Belépés
Szép napot mindenkinek!
... megfogalmazta;"Az internetes korban már nem kell beérnünk azzal, aki éppen a szomszédos fülkében ül. Megkereshetjük és kiaknázhatjuk a legjobb emberek tehetségét, még akkor is, ha mi Detroitban vagyunk, az illető pedig Dakarban. Vagy, ami még lényegesebb, ők is megtalálhatnak minket."

Támogatás és fejlődés. Ebben a közegben az emberek az érdeklődésüknek megfelelő irányb...
2019-07-15 09:39:54
„Add, hogy lássak!”
... kegykápolnához vezető lépcső mellett valaki gitárt próbálgat. Kiderül, hogy egy kicsi fiú, de a gitárnak máris nagy mestere. A forrásnál többen palackokat töltenek, alig lehet odaférni. Nagyon ki vagyunk tikkadva, jólesik a hűs, tiszta, ,,természetazonos" víz. Nem sokkal később mégis azt olvassuk a faliújságon, hogy nem iható. Erről a zarándokok között kialakul egy kis ...
2019-06-30 20:47:06
A digitalizáció a sportban is forradalmi változásokat hozott
... hasznunkra a digitalizáció, hogyan segíthet a teljesítményfokozásban, az eredmények elérésében. Az okoseszközök ugyanis sokkal több adatot továbbítanak nekünk, mint amit legtöbben képesek vagyunk feldolgozni és helyesen értelmezni".
Irmai István a digitalizáció elterjedésének egyik pozitív hatásaként említette meg, hogy a maratoni versenyeken a futók 60-65 százaléka egyenlete...
2019-05-30 21:15:14
Könyvfesztivál - Megnyílt az idei rendezvény
... a 20. századi múltunk "rehabilitálására", újrafogalmazására hívnak fel - mondta Romsics Ignác. Ezzel szemben sokkal jobb, ha akkorának látjuk és láttatjuk magunkat, amekkorák valójában vagyunk. A nemzeti ábrándokat ki kell zárni a történetírásból - hangsúlyozta.
A könyvfesztivál díszvendég országa idén Norvégia. Frank Rossavik norvég író, újságíró, a Fritt Ord Alapítvány kur...
2019-04-25 20:20:30
Paralimpia 2020 - A sportlövő Dávid Krisztina megszerezte a második magyar kvótát
... címet szerző Dávid Krisztina volt a második magyar kvótaszerző, mint ahogy most is, az országnak ugyanis már van egy kerékpáros indulási joga Tokióra.
"Minden egyes kvótára büszkék vagyunk, hiszen egyre erősödik a nemzetközi mezőny. A riói paralimpia óta már érezhetően nagyobb a versengés, az ázsiai országokból mind többen érkeznek, sokkal szélesebb versenyzői mezőny küzd ugy...
2019-02-19 19:42:29
Nagyobb baj, mint hittük
... következményeit valószínűleg még csak most kezdjük felmérni.

Ha felesleges lenne, már rég megváltozott volna
Alvás közben nem keresünk élelmet, nem keresünk párt, ráadásul sebezhetőek vagyunk a ragadozókkal szemben. Ha lett volna lehetőségünk, hogy akár csak 10 vagy 20 százalékkal csökkentsük ezt az időt, a természet már évmilliókkal ezelőtt elintézte volna az evol...
2019-02-06 21:33:09
Metalcore - Interjú
... teljes négy hónapig szabadok leszünk. De mindig hagyunk időt arra, hogy a turnék között tartsunk egy kis szünetet, hogy feltöltődjünk, hiszen ez elengedhetetlen ahhoz, hogy mikor turnén vagyunk, maximálisan tudjunk teljesíteni és olyan koncerteket adjunk estéről estére, amik tele vannak energiával.

- Az ilyen hosszú turnékat hogyan képzelje el egy átlagember? Tud ez még...
2019-01-26 20:48:33
Szép napot mindenkinek!


Te, hogy gondold?Nyilatkozat.


Kijelentjük, hogy nem vagyunk hajlandók alávetni magunkat egy olyan kormány uralmának, amelynek célja a totális diktatúra, azontúl saját meggazdagodása, minden körülmények között.
Nem vagyunk hajlandóak ...
2018-12-17 10:07:20
Cseri Kálmán gondolataiból
... elhagyhatunk. Engedd, hogy lássuk a helyes irányt a felé a cél felé, amit te tűzöl ki a tieid számára.
Könyörülj rajtunk, hogy hadd tartozzunk mindannyian a te népedhez. Ha most még nem nép vagyunk, hadd váljunk távollevőkből közelvalókká. És ha már elindulhattunk az élet utján, segíts azon járni bátran, céltudatosan, keresztül minden gáton hű Mesterünk után.
Kérünk, hog...
2018-12-10 08:38:09
Magyar-finn - Rossi az észtek ellen mutatott hozzáállásra számít
... épít, akik sokat futnak és az erőnlétük átlagon felüli.
"Sokszor keresik a párharcokat, ütköznek, de mi is felvesszük velük a versenyt, taktikailag és technikailag pedig jobbak is vagyunk" - mondta, s megemlítette, a hideg időhöz viszont jobban hozzá vannak szokva a vendégek.
Leszögezte, szerettek volna első helyen végezni a csoportban, s hogy nem sikerült, az számára ne...
2018-11-17 23:01:56
1 2 3 ............................88 89 ..............132 133 .............175 176 177 
Címkék: Dávid Krisztina, Cseri Kálmán, Irmai István, Romsics Ignác, Frank Rossavik, Fritt Ord Alapítvány, idei rendezvény, sportlövő Dávid, második magyar, észtek ellen, internetes korban, szomszédos fülkében, legjobb emberek, illető pedig, érdeklődésüknek megfelelő, gitárnak máris, forrásnál többen, zarándokok között, eredmények elérésében, okoseszközök ugyanis, digitalizáció elterjedésének, maratoni versenyeken, futók 60-65, nemzeti ábrándokat, könyvfesztivál díszvendég, országnak ugyanis, kerékpáros indulási, nemzetközi mezőny, riói paralimpia, ázsiai országokból, ragadozókkal szemben, turnék között, ilyen hosszú, olyan kormány, totális diktatúra, helyes irányt, tieid számára, élet utján, erőnlétük átlagon, hideg időhöz, rehabilitálására, elengedhetetlen, történetírásból, természetazonos, érdeklődésüknek, következményeit, meggazdagodása, megtalálhatnak, könyvfesztivál, elindulhattunk, elterjedésének, megkereshetjük, kegykápolnához, feltöltődjünk, megfogalmazta, digitalizáció, távollevőkből, kiaknázhatjuk,
© 2013 TVN.HU Kft.