HU Kft.