Belépés
Stadionavató - Nagy Zsolt személyében Rossi újoncot avat
...
"Nagy Zsolt játszani fog. Valószínűleg a kispadon kezd, de a második félidőben becserélem. Ha meggyőz a teljesítményével, akkor nem titok, hogy Walesben is szerephez jut" - jelentette ki a csütörtöki sajtótájékoztatón az olasz szakvezető, aki elárulta, már tavaly felfigyelt rá, de nem ő volt az első gondolata, hanem Tamás Krisztián, aki azonban szintén sérült.
Rossi komo...
2019-11-14 22:19:00
Magyar labdarúgó-válogatott - Kádár Tamás helyett Szalai Attila a keretben
... (Apollon)
középpályások:Gazdag Dániel (Budapest Honvéd), Holman Dávid (Slovan Bratislava), Kalmár Zsolt (Dunaszerdahely), Kovács István (MOL Fehérvár FC), Nagy Ádám (Bristol City), Pátkai Máté (MOL Fehérvár FC), Szoboszlai Dominik (Red Bull Salzburg), Vida Máté (Dunaszerdahely)
támadók:Dzsudzsák Balázs (al-Ittihad), Feczesin Róbert (Újpest FC), Holender Filip (FC Lugano)...
2019-11-06 15:31:40
Magyar labdarúgó-válogatott - Rossi: Dibusz kezd Uruguay ellen
... bombaformában lévő kapusa fog majd kezdeni, ugyanakkor Gulácsi Péter teljesítményével is rendkívül elégedett. Visszatér a válogatottba a Horvátország és Wales ellen is győztes gólt szerző Pátkai Máté, valamint Gazdag Dániel, aki parádés gólt lőtt a hétvégi fordulóban.
Amennyiben a magyar válogatott - az eltiltott Korhut és Kleinheisler László nélkül - nyer Cardiffban, akkor k...
2019-11-04 15:51:50
Horvát-magyar - Sigér: már a pontszerzés is bravúr lenne
... hogy elsajátítsuk a tervezett taktikát és szerkezeti felállást. Ez a néhány nap nem a terhelésről szól" - vélekedett Sigér, aki szerint nagyobb szerep hárulhat rá Nagy Ádám eltiltása és Pátkai Máté sérülése miatt, és bizonyítani akarja, hogy itt van a helye.
Feczesin Róbert arról beszélt, már nem gondolta, hogy valaha újra meghívják a válogatottba, ezért meglepte Marco Rossi ...
2019-10-07 17:11:58
Magyar válogatott - Vida Mátéval bővült a keret
... összetartásán. A Horvátország elleni, jövő csütörtöki mérkőzésen, Splitben Baráth Botond és Nagy Ádám nem léphet pályára eltiltás miatt, de Dzsudzsák Balázs, Szoboszlai Dominik, Korhut Mihály és Pátkai Máté is két-két sárga lapot gyűjtött össze az eddigi Eb-selejtezők során, így amennyiben ismét lapot kapnak, Azerbajdzsán ellen, jövő vasárnap nem számíthat rájuk Marco Rossi szövet...
2019-10-02 17:32:25
Magyar válogatott - Feczesin nyolc év után újra a keretben
... megengedte volna, hogy maximális erőbedobással játsszon. További hiba volt, hogy Ádámot egy másik olyan játékosra cseréltem le, aki szintén nem volt kielégítő fizikai állapotban. Lehet, hogy ha Pátkai Máté helyett más cserével hozom le, döntetlen lett volna" - fogalmazott a kapitány. Elmondta még, hogy úgy tudja, Nagy gyakorlatilag felépült, a hétvégén már játszani is fog klubcsap...
2019-09-30 16:21:55
Magyar-szlovák - Vereséggel a harmadik helyre csúsztak a magyarok
... (spanyol)
gólszerzők: Szoboszlai (50.), illetve Mak (40.), Bozenik (56.)
piros lap: Baráth (a mérkőzés után)
sárga lap: Szoboszlai (6.), Dzsudzsák (19.), Szalai (53.), Baráth (54.), Nagy Á. (59.), Pátkai (69.), illetve Satka (12.), Vavro (41.)
Magyarország:
-------------Gulácsi Péter - Lovrencsics Gergő (Bese Barnabás, 30.), Willi Orbán, Baráth Botond, Kád...
2019-09-09 23:12:29
Montenegrói-magyar - Rossi még nem gondol a szlovákok elleni meccsre
... nyilatkozott Gazdag Dániel, aki bízik benne, hogy Montenegróban bemutatkozhat a válogatottban.
A Budapest Honvéd 23 éves középpályásának debütálására jó esély van, mivel posztján Nagy Ádám és Pátkai Máté is sérüléssel bajlódik.
A magyarok csütörtökön 20.45-től lépnek pályára Montenegró fővárosában, majd hétfőn 20.45-től a szlovákokat fogadják a Groupama Arénában Eb-selej...
2019-09-04 11:31:48
Montenegrói-magyar - Nagy Ádám és Pátkai Máté sem utazik Podgoricába
... érdekében".
Nagy Ádám klubja, az angol Bristol City augusztus 17-i összecsapásán szenv...
2019-09-03 18:52:23
Magyar labdarúgó-válogatott - Minden játékos megérkezett Telkibe
... miatt továbbra sem lehet megmondani, hogy sikerül-e játékra kész állapotba hozni a szlovákok elleni meccsre" - olvasható az MLSZ tájékoztatásában.
Rajta kívül kihagyta a hétfői edzést Pátkai Máté, mivel nincs százszázalékos állapotban, valamint Korhut Mihály, aki egy korábbi kisebb sérülése miatt elővigyázatosságból kapott felmentést a munkavégzés alól.
A hétfői napot a ...
2019-09-02 20:51:57
1 2 3 4 .9 10 .14 15 .18 19 20 
Címkék: Nagy Zsolt, Kádár Tamás, Szalai Attila, Vida Mátéval, Nagy Ádám, Pátkai Máté, Tamás Krisztián, Gazdag Dániel, Budapest Honvéd, Holman Dávid, Slovan Bratislava, Kalmár Zsolt, Kovács István, Fehérvár FC, Bristol City, Szoboszlai Dominik, Bull Salzburg, Vida Máté, Dzsudzsák Balázs, Feczesin Róbert, Újpest FC, Holender Filip, Gulácsi Péter, Kleinheisler László, Marco Rossi, Splitben Baráth Botond, Korhut Mihály, Nagy, Lovrencsics Gergő, Bese Barnabás, Willi Orbán, Baráth Botond, Groupama Arénában Eb-selej, harmadik helyre, szlovákok elleni, kispadon kezd, második félidőben, csütörtöki sajtótájékoztatón, olasz szakvezető, első gondolata, hétvégi fordulóban, magyar válogatott, eltiltott Korhut, tervezett taktikát, terhelésről szól, eddigi Eb-selejtezők, másik olyan, mérkőzés után, magyarok csütörtökön, szlovákokat fogadják, angol Bristol, hétfői edzést, korábbi kisebb, munkavégzés alól, hétfői napot, teljesítményével, tájékoztatásában, középpályásának, százszázalékos, dunaszerdahely, bombaformában, összetartásán,
© 2013 TVN.HU Kft.