Belépés
Tizenhét állomásos turnéra indult Boros Misi
... Schubert és Debussy művei szólalnak meg.
Szamosi Szabolcs kiemelte, hogy a Filharmónia Magyarország számára a tehetséggondozás mindig fontos volt és lesz a jövőben is.
Peller Mariann, a Virtuózok alapítója felidézte: Boros Misivel két évvel ezelőtt kezdett el szakmailag foglalkozni Bogányi Gergely Kossuth-díjas zongoraművész, akinek az volt a véleménye, hogy ebben az idő...
2020-01-15 15:11:34
A Virtuózok vendége volt Budapesten a Kínai Filharmonikus Zenekar
... Kínai Filharmonikus Zenekar közös koncertet adott január 12-én Budapesten, a mesterkurzusnak a Kőrössy-villa adott otthont - közölte a Virtuózok kedden az MTI-vel.
Az eseményen Peller Mariann, a Virtuózok alapítója köszönetet mondott a kínai zenekar művészeinek, amiért nemcsak a fellépésükkel, hanem személyes tanácsaikkal is támogatják a Virtuózok zenészeit, a jövőben pedig ...
2020-01-14 14:30:06
Virtuózok - Plácido Domingo és a kormány is támogatja a fiatal tehetségeket
...
A Peller Mariann által útjára indított Virtuózok-mozgalmat a magyar kormány felkarolta, lehetővé tette a Virtuózok zenekar létrejöttét, támogatta és támogatni fogja a jövőben is - hangsúlyozta Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere a Virtuózok klasszikus zenei tehetségkutató pénteki sajtótájékoztatóján, Budapesten.
A miniszter hozzátette: Plácido Domingo és társ...
2019-05-24 16:19:18
Kamara Virtuózok - Nyolc formáció versenyez a Virtuózok ötödik évadában
... legjobb formáció közül - mondta el Medveczky Balázs, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. televíziós médiaszolgáltatási igazgatója szerdán Budapesten.
A sajtótájékoztatón Peller Mariann, a Virtuózok licenctulajdonosa hangsúlyozta: az új évad szeretne rámutatni, nem csupán az a fontos, hogy egyénileg megálljuk a helyünket az életben és a zenében, hanem hogy együtt, csapatban...
2019-04-24 20:44:31
Március 15. - Átadták a közmédia elismeréseit
... elismeréssel a több mint 50 évig a rádiós és televíziós munkatársakat oktató beszédtanárnak állítottak emléket. Bordi András egyúttal a közmédia főbemondója cím birtokosa is lett.
Peller Mariann, a Virtuózok producere lett a zenei díjas, a korábbi Magyar Rádió egykori zenei igazgatója, a Zeneakadémia hajdani főigazgatója nevét viselő Dohnányi Ernő-díj idei nyertese.
Muci...
2019-03-14 18:22:28
Dobszay Péter megosztott egy videót.·
... karmester és a Magyar Állami Operaház Zenekara - a csodálatos estét, és fantasztikus közönségünknek, és azoknak is, akik otthon drukkoltak nekünk. És természetesen köszönjük Peller Mariannak, hogy hisz abban, hogy a klasszikus zenét érdemes néha kivinni a hagyományos koncerttermekből, és megmutatni azoknak is, akik a koncerttermekbe nem jutnak el. És most: taps.

Fac...
2018-09-09 13:02:30
Élőben a népszerű komolyzenei tehetségkutató idei nyertesei
... Nemzetközi Bartók Béla Zongoraversenyen, Grazban.
A szeptember 7-i műsor k...
2018-08-11 22:43:37
Koncerttel köszöntötték az új évet a Virtuózok című műsor ifjú tehetségei
...
Peller Mariann, a Kis Virtuózok Alapítvány alapítója a műsorban elmondta: immár hagyomány, hogy a fiatal tehetségek újévi koncertet adnak a Zeneakadémián. A Virtuózok komolyzenei tehetségkutató műsor felfedezettjei a nagy érdeklődésre való tekintettel ezúttal két alkalommal is színpadra álltak. Mint hozzátette: az eseménynek különleges aktualitást adott, hogy Magyarország lát...
2018-01-02 11:21:52
Árverésen gyűjtenek Bonino Anna-Sofia hegedűművész gyógykezelésére
... hogy a bevételt Bogányi Gergely és Boros Misi közös, december 6-i koncertjének keretében adják majd át a Müpában.
"Ez a koncert arról szól, hogy milyen jó adni" - hangsúlyozta Peller Mariann, aki arról is beszélt, hogy a hangversenyen a tehetségkutató műsor felfedezettje, Boros Misi azon a Bösendorfer zongorán fog játszani, amelyet ő maga is felajánlásként kapott.
A zon...
2017-09-29 13:13:00
Augusztus 20. - Bogányi Gergely és a Virtuózok ünnepi koncertet adnak a Margitszigeten
... ünnepi tűzijátékot, a harmadik részben pedig színpadra lépnek a Virtuózok harmadik évadának döntősei és korcsoportgyőztesei, valamint a korábbi évadok tehetségei - mondta.
Peller Mariann, a Virtuózok producere a műsorban elmondta: a vasárnapi margitszigeti gálakoncerten először szerepelnek együtt közönség előtt a műsor vége óta a harmadik évad döntősei és korcsoportgyőztesei...
2017-08-19 10:31:35
1 2 3 4 5 7 8 9 10 
Címkék: Boros Misi, Kínai Filharmonikus Zenekar, Plácido Domingo, Kamara Virtuózok, Dobszay Péter, Bonino Anna-Sofia, Bogányi Gergely, Szamosi Szabolcs, Filharmónia Magyarország, Peller Mariann, Boros Misivel, Bogányi Gergely Kossuth-díjas, Kásler Miklós, Medveczky Balázs, Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt, Bordi András, Magyar Rádió, Dohnányi Ernő-díj, Magyar Állami Operaház Zenekara, Peller Mariannak, Nemzetközi Bartók Béla Zongoraversenyen, Virtuózok Alapítvány, fiatal tehetségeket, közmédia elismeréseit, népszerű komolyzenei, tehetséggondozás mindig, eseményen Peller, kínai zenekar, jövőben pedig, magyar kormány, emberi erőforrások, miniszter hozzátette, sajtótájékoztatón Peller, több mint, közmédia főbemondója, zenei díjas, korábbi Magyar, csodálatos estét, klasszikus zenét, hagyományos koncerttermekből, műsorban elmondta, fiatal tehetségek, nagy érdeklődésre, eseménynek különleges, bevételt Bogányi, koncert arról, tehetségkutató műsor, harmadik részben, korábbi évadok, vasárnapi margitszigeti,
© 2013 TVN.HU Kft.