Belépés
Évadnyitó társulati ülést tartott a Miskolci Nemzeti Színház
...
Béres Attila igazgató szerint sok és nehéz munka vár a társulatra a következő hónapokban. "Amellett, hogy felújítjuk az előző évad előadásait, az új évad próbái is elkezdődnek, esténként pedig már előadásokkal várjuk a közönséget" - idézi az igazgatót a színház közleménye.
Már augusztusban és szeptemberben számos fesztiválmeghívás vár a társulatra, amely a nyíregyházi VI...
2020-08-12 07:20:48
In memoriam Ferenczy Erika 1.
... Ferenc,Budape...
2020-08-06 05:09:44
Orbán lista
... légitársaságot
53. A Fidesz a gazdagok és a kiváltságosak Magyarországát teremtette meg.
54. Kisajátították a nemzet fogalmát, csak az tartozik a nemzethez, aki velük ért egyet
55. Pintér Sándor nem tett ,,két hét alatt rendet" az országban - egyre inkább romlik a közbiztonság
56. Végeláthatatlan várólisták az egészségügyben - egy-egy viz...
2020-07-25 16:16:51
Mi Hazánk: védje rendőr a Horthy-szobrot!
... vélekedett: a rendőri védelem azért szükséges, mert a templomot, illetve az egykori kormányzót ábrázoló szobrot már számos támadás érte.
Ebben a helyzetben a kérésüket levélben juttatták el Pintér Sándor belügyminiszterhez - tette hozzá.
Úgy vélekedett: nem történhet meg az Magyarországon, ami napjainkban Nyugat-Európában, illetve az Egyesült Államokban történik, hogy ne...
2020-07-07 14:21:29
Orbán: Magyarországon sosem fogják magukra hagyni az egyenruhásokat
... hogy ha a most esküt tettek jó rendőrök, tűzoltók, katasztrófavédelmisek akarnak lenni, a hazaszeretet mellett szükség van önbecsülésre is.
Az ünnepségen a kormányfő mellett jelen volt Pintér Sándor belügy- és Benkő Tibor honvédelmi miniszter, továbbá a tábornoki kar.
Az NKE Rendészettudományi Karáról 70-en a rendőrségnél, 11-en a katasztrófavédelemnél, 21-en pedig a bün...
2020-06-27 10:51:12
Évadzáró társulati ülést tartott a Nemzeti Színház
... saját alapítású díjai közül - szintén a társulat szavazatai alapján - a Szörényi Éva-díjat Udvaros Dorottya színművész, a Sinkovits Imre-díjat Rátóti Zoltán színművész, a Németh Antal-díjat Pintér Szilvia, a teátrum ifjúsági programfelelőse és színházpedagógusa, a Kulissza díjat pedig Madácsi Béla díszítő és zenekari altiszt nyerte el.
Vidnyánszky Attila elmondta: az évad nag...
2020-06-25 19:22:39
Urbán Zoltán Lászlót javasolta Győr-Moson-Sopron megye új rendőr-főkapitányának Pintér Sándor
...
A jelenlegi megyei rendőr-főkapitány, Csizmadia Gábor augusztus 31-én nyugdíjba vonul.
Urbán Zoltán László rövid bemutatkozásában azt mondta: igyekszik méltó módon folytatni a Csizmadia Gábor által megkezdett munkát, akitől kiváló alapokon nyugvó, jól működő rendőrkapitányságot vehet át.
A szegedi születésű főkapitány-jelölt 2005-ben került az Országos Rendőr-főkap...
2020-06-25 16:32:00
Koronavírus - Házi gyermekorvosok: a járvány adta ellátási helyzetekből sok minden átmenthető
... háttere nincs kimunkálva, addig ezek csak "filozófiai gondolatok maradnak" - fogalmazott.
Póta György jelezte, hasonlóan más egészségügyi szakmai szervezet vezetőjéhez, ő is találkozott Pintér Sándor belügyminiszterrel, és beszámolt neki az egyesület szakmapolitikai elképzeléseiről.
Más témáról szólva az egyesületi elnök jelezte, az óvodák és bölcsődék újranyitásával ism...
2020-06-24 16:01:55
Kilenc bemutatót tervez a Miskolci Nemzeti Színház a jövő évadban
...
Béres Attila igazgató a színház szerdai online sajtótájékoztatóján elmondta: március 11. óta nem játszott a színház, márciusra azonban már 368 előadást teljesítettek. Az idei a Miskolci Nemzeti Színház művészeti tanácsának ötödik évada, és az eddigi legsikeresebb, március közepéig, az előző évad hasonló időszakához képest 10 ezerrel nőtt a nézőszámuk - mondta, hozzátéve, hogy...
2020-05-27 13:12:06
Krónika 4. rész (azonnali kérdések)
...
LMP: sokan veszítették el a munkájukat a járvány miatt

Schmuck Erzsébet (LMP) kiemelte: a járvány rámutatott, hogy a magyar gazdaság nem fenntartható és válságálló, sokan vesztették el a munkájukat, ezért nem lehet ugyanott folytatni, ahol a járvány előtt abbahagytuk. Az EU kidolgozott egy zöld újjáépítési programot, ezzel sok tízezer munkahelyet lehetne teremteni ...
2020-05-25 14:12:08
1 2 3 .........................154 155 .............231 232 ............307 308 309 
Címkék: Miskolci Nemzeti Színház, Ferenczy Erika, Nemzeti Színház, Urbán Zoltán Lászlót, Pintér Sándor, Béres Attila, Egyesült Államokban, Benkő Tibor, Rendészettudományi Karáról, Szörényi Éva-díjat Udvaros Dorottya, Sinkovits Imre-díjat Rátóti Zoltán, Németh Antal-díjat Pintér Szilvia, Madácsi Béla, Vidnyánszky Attila, Csizmadia Gábor, Urbán Zoltán László, Országos Rendőr-főkap, Póta György, Schmuck Erzsébet, járvány adta, jövő évadban, következő hónapokban, előző évad, színház közleménye, kiváltságosak Magyarországát, nemzet fogalmát, országban &#8211, egészségügyben &#8211, rendőri védelem, egykori kormányzót, kérésüket levélben, most esküt, hazaszeretet mellett, kormányfő mellett, társulat szavazatai, teátrum ifjúsági, jelenlegi megyei, szegedi születésű, egyesület szakmapolitikai, egyesületi elnök, színház szerdai, eddigi legsikeresebb, járvány miatt, járvány rámutatott, magyar gazdaság, járvány előtt, zöld újjáépítési, bemutatkozásában, végeláthatatlan, szakmapolitikai, elképzeléseiről,
© 2013 TVN.HU Kft.