Belépés
Önkormányzat 2019 - Zaránd Péter: Karácsony habonyi színvonalú kampányt indított Puzsér ellen
... naponta egymillió forintért a Facebookon, fizetett hirdetésekben mocskolja Puzsér Róbertet - közölte. Vagyis - folytatta - annyit költ Puzsér Róbert lejáratására, mint amennyi a "Sétáló Budapest" (azaz az Állampolgárok a Centrumban Egyesület) teljes kampányköltségvetése.
"Karácsony Gergely összekötötte a sorsát a szocialistákkal, a parkolási maffiával, a korrupcióval és a kok...
2019-10-10 14:01:19
Önkormányzat 2019 - Puzsér: a Sétáló Budapest az elmúlt 30 év alternatíváját kínálja
...
A független főpolgármester-jelölt a Sétáló Budapest Lánchídon megtartott demonstrációján úgy fogalmazott: nem férnek össze a politikai elittel. Sem azokkal, akik most fosztják ki az országot, sem azokkal, akik 2002 és 2010 közötti kormányzásukkal kétharmados Orbán-korszakot okoztak.
Ugyanakkor meg kívánják győzni a budapestieket, hogy dugók nélkül is van élet, sőt ott ke...
2019-10-05 18:51:57
Önkormányzat 2019 - Puzsér Róbert aktivistái felrajzolták tervezett sétálózónájuk határait Budapesten
...
Zaránd Péter a közleményében kifejtette, Puzsér Róbert Sétáló Budapest programjának legmeghatározóbb célja az egybefüggő sétálózóna kialakítása. "Létrehozásának oka egy új szemléletmód, amiből következik a jobb tömegközlekedés és kerékpáros lehetőségek biztosítása; majd azokon túl, az egész városra nézve pedig a fenntarthatóság, a humanizmus és az emberközpontúság" - írta....
2019-09-21 11:11:36
Önkormányzat 2019 - Puzsér a gyalogosok Budapestjét hozná létre
... jelenlegi főpolgármester egy lapinterjúban azt mondta, húsz percig ingyenessé tenné a parkolást.
Az Állampolgárok a Centrumban Egyesület jelöltje úgy fogalmazott: újra akarják tervezni Budapestet autóról emberre, Nyugat-Európában ugyanis mindenütt ez a trend. Tarlós István ezzel szemben "szovjet-közép-ázsiai" mintákat követ - hangoztatta.
A város lassan megtelik autókkal...
2019-08-31 15:51:39
Önkormányzat 2019 - Sétáló Budapest: kevesen regisztráltak online az ellenzéki előválasztásra
... Keveslik, hogy a regisztrációs időszak összesen hét - a szavazási időszaktól elhatárolt - nap volt. Továbbá bonyolultnak tartják a rendszert, amely ügyfélkapu hiányában kizár hétszázezer budapesti választót - írták, hozzátéve, az ügyfélkapuval rendelkezőknek is csak 0,62 százaléka regisztrált.
A közlemény szerint az online előválasztás vonzó és innovatív lehetett volna, megvo...
2019-06-21 10:41:08
Puzsér hárompontos ajánlatot tett az ellenzéknek
...
Puzsér Róbert csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: meggyőződésük szerint a múlt évi hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választás során bevált recept Budapesten is működhet. Ez azt jelenti, hogy "a Nemzeti Együttműködés Rendszere centrumpozícióból leváltható", és "nem a balszélről" - jelentette ki.
Puzsér Róbert hozzátette: Budapesten többségben vannak...
2019-05-02 18:03:03
A Jobbik is Puzsér Róbertet támogatja a főpolgármester-választáson
... centrumból".
Bencsik János, a Jobbik fővárosi elnöke jelezte: a kommunikációt, a kampánytevékenységet és -finanszírozást koordináló megállapodás aláírásával nem ér véget az közös munka. "Budapest mind a 23 kerületében a lehető legszorosabb politikai együttműködésre és közös munkára fogunk törekedni" - közölte.
Elmondta: a megállapodásban arra is kitértek, hogy a csatla...
2019-03-14 14:41:39
Karácsony és Puzsér is hajlandó visszalépni, ha veszít az előválasztáson
...
Puzsér Róbert független jelölt leszögezte, ha veszít, visszalép, támogatni azonban csak akkor fogja Karácsony Gergelyt, ha átveszi és garantálja, hogy meg is valósítja a Sétáló Budapest című programját.
Karácsony Gergely (Párbeszéd) erre azt válaszolta, ha veszít, akkor támogatni fogja Puzsért, programjából pedig amennyit ismer, azt képviselni is tudja. Véleménye szerin...
2019-03-13 16:31:49
Puzsér: nem radikális zöldpolitikát képviselek, hanem zöldminimumot
... szerint előtérbe kell tolni a zöldpolitikát, mert az a 21. században nem egy lehetőség: a politika vagy zöld, vagy semmilyen.
Puzsér Róbert kitért a sétálóövezet fontosságára. Sétáló Budapest programja alapján ilyet alakítana ki a belvárosban, ebbe azonban nem csupán az V. kerület meghatározott részét érti bele, hanem a Jászai Mari tér, a Nyugati pályaudvar, az Oktogon, a Bla...
2019-03-01 18:12:18
Szombaton lesz a legnagyobb hazai beltéri borkóstoló Budapesten
...
A rendezvény az eddiginél is nagyobb területen, a Millenáris B, C és D épületében várja a vendégeket - közölték az MTI-vel a szervezők.
Mint hangsúlyozták, a rendezvény a legnagyobb magyarországi borbemutató. A sétáló kóstolón Tokajtól Zaláig szinte minden hazai borvidék képviselteti magát, de számos határon túli magyar pincészet is részt vesz a Borjour Magnumon.
A...
2019-02-13 08:00:51
1 2 3 ..10 11 .16 17 .20 21 22 
Címkék: Zaránd Péter, Sétáló Budapest, Puzsér Róbert, Puzsér Róbertet, Centrumban Egyesület, Karácsony Gergely, Sétáló Budapest Lánchídon, Puzsér Róbert Sétáló Budapest, Tarlós István, Nemzeti Együttműködés Rendszere, Bencsik János, Karácsony Gergelyt, Jászai Mari, Millenáris, Tokajtól Zaláig, Borjour Magnumon, gyalogosok Budapestjét, ellenzéki előválasztásra, legnagyobb hazai, parkolási maffiával, politikai elittel, közleményében kifejtette, egybefüggő sétálózóna, jobb tömegközlekedés, egész városra, város lassan, regisztrációs időszak, szavazási időszaktól, ügyfélkapuval rendelkezőknek, közlemény szerint, online előválasztás, közös munka, lehető legszorosabb, megállapodásban arra, politika vagy, sétálóövezet fontosságára, legnagyobb magyarországi, sétáló kóstolón, legmeghatározóbb, emberközpontúság, demonstrációján, fenntarthatóság, megállapodásban, kormányzásukkal, együttműködésre, szocialistákkal, tömegközlekedés, főpolgármester, előválasztásra, rendelkezőknek, alternatíváját, előválasztáson,
© 2013 TVN.HU Kft.