Belépés
Varga Judit: az Európai Unió válságban van
... elitnek párbeszédképessé kell válnia, csak így lehet jobb együttműködés kialakítani az EU-ban. Az a kérdés, hogy a globalisták elismerik-e a lokalistákat - közölte Balog Zoltán.
Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke előadásában ismertetett egy strasbourgi döntést, amelyben az Emberi Jogok Európai Bírósága kifogásolta a nemzetbiztonsági...
2019-12-05 20:23:00
Önkormányzat 2019 - Péterfalvi: folytatja az eljárást a józsefvárosi adatkezelési ügyben a NAIH
... bizonyítékok egyértelműen felvetik a jogsértés gyanúját, ezért a NAIH folytatja az eljárást; ha bűncselekményre utaló tények vetődnek fel, a hatóság azonnal megteszi a szükséges lépéseket.
Péterfalvi Attila emlékeztetett, az adatvédelmi hatóság a helyi választási bizottság megkeresésére indított ellenőrzést az ügyben. A tényfeltárást, tényállást megállapító szakasz után dönte...
2019-10-07 11:11:50
Önkormányzat 2019 - Magyar Nemzet: nyomoz a rendőrség az ellenzék adatkezelési botránya miatt
... illetve a jogsérelem közvetlen veszélyének megszüntetésére. Az ügyben a közérdekű bejelentéseiről ismert Tényi István is bejelentést tett az adatvédelmi hatóságnál - tették hozzá.
Péterfalvi Attila, a NAIH elnöke a Magyar Nemzet kérdésére hétfőn úgy nyilatkozott: "amennyiben igazak a sajtóban megjelent hírek, nemcsak jogellenes adatkezelés, hanem személyes adattal való vissza...
2019-09-10 17:22:58
Önkormányzat 2019 - Fidesz: Karácsony tárja fel az egész zuglói parkolási botrányt!
... akik ismerik Budapestet, és megmutatják neki, hogy mi hol van a fővárosban.
Hozzátette továbbá: elvárják, hogy a fő...
2019-09-06 11:51:32
Szeptembertől 103 új testkamerát kapnak a MÁV-Start jegyellenőrei
... dokkolón tárolt adatok a 16. napon automatikusan törlődnek. A hangfelvétel jelenleg a törvényi előírások miatt nem engedélyezett, ezért a készüléken le van tiltva. A társaság ez ügyben Péterfalvi Attila adatvédelmi biztoshoz fordult.
A teljes rendszer a háttérinformatikával (12 telephely, 12 dokkoló) 49 millió forintba került.
A sajtótájékoztatón részt vett két jegyvizs...
2019-08-30 13:21:25
Ügynökök az Országgyűlésben 1990-1994
... adatait zároltatja a kutatók és a nyilvánosság elől. Mert ő már nem hálózati, hanem semleges ,,harmadik személy", akinek joga van személyi adatai védelméhez, különben rögtön jön Péterfalvi Attila. És ebbe az állapotba a levéltár és az éber jogalkotó nagy nyugalommal és közönyös tespedtséggel bele is törődik, távol tartva a kutatókat a közismert, de ügyes és ravasz ügy...
2019-07-09 00:44:32
EP-választás - NAIH: a kampányban is érvényesülnie kell a személyes adatok védelmének
...
Péterfalvi Attila kiemelte: a politikai véleményre vonatkozó adat különleges személyes adat, és csak az érintett hozzájárulása esetén kezelhető.
Hozzátette: egy demokratikus jogállamban közérdek fűződik a polgárok választójogának tájékozott és aktív gyakorlásához, így a pártoknak is méltányolható érdeke fűződik a személyes adatok kezeléséhez, de be kell tartaniuk bizonyo...
2019-04-18 12:11:22
DK: barbárság, hogy lefestették a Karmelita kolostor freskóit!
... demonstrációk nem hasonlítanak a 2006-os eseményekhez, mert soha nem volt ekkor tüntetéshullám magyar kormány ellen az elmúlt 30 évben, mint most.
Gréczy Zsoltot arról is kérdezték, hogy Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) elnöke szerint az ellenzéki képviselőknek az MTVA székházból történő internetes közvetítései miatt felmerülhet a...
2019-01-14 15:15:26
NAIH: az országgyűlési képviselőkre is vonatkozik az unió adatvédelmi rendelete
...
Az ügyben több mint 160 feljelentést tett az MTVA.
Péterfalvi Attila elmondta, az ellenzéki képviselők székházból történő internetes közvetítései miatt a visszaélés személyes adattal bűncselekmény merülhet fel, ami a jogellenes adatkezelésnek egy büntetőjogi aspektusa.
Az ügyben azt is vizsgálni kell, hogy a képviselők milyen célból kezelhetnek személyes adatokat. A...
2019-01-14 09:01:01
Gulyás: az EU-val folytatott migrációs küzdelem a szuverenitásért folyt
... Bíróság ítélkezési gyakorlatából - mondta Sulyok Tamás, hozzátéve: ehhez sokkal inkább az alkotmányok értelmezésére hivatott nemzeti szervek hálózatba kapcsolására van szükség.
Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke kijelentette: a hatóság által védett két alkotmányos jog jogállami konstrukciójával szemben semmiféle kifogást nem lehet e...
2018-12-06 19:37:49
1 2 3 ....16 17 ..25 26 ..32 33 34 
Címkék: Varga Judit, Európai Unió, Magyar Nemzet, Balog Zoltán, Péterfalvi Attila, Nemzeti Adatvédelmi, Információszabadság Hatóság, Emberi Jogok Európai Bírósága, Tényi István, Gréczy Zsoltot, Sulyok Tamás, józsefvárosi adatkezelési, ellenzék adatkezelési, egész zuglói, személyes adatok, országgyűlési képviselőkre, unió adatvédelmi, szuverenitásért folyt, globalisták elismerik-e, strasbourgi döntést, jogsértés gyanúját, hatóság azonnal, szükséges lépéseket, adatvédelmi hatóság, helyi választási, jogsérelem közvetlen, közérdekű bejelentéseiről, adatvédelmi hatóságnál, sajtóban megjelent, hangfelvétel jelenleg, törvényi előírások, teljes rendszer, sajtótájékoztatón részt, nyilvánosság elől, éber jogalkotó, politikai véleményre, érintett hozzájárulása, demokratikus jogállamban, polgárok választójogának, 2006-os eseményekhez, ellenzéki képviselőknek, ügyben több, ellenzéki képviselők, visszaélés személyes, jogellenes adatkezelésnek, büntetőjogi aspektusa, képviselők milyen, alkotmányok értelmezésére,
© 2013 TVN.HU Kft.