Belépés
Péni remekelt a légfegyveres Budapest bajnokságon
... viadalon Tátrai Miklós az alapversenyben produkált nemzetközi szinten is erős eredményt. A BHSE pisztolyosa 581 körrel zárta a férfiak alapját, 13 körrel jobbat elérve, mint a második Papp László. A fináléban ugyanakkor végül második lett, miután Nagy László két tizedkörrel jobb volt nála.
Női légpuskában Zwickl-Veres Kata, míg pisztolyban Egri Viktória volt a legjobb az alap...
2019-01-20 18:12:40
Államtitkár: a magyar vállalkozások képesek a 21. századi technológia használatára
...
György László, a Debreceni Egyetem (DE) gazdasági évindító partnertalálkozóján A felsőoktatás szerepe az innovációban és a gazdaság fejlesztésében címmel tartott előadásában jelezte: a magyarországi vállalkozások 3 százaléka külföldi tulajdonú, s ezek adják a hozzáadott érték több mint 50 százalékát, vagyis háromszor termelékenyebbek, mint a hazai vállalatok.
Azok az ors...
2019-01-18 17:11:44
Bemutatták Debrecen város borait
...
Papp László (Fidesz-KDNP) elmondta: három kategóriában - fehér- és vörösbor, illetve pezsgő - 15 borvidék 67 pincészet 126 bora versengett azért, hogy egy évig viselhesse palackján a Debrecen város bora címkét.
Évről évre nő a résztvevők érdeklődése a verseny iránt és egyre jobb minőségű borok kerülnek az úgynevezett "vakkóstolással" pontozó zsűritagok asztalára - tette...
2019-01-17 15:01:38
Korom Ferenc: a Bocskai dandárt kiemelt figyelem övezi
... követelménytámasztó, következetes és emberséges parancsnok kell" - mondta Korom Ferenc, annak a meggyőződésének hangot adva, hogy Szloszjár ezredes maximálisan megfelel ezeknek az elvárásoknak.
Papp László (Fidesz-KDNP), Debrecen polgármestere azt emelte ki, hogy a dandár hosszú évek óta a város szerves részévé vált: "része a debreceniségnek, az ünnepeinknek, a történelmünkne...
2019-01-17 14:42:30
Szijjártó: ötszáz új munkahelyet létesített az FAG debreceni beruházása
... Kiemelte: a gazdaságpolitikában is versenyképesnek kell lenni, a magyar kormány 2010 óta más úton jár a gazdaságpolitikában mint elődei, és ez már látszik a gazdasági eredményeken.
Papp László, Debrecen polgármestere (Fidesz-KDNP) elmondta: tavaly Debrecen is rekordévet zárt a befektetések, a munkahelyteremtő beruházások terén: 2018-ban 1,3 milliárd euró, több mint 400 milliá...
2019-01-16 17:32:20
Elhelyezték a német Bürkle gépgyártó cég összeszerelő üzemének alapkövét Debrecenben
... telepítésével 40 embernek adnak majd munkát, de később az összeszerelő üzemet magas hozzáadott értéket képviselő termelőüzemmé fejlesztik, és mintegy százra emelik a létszámot.
Papp László (Fidesz-KDNP), Debrecen polgármestere szerint az újabb beruházás is jelzi, hogy töretlenül folytatódik a város történetének egyik legdinamikusabb iparfejlesztése.
Emlékezetett rá, hogy...
2019-01-15 16:33:07
A kormány megvásárolta Munkácsy Golgotáját
... festményét - jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter szerdán Budapesten sajtótájékoztatón Kósa Lajos, Debrecen fideszes országgyűlési képviselője és Papp László, Debrecen polgármestere társaságában. Gulyás közölte, [C]a festményt 3 milliárd forintért vette meg a kormány Pákh Imrétől.[/C]

.....................
2019-01-10 11:45:54
Gulyás: a kormány megvásárolta Munkácsy Golgota című festményét
... Magyar Nemzeti Bank Értéktár-programja keretében - a kanadai Hamilton Galériától.
A képviselő úgy fogalmazott, a festmények "élete" legalább olyan kalandos, mint maguk a képek.
Papp László debreceni polgármester arról beszélt, hogy most teljesült az a több mint 100 éves igény, hogy a trilógia - amely debreceni szimbólum - állami tulajdonban legyen.
Azt ígérte, jó ga...
2019-01-09 18:13:26
A Szent Korona hiteles másolata is látható a Déri Múzeumban nyílt kiállításon
...
Papp László, Debrecen polgármestere A másik főváros - Kossuth és Debrecen 1849 című tárlat megnyitóján felidézte: a magyar történelem szempontjából rendkívül fontos időszakban volt a nemzet fővárosa Debrecen.
"Debreczen népe! Ime, én a nemzet nevében Debreczen városát a magyar szabadság őrvárosának nyilatkoztatom s az országgyűlést és kormányt a debreczeniek becsületérz...
2019-01-06 17:11:35
Csak a világbajnokságon voltak tavaly a budapesti cselgáncs GP-nél többen
... komoly világverseny rendezésével bizonyító magyarokat, a belső értékelés kitűnő minősítést adott a magyar szövetség stábjának.
Tavaly augusztusban a hazaiak négy éremmel zárták a Papp László Budapest Sportarénában rendezett GP-t: Ungvári Miklós (73 kg) és Tóth Krisztián (90) arannyal, míg Karakas Hedvig (57) és Szabó Frigyes (73) bronzzal zárt.
Az idei olimpiai kvalifiká...
2019-01-05 12:01:58
1 2 3 ....................126 127 ..........189 190 ..........252 253 254 
Címkék: Bemutatták Debrecen, Korom Ferenc, Munkácsy Golgotáját, Munkácsy Golgota, Szent Korona, Déri Múzeumban, Tátrai Miklós, Papp László, Nagy László, Zwickl-Veres Kata, Egri Viktória, György László, Debreceni Egyetem, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget, Kósa Lajos, Pákh Imrétől, Magyar Nemzeti Bank Értéktár-programja, Hamilton Galériától, Papp László Budapest Sportarénában, Ungvári Miklós, Tóth Krisztián, Karakas Hedvig, Szabó Frigyes, légfegyveres Budapest, magyar vállalkozások, német Bürkle, kormány megvásárolta, világbajnokságon voltak, budapesti cselgáncs, alapversenyben produkált, férfiak alapját, második Papp, fináléban ugyanakkor, felsőoktatás szerepe, gazdaság fejlesztésében, magyarországi vállalkozások, hozzáadott érték, hazai vállalatok, évig viselhesse, résztvevők érdeklődése, verseny iránt, meggyőződésének hangot, dandár hosszú, város szerves, magyar kormány, gazdasági eredményeken, munkahelyteremtő beruházások, összeszerelő üzemet, újabb beruházás, város történetének, kormány Pákh,
© 2013 TVN.HU Kft.