Belépés
Rétvári: tíz év alatt kevesebb mint a felére csökkent a túlzsúfolt lakásokban élők aránya Magyarországon
...
Rétvári Bence azt írta: a 2010 óta bevezetett kormányzati intézkedések, mint például a rezsidíjak csökkentése, a lakásépítési támogatások, a lakásáfa csökkentése, a devizahitelesek megsegítése, a csok bevezetése vagy a folyamatos béremelések és adócsökkentések is, a kormány elkötelezettségét mutatják az iránt, hogy a magyarok jobb életszínvonalon élhessenek.
Az Eurostat...
2020-08-15 09:31:10
Kormányszóvivő: új közlekedési napijegyet vezettek be a Dunakanyarban
... Hajózási Országos Szövetség elnöke, helyi fideszes országgyűlési képviselő szerint a jegy bevezetése szervezesen illeszkedik ahhoz, hogy a Dunakanyar kiemelt turisztikai térség lett.
Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának arlamenti államtitkár, KDNP-s országgyűlési képviselő megjegyezte, ez a nyára hajózásról szól a Dunakanyarban.
Emlékeztetett arra, hogy...
2020-08-04 13:52:08
Rétvári: a 2020/21-es tanévtől már minden diák ingyenesen kapja a tankönyveket
...
Rétvári Bence kifejtette: az intézkedés érinti az alsó, felső tagozatos általános iskolások és a középiskolások mellett a 13-16. szakképzési évfolyamokra járó tanulókat is.
Az ingyenes tankönyvellátás kiterjesztése 13,5 milliárd forintba kerül, aminek fedezetét az idei és a jövő évi költségvetés egyaránt tartalmazza - ismertette.
Az államtitkár megjegyezte: korábba...
2020-07-20 10:41:30
Krónika 5. rész (azonnali kérdések)
...
LMP: miért büntetik a katásokat?
Csárdi Antal (LMP) a kisadózók tételes adójának (kata) sorsáról kérdezte a pénzügyminisztert, helyeselve, hogy megnehezítik az alkalmazottak kata-körbe tolását, ugyanakkor problémásnak nevezve, hogy a lépéssel ellehetetlenítik sok érintett vállalkozás működését.
Miért büntetik még mindig a kisvállalkozásokat és mit kívánnak tenni an...
2020-07-13 17:32:12
Krónika 4. rész (azonnali kérdések)
... "közelébe".
Hozzátette: az enyhe fogyatékossággal vagy spektrumzavarral küzdő gyerekek esetében a táborokban való részvétel lehetősége enyhítené a társadalmi kudarcokat.
Válaszában Rétvári Bence, a tárca parlamenti államtitkára azt hangsúlyozta: idén csak napközis Erzsébet-táborokat tartanak, ahol 5683 speciális nevelésű igényű gyerek, köztük 511 autista vehet részt, míg...
2020-07-13 17:22:15
Krónika 3. rész (azonnali kérdések)
... kezdeményezhetik ezt, van-e erre kapacitása a rendszernek, és a kórházak végzik-e a teszteket. Valóban fontos, hogy az emberek a lehető legnagyobb biztonságban legyenek - tette hozzá.
Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára közölte: valóban fontos a járvány elleni védekezés, ezért az ellenzéknek támogatnia kellett volna a kormány intézked...
2020-07-13 17:01:59
Rétvári Bence: minden humán terület többletforrást kap jövőre
... csökkentette 2010 előtt. A családok támogatása az elmúlt tíz évben 2,5-szeresére nőtt, Európában nincs olyan ország, amely GDP-arányosan Magyarországnál többet költene a családokra - jelentette ki Rétvári Bence.
Az oktatásra fordított kiadások az elmúlt években másfélszeresére nőttek, jövőre is 80 milliárddal több jut a területre, 10 százalékkal nő a tanárok fizetése, az óvod...
2020-07-10 10:52:17
Rétvári: a Dunakanyarnak végre saját hajójárata lett
...
Rétvári Bence úgy fogalmazott: a Dunakanyarnak végre saját hajójárata lett.
Az államtitkár, a térség KDNP-s országgyűlési képviselője emlékeztetett: június 17-én két ütemben nagy mennyiségű víz zúdult le, amely 6 ezer köbméter hordalékkal borította el a vasúti síneket és a közutat. A MÁV leállította a vonatforgalmat. Az utazás, elsősorban a munkába járók segítéséért a Ma...
2020-07-09 19:02:22
Több százmillió forint a vallásos könnyűzene támogatására
... közösségeket szólítanak meg és hozzájárulnak ahhoz, hogy a pandémia nyugvópontján, az újjáéledéssel együtt ismét meginduljon a kulturális élet" - hangsúlyozta a kulturális államtitkár.
Rétvári Bence, az Emmi parlamenti államtitkára kiemelte: a magyar keresztény vallásos könnyűzene az elmúlt időszakban felkerült a világtérképre, komoly sikereket ért el.
Megemlítette, hogy...
2020-07-08 15:02:13
Megújul a kismarosi kisvasút
... két szakaszon áll le a nyáron és indul újra 2021 tavaszán. A Szob-Márianosztra-Nagyirtás-Nagybörz söny vonal menetrend szerint, zavartalanul közlekedik és várja az utazóközönséget.
Rétvári Bence kiemelte: a kisvasút fontos szerepet játszik a Börzsöny és a családok életében, a börzsönyi kisvasutakon évente több mint 150 ezren utaznak.
Ezért fontos a kormány számára is, hog...
2020-07-07 12:31:44
1 2 3 ..................112 113 .........169 170 .........224 225 226 
Címkék: Rétvári Bence, Hajózási Országos Szövetség, Emberi Erőforrások Minisztériumának, Csárdi Antal, Válaszában Rétvári Bence, GDP-arányosan Magyarországnál, felére csökkent, túlzsúfolt lakásokban, vallásos könnyűzene, kismarosi kisvasút, rezsidíjak csökkentése, lakásépítési támogatások, lakásáfa csökkentése, devizahitelesek megsegítése, csok bevezetése, folyamatos béremelések, kormány elkötelezettségét, magyarok jobb, jegy bevezetése, nyára hajózásról, intézkedés érinti, középiskolások mellett, ingyenes tankönyvellátás, államtitkár megjegyezte, kisadózók tételes, alkalmazottak kata-körbe, lépéssel ellehetetlenítik, enyhe fogyatékossággal, táborokban való, társadalmi kudarcokat, tárca parlamenti, kórházak végzik-e, lehető legnagyobb, járvány elleni, ellenzéknek támogatnia, kormány intézked, családok támogatása, oktatásra fordított, elmúlt években, tanárok fizetése, térség KDNP-s, vasúti síneket, munkába járók, pandémia nyugvópontján, újjáéledéssel együtt, kulturális élet, kulturális államtitkár,
© 2013 TVN.HU Kft.