Belépés
Rétvári: óriási támogatást jelentenek a családoknak az évértékelőben bejelentett intézkedések
...
Rétvári Bence hozzátette: a Fidesz-KDNP a 2010-et követő kormányzása alatt minden évben újabb családokat segítő, támogató intézkedéseket vezetett be, ezzel a hét ponttal pedig tovább bővül a családtámogatások köre.
Végre Magyarországon megtermelődik az a költségvetési bevétel, amivel folyamatosan növelhető a családok támogatottsága - mutatott rá az államtitkár.
Elmo...
2019-02-11 10:52:07
Rétvári: nem csökken a nyugdíjak értéke, amíg polgári kormány van
...
Rétvári Bence azt mondta, 2010-ben nem volt biztató sem a nyugdíjasok, sem a nyugdíjkassza helyzete, akkor ugyanis körülbelül 400 milliárd forintos lyuk volt a nyugdíjkasszában.
A nyugdíjasoknak meg kellett érniük, hogy az előző időszakban egy havi nyugdíjat elvettek tőlük, ugyanis a Gyurcsány-kormány 2008-ban 8 százalékkal, a Bajnai-kormány pedig 6,4 százalékkal csökken...
2019-02-08 12:11:45
Rétvári: a nemzet érdeke az első, nem a nemzetközi ideológiáké
...
Rétvári Bence a Konrad Adenauer Alapítvány, a Kommunizmus Bűnei Alapítvány és a Nemzeti Emlékezet Bizottsága által szervezett, a Tanácsköztársaságról szóló konferencián párhuzamot vont a száz évvel ezelőtt történtek és a mai politikai helyzet között, és a balközép és a jobbközép pártok történelmi felelősségére hívta fel a figyelmet. Szerinte ezeknek a politikai erőknek el kel...
2019-02-07 18:22:18
Oficial ungar: Creşte numărul studenţilor străini la universităţile din Ungaria
... acestora care vin să studieze în Ungaria provin din Germania, pe locul al doilea situându-se Slovacia, urmată de România, Serbia şi China. În baza acestor date, este clar - a precizat Bence Rétvári - că nu numai tinerii din ţările vecine, ci din toată lumea sosesc în Ungaria pentru studii superioare. Aceasta este, de asemenea, o confirmare importantă că valoarea internaţională a d...
2019-02-03 14:51:30
Rétvári: egyre több a külföldi hallgató a magyar egyetemeken
... bontásban az látható, hogy Magyarországra legtöbben Németországból érkeznek, a második helyen Szlovákia áll, majd Románia, Szerbia és Kína következik. Ezek alapján egyértelmű - közölte Rétvári Bence -, hogy nemcsak a szomszédos országok fiataljai, hanem a világ minden tájáról érkeznek az országba. Ez is fontos visszaigazolása annak, hogy a magyar diplomák nemzetközi értéke kiemelk...
2019-02-03 07:04:59
A KDNP a fogyasztóvédelmi hatósághoz fordul a telejósdák ügyében
... lépni, mert súlyosan sérül a vásárlók érdeke.
Emlékeztetett: 2017-ben az NMHH vizsgálta a kérdést, és megállapította, hogy nyilvánvaló a kiszolgáltatott emberek megtévesztése.
Rétvári Bence KDNP-alelnök is arról beszélt, hogy a távgyógyítók, távjósok sok száz forintot húznak ki az emberek zsebéből, és okkal feltételezhető, hogy sok embert károsítanak meg.
Kitért a...
2019-01-30 17:02:20
Rétvári: kétharmaddal többet fordít a kormány az egészségügyi alapellátásra
...
Rétvári Bence - aki egyben a térség KDNP-s országgyűlési képviselője is - a szobi háziorvosi rendelő felújított épületének átadásán arról beszélt, a kormány számára fontos, hogy a háziorvosi rendelők minél korszerűbbek, modernebbek legyenek és mindegyikben legyen háziorvos.
Hozzátette, hogy míg egy háziorvosi praxis átlagos bevétele 2010-ben 867 ezer forint volt, míg ma...
2019-01-28 14:01:46
Rétvári: demográfiai és gazdaságélénkítő hatása is van a csoknak
...
Rétvári Bence közölte, a csokot igénylő családokban már 230 ezer gyerek él, és további 45 ezer gyerek születését vállalták előre.
Emellett emelkedik az új lakások száma is, 2018. első háromnegyed évében 30 százalékos növekedés volt 2017. azonos időszakához képest, és a teljes ingatlanforgalom is 6-7 százalékkal bővült - tette hozzá az államtitkár.
Rétvári Bence a K...
2019-01-28 09:21:00
Rétvári: csaknem harmincezer család vette igénybe a csokot tavaly
...
Rétvári Bence sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: ez azt jelenti, hogy az elmúlt négy évben összesen 274 milliárd forintot használhattak fel a csok keretében a családok otthonteremtésre.
Mivel idén a családok még kedvezőbb feltételekkel vehetik igénybe a támogatást, 2019-ben a büdzséből 242 milliárd forint használható fel a csokra - tette hozzá a politikus.
Az intézke...
2019-01-26 20:40:19
Rétvári: 391 millió forintos beruházás-előkészítő támogatást kap három zeneművészeti iskola
...
Rétvári Bence, a térség KDNP-s országgyűlési képviselője a Karolina iskolában tartott sajtótájékoztatón azt mondta: Magyarországon kevés a kórusiskola, ezért a kormány fontosnak tartja a támogatásukat, hogy "méltóan képviselhessék a kodályi hagyományokat".
Amint az intézmények bővítési, fejlesztési beruházásának előkészítésével végeztek az iskolák, a kivitelezéshez pály...
2019-01-24 17:42:50
1 2 3 ................102 103 ........153 154 ........203 204 205 
Címkék: Rétvári Bence, Végre Magyarországon, Konrad Adenauer Alapítvány, Kommunizmus Bűnei Alapítvány, Nemzeti Emlékezet Bizottsága, Bence Rétvári, Rétvári Bence KDNP-alelnök, évértékelőben bejelentett, nyugdíjak értéke, nemzet érdeke, nemzetközi ideológiáké, külföldi hallgató, magyar egyetemeken, fogyasztóvédelmi hatósághoz, telejósdák ügyében, egészségügyi alapellátásra, csokot tavaly, 2010-et követő, családtámogatások köre, családok támogatottsága, nyugdíjkassza helyzete, előző időszakban, havi nyugdíjat, száz évvel, jobbközép pártok, politikai erőknek, precizat Bence, második helyen, szomszédos országok, világ minden, magyar diplomák, vásárlók érdeke, kiszolgáltatott emberek, emberek zsebéből, térség KDNP-s, szobi háziorvosi, kormány számára, háziorvosi rendelők, háziorvosi praxis, csokot igénylő, teljes ingatlanforgalom, elmúlt négy, csok keretében, családok otthonteremtésre, kormány fontosnak, kodályi hagyományokat, intézmények bővítési, kivitelezéshez pály, gazdaságélénkítő, ingatlanforgalom,
© 2013 TVN.HU Kft.