Belépés
Koronavírus - Szijjártó: további két hétig tartják karanténban a Japánnál veszteglő hajó személyzetét
...
Szijártó Péter közölte, hogy a hajón lévő magyar állampolgárok jól vannak, jelenleg is tünetmentesek, de mivel a személyzet tagjai, további két hét karantén vár rájuk is.
A minisztérium kapcsolatban marad velük, és ezután is mindenben segíti őket - tette hozzá.
A Diamond Princesst a jövő héten az utolsó utas is elhagyhatja. Az idősebbeket a japán hatóságok döntése...
2020-02-15 23:32:11
Ministrul ungar de externe: diplomaţi maghiari vor ajuta integrarea Moldovei în UE
..."UE are nevoie de succese, de poveşti de succes, iar un astfel de succes ar putea fi Parteneriatul Estic, în care Republica Moldova are un rol foarte important", a spus Péter Szijjártó.Ministrul a subliniat că Moldova are un acord de liber schimb cu UE, dar este, de asemenea, şi membru observator al Uniunii Economice Eurasiatice."Atunci când vorbim despre Parteneriatul Estic, ne re...
2020-02-04 11:51:46
Szijjártó: magyar diplomaták segítik Moldova uniós integrációját
... együttműködés.
"Az EU-nak szüksége van sikerekre, sikertörténetekre, és egy ilyen sikertörténet lehet a keleti partnerség, amelyben a Moldovai Köztársaságnak nagyon fontos szerepe van" - mondta Szijjártó Péter.
A miniszter kiemelte, hogy Moldovának szabadkereskedelmi megállapodása van az EU-val, de egyben megfigyelő tag az Eurázsiai Gazdasági Unióban is.
"Amikor mi ...
2020-02-04 10:01:11
Koronavírus - Budapesten vannak a Vuhanból elhozott magyarok
... Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára telefonon az MTI-nek kiemelte: a magyarok tünetmentesek, jól vannak.
Hozzátette: Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter még vasárnap jegyzékben fejezi ki köszönetét Jean-Yves Le Drian francia külügyminiszternek a magyar állampolgároknak nyújtott segítségért.
Mülle...
2020-02-02 20:52:30
Koronavírus - Menczer: megérkeztek Franciaországba, és tünetmentesek a Vuhanból elhozott magyarok
... országos tisztifőorvos és az egészségügyi kormányzat irányítása mellett a mentőszolgálat fogadja őket, és a budapesti Szent László Kórházban lesznek elkülönítve megfigyelés alatt.
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter még vasárnap jegyzékben fejezi ki köszönetét Jean-Yves Le Drian francia külügyminiszternek a magyar állampolgároknak nyújtott segítségért - közölte Me...
2020-02-02 16:42:40
Szijjártó: folytatni kell a gazdasági dimenzióváltást
...
Szijjártó Péter kifejtette, hogy a kormány idén a technológiai színvonal, a hozzáadott érték és a kutatási-fejlesztési tartalom alapján dönt a beruházási támogatásokról.
Átalakított ösztönzési rendszerének köszönhetően Magyarország az erősödő globális versenyben is vonzó befektetési célpont maradhat - tette hozzá.
A miniszter kiemelte az autóipari beruházások, azo...
2020-01-28 21:02:09
Szijjártó: a gyógyszeripar kulcsszerepet játszik a magyar gazdaság dimenzióváltásában
...
Szijjártó Péter közölte: a magyar gazdaság teljesítményét alapvetően meghatározza az ország exportteljesítménye.
A magyar export és a GDP aránya 85 százalékos, ami európai szinten kimagasló arány - tette hozzá.
Szijjártó Péter kiemelte, 2018-ban a magyar gyógyszeripar soha nem látott mennyiségben exportált, forgalma 5,3 milliárd eurót tett ki, ami nemzetgazdasági ...
2020-01-28 18:12:20
Koronavírus - Szijjártó: a KKM sem belföldön, sem külföldön nem tud magyar érintettről
... hozzá a miniszter, jelezve: az európai uniós (EU-) tagországok között szoros koordináció működik, a franciák, németek, portugálok szervezik állampolgáraik kimentését, légi úton.
Szijjártó Péter hangsúlyozta: Magyarország mindhárom országgal felvette a kapcsolatot, hogy a Kínát elhagyni akaró hét magyar kiutaztatását meg lehessen szervezni.
Hozzáfűzte, a külügymisztérium ...
2020-01-28 17:42:21
Szijjártó Péter: sikeres döntés a keleti nyitás
...
A TCS budapesti új irodájában 500 új munkahelyet hoznak létre a meglévő 2500 mellé.
Szijjártó Péter kiemelte, hogy a világgazdaságban a kelet szerepe folyamatosan nő: míg 2007-ben a világban végrehajtott beruházás 81 százalékát nyugati tőkéből, 17 százalékát keleti tőkéből hajtották végre, addig 2018-ban már a világ összes beruházásának 58 százaléka keleti tőkéből valósu...
2020-01-24 17:02:16
Szijjártó: Ungaria este interesată în aplanarea tensiunilor din Orientul Mijlociu
...
La conferinţa de presă ce a urmat convorbirilor purtate cu secretarul de stat pentru Afaceri Externe saudit, Adil bin Ahmed al-Jubeir, Péter Szijjártó a relatat: au fost identificate punctele în care Ungaria şi Arabia Saudită au poziţii similare. Printre acestea se numără migraţia şi lupta împotriva terorismului.
În privinţa migraţiei, ministrul a precizat că este un luc...
2020-01-24 14:12:07
1 2 3 ......................274 275 ............412 413 ...........548 549 550 
Címkék: Szijjártó Péter, Orientul Mijlociu, Szijártó Péter, Diamond Princesst, Parteneriatul Estic, Republica Moldova, Péter Szijjártó, Uniunii Economice Eurasiatice, Moldovai Köztársaságnak, Eurázsiai Gazdasági Unióban, Jean-Yves Le Drian, Szent László Kórházban, Afaceri Externe, Arabia Saudită, gazdasági dimenzióváltást, gyógyszeripar kulcsszerepet, magyar gazdaság, keleti nyitás, hajón lévő, személyzet tagjai, minisztérium kapcsolatban, jövő héten, utolsó utas, japán hatóságok, spus Péter, ilyen sikertörténet, keleti partnerség, miniszter kiemelte, magyarok tünetmentesek, magyar állampolgároknak, egészségügyi kormányzat, mentőszolgálat fogadja, budapesti Szent, kormány idén, technológiai színvonal, hozzáadott érték, beruházási támogatásokról, erősödő globális, autóipari beruházások, magyar export, magyar gyógyszeripar, európai uniós, meglévő 2500, kelet szerepe, világban végrehajtott, világ összes, urmat convorbirilor, állampolgároknak, külügymisztérium, megjelenítéséért, világgazdaságban,
© 2013 TVN.HU Kft.