Belépés
ooOoo
... Long
https://www.youtube.com/watch?v=hpD5 1-evUc8" >target="_blank"
Mr. Scruff - Travelogue
https://www.youtube.com/watch?v=0psZ z1P41Jg" >target="_blank"
Paul Oakenfold - Jazzy Vibe
https://www.youtube.com/watch?v=Ay01 _xxNJlM" >target="_blank"
Paul Oakenfold - Swing It


Style:...
2019-04-21 23:38:48
Szíria - Moszkva: az amerikaiak azért vonulnak ki, hogy maradjanak
... szerint Moszkva az Egyesült Államokban elfogott orosz hírszerzők cseréjére akarja felhasználni az év végén Moszkvában őrizetbe vett és ott kémkedéssel megvádolt volt amerikai tengerészgyalogost, Paul Whelant. Kijelentette, hogy az őrizetest amerikai diplomaták után a későbbiekben a moszkvai kanadai és brit nagykövetség képviselői is felkereshetik majd, mert az őrizetes az ő ország...
2019-01-11 14:11:39
Republikánus és demokrata párti politikusok egyaránt méltatják a lemondott Jim Mattist
...
Az amerikai politikusok meglepetéssel fogadták James Mattis lemondását, és mind a republikánus, mind a demokrata párti törvényhozók Twitteren fejtették ki véleményüket.
Paul Ryan házelnök azt írta, hogy a kongresszus "adósa James Mattisnak". "Amerika biztonságosabb lett itthon és parancsoló erővé vált külföldön" - fogalmazott a republikánus politikus.
"Nem lesz könn...
2018-12-21 07:05:08
Az amerikai szenátus megszavazta a büntető igazságszolgáltatási reform tervezetét
...
Az Első lépés nevet viselő tervezetet 87:12 arányban szavazták meg a szenátorok. A képviselőház később voksol a törvényjavaslatról, de Paul Ryan republikánus házelnök azt ígérte, hogy ez még az új törvényhozási ciklus megkezdése előtt megtörténik majd. A törvénytervezet a képviselőházban is kétpárti támogatottságot élvez.
A büntető igazságszolgáltatásban az elemzők szeri...
2018-12-19 07:05:17
Balaton Sound - Marshmello, Armin van Buuren, Dj Snake, Future is fellép
... című sláger társszerzője.
Igent mondott a szervezők felkérésére a legnagyobb mainstream hiphop sztárok egyike, Future, a berlini elektronikus zenei színtér egyik legismertebb figurája, Paul Kalkbrenner, és közkívánatra visszatér az ausztrál house dj-producer, Timmy Trumpet is, aki idén már ott volt a balatoni fesztiválon.
A Soundra érkezik a DJ Mag listáján már a világ h...
2018-12-07 11:41:15
Politikusok búcsúztak a washingtoni kongresszusban felravatalozott George H. Bush néhai elnöktől
... élet jelentős személyiségei is.
George H. W. Busht Patrick Conroy tiszteletes, a képviselőház káplánja búcsúztatta, majd Mitch McConnell, a szenátus republikánus többségének vezetője, Paul Ryan republikánus házelnök és Mike Pence alelnök mondott beszédet.
McConnell kiemelte, hogy a néhai elnök évtizedeken keresztül "biztos kézzel tartotta az irányt" az amerikaiak számár...
2018-12-04 07:04:55
Hasogdzsi-ügy - Mike Pompeo: nemzetbiztonsági tévedés lenne a Szaúd-Arábiával való viszony leértékelése
... álláspontjáról. A szenátusnak a héten kell szavaznia arról, hogy leállítsák-e a Rijádnak a jemeni polgárháborúban nyújtott katonai segítséget.
A szenátusban tartott tájékoztatóval egy időben Paul Ryan republikánus házelnök és a republikánus frakció néhány vezető politikusa sajtóértekezletet tartott, amelyen azt kérte, hogy a kormányzat a képviselőket is tájékoztassa a Hasogd...
2018-11-28 18:03:04
Pittsburghi lövöldözés - Megosztott közösség várta a kegyeletét lerovó Donald Trumpot
... vendég. Én állampolgár vagyok és ő az elnököm. Természetesen szívesen látjuk".
A kongresszus két demokrata és két republikánus párti vezetője elhárította, hogy elutazzék Pittsburghbe. Paul Ryan republikánus házelnök rövid közleményben jelentette be, hogy nem tud Donald Trumphoz csatlakozni, Mitch McConnell, a szenátus republikánus csoportjának vezetője pedig - munkatársai sze...
2018-10-30 23:12:06
Trump nagyszerűnek, demokrata pártiak szomorúnak nevezték Kavanaugh kinevezését
... nagygyűléssel egy időben közölte, hogy Donald Trump már korábban telefonon gratulált Kavanaugh-nak, és beszélt Mitch McConnell szenátorral, a szenátus republikánus többségének vezetőjével, valamint Paul Ryan házelnökkel. Twitter-bejegyzésében a szóvivőnő elégedettségének adott hangot a szenátusi szavazás eredménye miatt, és leszögezte, hogy a legfelsőbb bíróságon most 5:4 arányú k...
2018-10-07 07:04:52
Spanyol dráma nyerte a San Sebastian-i filmfesztivál fődíját
... Soterót is.
A norvég Pia Tjelta lett a legjobb színésznő a svéd Tuva Novotny rendezte Blind Spot című filmben nyújtott alakításáért.
A legjobb forgatókönyvért járó elismeréssel a skót Paul Laverty jutalmazták, az általa írt Yuli című film a legendás kubai balett táncos, Carlos Acosta életét dolgozta fel.
A hivatalos versenyprogram zsűrijének elnöke idén Alexander Pa...
2018-09-30 13:31:25
1 2 3 ...15 16 .22 23 ..29 30 31 
Címkék: Balaton Sound, George, Mike Pompeo, Donald Trumpot, Paul Oakenfold, Jazzy Vibe, Swing It, Egyesült Államokban, Paul Whelant, James Mattis, Paul Ryan, James Mattisnak, Paul Kalkbrenner, Timmy Trumpet, Busht Patrick Conroy, Mitch McConnell, Mike Pence, Donald Trumphoz, Donald Trump, Tuva Novotny, Blind Spot, Paul Laverty, Carlos Acosta, Alexander Pa, amerikaiak azért, amerikai szenátus, washingtoni kongresszusban, kegyeletét lerovó, őrizetest amerikai, moszkvai kanadai, amerikai politikusok, demokrata párti, republikánus politikus, képviselőház később, elemzők szeri, szervezők felkérésére, legnagyobb mainstream, berlini elektronikus, ausztrál house, balatoni fesztiválon, képviselőház káplánja, szenátus republikánus, néhai elnök, amerikaiak számár, héten kell, jemeni polgárháborúban, szenátusban tartott, időben Paul, republikánus frakció, időben közölte, szóvivőnő elégedettségének, szenátusi szavazás, legfelsőbb bíróságon, legjobb színésznő, svéd Tuva, legjobb forgatókönyvért, skót Paul, legendás kubai,
© 2013 TVN.HU Kft.