Belépés
Ma kezdődik a Dombos Fest Kishegyesen
...
A vasárnapig tartó fesztiválon fellép a Kiscsillag, Lajkó Félix, a Mostar Sevdah Reunion, Antonia Vai és Ferenczi György, valamint zenekara, az 1ső Pesti Rackák is.
A fesztiválnak helyet adó Hegyalja utcában kézművesek és hagyományos magyar ételeket kínáló árusok, borászok kínálják termékeiket, a helyszínen borpince és borterasz várja a vendégeket, a fényfestők keze alat...
2019-07-11 07:05:31
Pénteken kezdődik a Fatemplom fesztivál a zalai Magyarföldön
... az idén ötvenéves Kaláka együttessel.
A többi fellépő közül a Debussy-dalokat hárfakísérettel előadó Harcsa Veronikát, Szarvas József nyitóelőadását, Ferenczi György és az első Pesti Rackák, valamint a Louisiana Double műsorát, valamint a Csík Zenekar fellépést emelte ki.
A fesztivál fantasztikus környezetben, az Őrségre jellemző családias hangulattal várja a közönséget ...
2019-07-10 11:51:56
UDVart fesztivált rendeznek Füleken
... váltják egymást - mondta Illés Kósik Andrea.
Az esti koncerteken hazai és nemzetközi előadók is színpadra lépnek, a magyarországi Parno Graszt, valamint Ferenczi György és az Első Pesti Rackák mellett a cseh Frajara Putika és a szlovák Peter Lipa Band zenél a fesztivál közönségének.
Nem marad el a slam poetry sem, ezúttal Pion István, Simon Márton és Laboda Róbert adják...
2019-07-03 13:11:51
A Kiscsillag és a Mostar Sevdah Reunion is fellép a legjelentősebb vajdasági nyári fesztiválon
... utcazenészek és a löszfalon táncoló művészek is megjelennek majd - közölték a szervezők. A színpadon pedig Ferenczi György, a világ egyik legjobb szájharmonikása, valamint zenekara, az 1ső Pesti Rackák, majd a latin-amerikai zenét játszó Los Orangutanes lép fel.
A gyerekprogramok között látható lesz a BaHorKa Társulat interaktív mesejátéka, Tóth Viktor magyar népmeséket bemu...
2019-06-29 12:52:51
Vagabond Korzó hatodszor Dunaharasztiban
... kínálatban.
Az idei esemény kiemelt fellépője Sub Bass Monster, aki este a Baktay téri nagyszínpadon ad koncerten. Zenél a Vagabond Korzón mások mellett még Ferenczi György és az 1-ső Pesti Rackák, Fekete Jenő és Horváth Misi, Krisz Rudi, az Infusion Trio, a Mojo, a Group'n'Swing, az Antekirtt és a Junkies is.
A dunaharaszti rendezvény az egyik állomása az ötven évvel ez...
2019-05-29 10:55:29
Mario Biondi nyitja Zalacsányban az Örvényeshegy Pikniket
... platinalemezes, jellegzetesen mély és érzéki hangú Mario Biondi péntek este lép fel, őt követi majd a további napokon Lovasi András, a Bagossy Brothers Company, Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák, Pion István, Boggie, Áron András "Apey", a Dynamite Dudes, a Rutkai Bori Banda, Huzella Péter, Bíró Eszter, Nyáry Krisztián és Király Erika, a Papaver Cousins, Beck Zoli és Háy János...
2019-03-17 10:51:40
Pop-, rock-, dzsessz- és folkkoncertek karácsonytól az újévig
... Budapest Voices 4-én és 5-én is fellép a Marczibányi Téri Művelődési Központban, 5-én szombaton a koncertkínálatban sze...
2018-12-22 11:01:15
Ferenczi György: családi zenekarokat gyűjtöttünk be
... szerelme című CD-ről az M1 aktuális csatorna kedd délelőtti műsorában.
Ferenczi György felidézte, hogy készített egy kilencszámos gitár-dob-basszus demót, négy dalkezdeményt az 1-ső Pesti Rackák is hoztak, ezeket adták oda Szalonnáéknak. A lábdob beütések kiadták egy-egy magyar tájegység tánclépéseit, ez volt a kiindulási pont a közös munkához.
"Egyszerre játszottuk fel,...
2018-12-11 10:21:04
Új lemezek a Gryllus Kiadótól, Sebő és 1-ső Pesti Rackák is friss anyaggal jelentkezett
... december 21-én lesz a Zeneakadémia Solti György termében.
A Gryllus Kiadó új lemezei közül talán a legérdekesebb a Mindenek szerelme című CD, amelyet Ferencz György és az 1-ső Pesti Rackák közösen készített Szalonna és Bandájával, valamint a Söndörgő együttessel.
"Pál István Szalonna és csapata úgy muzsikálja a népzenét, hogy én azt azonnal el akarom játszani. Beleszeret...
2018-12-04 15:42:38
Budapest lesz az idei Csabai Kolbászfesztivál díszvendége
... csemegével" is készülnek a sz...
2018-10-10 17:11:52
1 2 3 
Címkék: Dombos Fest Kishegyesen, Mostar Sevdah Reunion, Vagabond Korzó, Mario Biondi, Örvényeshegy Pikniket, Ferenczi György, Gryllus Kiadótól, Pesti Rackák, Csabai Kolbászfesztivál, Lajkó Félix, Antonia Vai, Harcsa Veronikát, Szarvas József, Louisiana Double, Csík Zenekar, Illés Kósik Andrea, Parno Graszt, Első Pesti Rackák, Frajara Putika, Peter Lipa Band, Pion István, Simon Márton, Laboda Róbert, BaHorKa Társulat, Tóth Viktor, Bass Monster, Vagabond Korzón, Fekete Jenő, Horváth Misi, Krisz Rudi, Infusion Trio, Lovasi András, Bagossy Brothers Company, Áron András, Dynamite Dudes, Rutkai Bori Banda, Huzella Péter, Bíró Eszter, Nyáry Krisztián, Király Erika, Papaver Cousins, Beck Zoli, Budapest Voices, Marczibányi Téri Művelődési Központban, Zeneakadémia Solti György, Gryllus Kiadó, Ferencz György, István Szalonna, zalai Magyarföldön, legjelentősebb vajdasági, idei Csabai, vasárnapig tartó, fesztiválnak helyet, helyszínen borpince, fényfestők keze, idén ötvenéves, többi fellépő, első Pesti, fesztivál fantasztikus,
© 2013 TVN.HU Kft.