Belépés
Menthetők lettek volna a Quaestor ügyfelei
Menthetők lettek volna a Quaestor ügyfelei

MNO Belföld 2018. március 28. , 05:43

A Magyar Nemzet riportsorozatában a Quaestor belső embereivel folytatott beszélgetések, a birtokunkba került nyomozati anyagok, levelezések és a felszámolás során született dokumentumok alapján térképezte fel, miért kellett bedönteni a vállalatot. A csőd után százmilliárdos cégv...
2018-03-30 07:53:17
Több mint 1,3 milliárd forint piacfelügyeleti bírságot szabott ki a jegybank négy cégre
...
A közlemény szerint a Quaestor Pénzügyi Tanácsadó Zrt.-re engedély nélküli pénzügyi és befektetési szolgáltatás miatt 550 millió forint, a Kun-Mediátor Szolgáltató Kft.-re és a Business Telecom (BTEL) Nyrt.-re jogosulatlan pénzügyi tevékenység miatt 500 millió és 243 millió forint bírságot szabott ki a jegybank. A Credit-Investement Kft.-t 60 millió forint bírsággal sújtotta ...
2016-08-04 16:02:42
Brókerbotrány - Pénzt próbálnak kicsalni Quaestor-károsultaktól, feljelentést tett a felszámoló
...
A felszámoló közleménye szerint a szervezet nevével visszaélve egy magánszemély próbál tartozás címén pénzt kicsalni a Quaestor ügyfeleitől.
A PSFN hangsúlyozta, a transzfermegbízások és tartozásra vonatkozó felszólítások, valamint vagyonkiadások teljesítéséhez szükséges transzferdíjak, továbbá az utalási költségek összegéről kizárólag hivatalos e-mail címről (transzfer@...
2016-04-28 18:32:35
Matolcsy rokonához kerülhetnek a Buda-Cash-ügyfelek
... milliárd forintnak megfelelő - tíz pénznemben meglévő - készpénzt vert dobra január közepén. Azóta a mintegy 17 millió forintot érő BÉT-pakettet a PSFN már értékesítette - a Quaestor és a Hungária 231 millió, illetve 117 milliós tőzsderészvényére pedig február 26-ig lehet pályázni.

A Világgazdaság szernt jelenleg az a legnagyobb rizikó, hogy nem tudni,...
2016-02-19 20:01:15
Ömlik ki a pénz a külkerbankból, mintha nem lenne holnap
Komolyan érdekelne, hogy egy Fidesz szavazó erre mit tudna mondani. Milyen belső disszonancia kell még? Nagyon kérem, hogy egy szavazó segítsen már megérteni, mi az amit én nem látok, és ő igen, vagy fordítva?
Természetesen ezeknek az embereknek börtönbe kell menniük, már csak az a kérdés mikor. (nem a szavazóknak..)
Ugyan már, mi egy bankrablás, egy bank alapításhoz képe...
2016-02-03 17:53:19
Soha nem akarta
... korban az ember már a nyilvánosság előtt is kifejtheti a gondolatait, ha azok nem öncélúak és főleg, ha azokról megkérdezik.

- Védte a viszkist, az azeri baltás gyilkost, most a Quaestor-károsultakat, a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Mahir Cityposter Kft.-t képviseli. Ez utóbbiakkal nem teszi kockára a praxisát?

- Ez egy hivatás, ugyan olyan, mint péld...
2016-01-17 19:15:35
Magyar Györgynek picit már megüzenték: "vigyázz magadra"
... korban az ember már a nyilvánosság előtt is kifejtheti a gondolatait, ha azok nem öncélúak és főleg, ha azokról megkérdezik.

- Védte a viszkist, az azeri baltás gyilkost, most a Quaestor-károsultakat, a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Mahir Cityposter Kft.-t képviseli. Ez utóbbiakkal nem teszi kockára a praxisát?

- Ez egy hivatás, ugyan olyan, mint péld...
2016-01-16 09:43:22
Megszokásból…A költségvetés fizet a bankok helyett
Megszokásból...


Posted on 2015-12-02 by Admin


A költségvetés fizet a bankok helyett


A tervek szerint ma kerül a kormány elé az újrafogalmazott Quaestor-kártalanítási törvény. Lapunk úgy értesült, hogy az új változat jelentősen csökkentené a bankok terheit a korábbi törvényváltozathoz képest.
A pénzintézetek adóalapjukból ...
2015-12-02 16:30:20
Krónika 1. rész (napirend előtt: földárverések, gyermekéhezés, külhoni iskolások, Quaestor, Csillebérc)
... emiatt az ösztöndíj miatt iratják be a kisgyerekeket a magyar iskolákba - folytatta -, de a tankönyvek megvásárlásához segítséget jelenthet.

Jobbik: az állampolgárok lesznek a Quaestor-kártalanítás teherviselői

Volner János (Jobbik) szerint az Ab határozatával azt mondta ki, hogy a Fidesz diszkriminatív módon határozta meg a Quaestor-károsultak, a kárrendezés...
2015-11-23 12:52:17
Quaestor-ügy - Jobbik: minden károsult ügyéért tovább kell küzdeni
...
Volner János, az ellenzéki párt alelnöke csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján az Alkotmánybíróság döntésére hivatkozva arról beszélt, hogy ha a Befektetővédelmi Alap (Beva) nem kártalaníthatja az ügyfeleket, akkor a kormány közpénzből teszi meg, s ez ellentétes az uniós irányelvekkel, amelyek alapvetően a hitelintézeti szektor forrásait jelölik meg ilyen esetekre.
Bí...
2015-11-19 14:46:08
1 2 3 4 5 6 
Címkék: Magyar Györgynek, Magyar Nemzet, Pénzügyi Tanácsadó Zrt, Kun-Mediátor Szolgáltató Kft, Business Telecom, Credit-Investement Kft, Simicska Lajos, Mahir Cityposter Kft, Volner János, Befektetővédelmi Alap, Quaestor ügyfelei, jegybank négy, költségvetés fizet, bankok helyett, Quaestor belső, birtokunkba került, felszámolás során, csőd után, közlemény szerint, Quaestor Pénzügyi, felszámoló közleménye, szervezet nevével, magánszemély próbál, Quaestor ügyfeleitől, utalási költségek, szavazó segítsen, embereknek börtönbe, bank alapításhoz, nyilvánosság előtt, azeri baltás, tervek szerint, bankok terheit, pénzintézetek adóalapjukból, ösztöndíj miatt, magyar iskolákba, tankönyvek megvásárlásához, állampolgárok lesznek, ellenzéki párt, kormány közpénzből, uniós irányelvekkel, hitelintézeti szektor, alkotmánybíróság, befektetővédelmi, piacfelügyeleti, megvásárlásához, kártalaníthatja, újrafogalmazott, érdekeltségébe, vagyonkiadások, teljesítéséhez, százmilliárdos, diszkriminatív, transzferdíjak, irányelvekkel,
© 2013 TVN.HU Kft.