Belépés
Három lemez ünnepli a Kaláka 50. születésnapját
... Kováts Kriszta Zenemozi című albuma, amely a filmtörténet emlékezetes hangulatait, szereplőit idézi meg László Attila zenéjére és Fábri Péter szövegeire.
Ferenczi György és az 1-ső Pesti Rackák Áldás, rockendroll címmel készített a Gryllus Kiadónál új albumot. "Hat évig jártunk Nashville-be és a rögzítés minden lehetséges fajtáját kipróbáltuk. Csodálatos időszak volt ez, az ú...
2019-11-05 16:08:47
Október 23. - Családi programokkal várják az ünneplőket a Kossuth téren
... Háza Múzeum is.
Este hét órakor a Millenárison megtartják a már hagyományos Szabadságkoncertet. Fellép a Honeybeast, Szabó Balázs Bandája, valamint Ferenczi György és az Első Pesti Rackák. A koncerten - regisztrációval - ingyenes a részvétel.
Orbán Viktor miniszterelnök este a Zeneakadémián mond beszédet.
Gyertyát lehet gyújtani a Hősök falánál, és a Rákoskeresztú...
2019-10-23 07:04:43
Október 23. - Ma kezdődnek a megemlékezések
... megismerkedhetnek az érdeklődők.
Este hét órakor a Millenárison megtartják a már hagyományos Szabadságkoncertet. Fellép a Honeybeast, Szabó Balázs Bandája, valamint Ferenczi György és az Első Pesti Rackák. A koncerten - regisztrációval - ingyenes a részvétel.
Orbán Viktor miniszterelnök este a Zeneakadémián mond beszédet.
Október 23-án ingyenesen lesz látogatható a...
2019-10-22 07:04:58
Közzétették a Roby Lakatos Improvizációs Hegedűverseny improvizációs alapját képező dallamot
... pedig a közösségi oldal szavazói juttatnak a döntőbe.
Az élő döntőnek a Hagyományok Háza ad otthont december 7-én és 8-án, a gálaest vendégzenekara Ferenczi György és az Első Pesti Rackák.
A jelentkezés és a részvétel ingyenes, a helyezettek tudásuk fejlesztésére pénzdíjat is nyernek. Az első díjas 5000, a második 3000, a harmadik 1000 eurót fordíthat zenei tanulmányair...
2019-10-11 14:11:52
Decemberben rendezik a Roby Lakatos nemzetközi improvizációs hegedűversenyt
... Hagyomán...
2019-10-01 14:41:52
Ma kezdődik a Dombos Fest Kishegyesen
...
A vasárnapig tartó fesztiválon fellép a Kiscsillag, Lajkó Félix, a Mostar Sevdah Reunion, Antonia Vai és Ferenczi György, valamint zenekara, az 1ső Pesti Rackák is.
A fesztiválnak helyet adó Hegyalja utcában kézművesek és hagyományos magyar ételeket kínáló árusok, borászok kínálják termékeiket, a helyszínen borpince és borterasz várja a vendégeket, a fényfestők keze alat...
2019-07-11 07:05:31
Pénteken kezdődik a Fatemplom fesztivál a zalai Magyarföldön
... az idén ötvenéves Kaláka együttessel.
A többi fellépő közül a Debussy-dalokat hárfakísérettel előadó Harcsa Veronikát, Szarvas József nyitóelőadását, Ferenczi György és az első Pesti Rackák, valamint a Louisiana Double műsorát, valamint a Csík Zenekar fellépést emelte ki.
A fesztivál fantasztikus környezetben, az Őrségre jellemző családias hangulattal várja a közönséget ...
2019-07-10 11:51:56
UDVart fesztivált rendeznek Füleken
... váltják egymást - mondta Illés Kósik Andrea.
Az esti koncerteken hazai és nemzetközi előadók is színpadra lépnek, a magyarországi Parno Graszt, valamint Ferenczi György és az Első Pesti Rackák mellett a cseh Frajara Putika és a szlovák Peter Lipa Band zenél a fesztivál közönségének.
Nem marad el a slam poetry sem, ezúttal Pion István, Simon Márton és Laboda Róbert adják...
2019-07-03 13:11:51
A Kiscsillag és a Mostar Sevdah Reunion is fellép a legjelentősebb vajdasági nyári fesztiválon
... utcazenészek és a löszfalon táncoló művészek is megjelennek majd - közölték a szervezők. A színpadon pedig Ferenczi György, a világ egyik legjobb szájharmonikása, valamint zenekara, az 1ső Pesti Rackák, majd a latin-amerikai zenét játszó Los Orangutanes lép fel.
A gyerekprogramok között látható lesz a BaHorKa Társulat interaktív mesejátéka, Tóth Viktor magyar népmeséket bemu...
2019-06-29 12:52:51
Vagabond Korzó hatodszor Dunaharasztiban
... kínálatban.
Az idei esemény kiemelt fellépője Sub Bass Monster, aki este a Baktay téri nagyszínpadon ad koncerten. Zenél a Vagabond Korzón mások mellett még Ferenczi György és az 1-ső Pesti Rackák, Fekete Jenő és Horváth Misi, Krisz Rudi, az Infusion Trio, a Mojo, a Group'n'Swing, az Antekirtt és a Junkies is.
A dunaharaszti rendezvény az egyik állomása az ötven évvel ez...
2019-05-29 10:55:29
1 2 3 4 
Címkék: Roby Lakatos Improvizációs Hegedűverseny, Roby Lakatos, Dombos Fest Kishegyesen, Mostar Sevdah Reunion, Vagabond Korzó, Kováts Kriszta Zenemozi, László Attila, Fábri Péter, Ferenczi György, Pesti Rackák Áldás, Gryllus Kiadónál, Háza Múzeum, Szabó Balázs Bandája, Első Pesti Rackák, Orbán Viktor, Hagyományok Háza, Lajkó Félix, Antonia Vai, Pesti Rackák, Harcsa Veronikát, Szarvas József, Louisiana Double, Csík Zenekar, Illés Kósik Andrea, Parno Graszt, Frajara Putika, Peter Lipa Band, Pion István, Simon Márton, Laboda Róbert, BaHorKa Társulat, Tóth Viktor, Bass Monster, Vagabond Korzón, Fekete Jenő, Horváth Misi, Krisz Rudi, Infusion Trio, zalai Magyarföldön, legjelentősebb vajdasági, filmtörténet emlékezetes, 1-ső Pesti, rögzítés minden, közösségi oldal, gálaest vendégzenekara, részvétel ingyenes, helyezettek tudásuk, első díjas, második 3000, harmadik 1000, vasárnapig tartó, fesztiválnak helyet, helyszínen borpince, fényfestők keze, idén ötvenéves, többi fellépő, első Pesti, fesztivál fantasztikus,
© 2013 TVN.HU Kft.