Belépés
Terrorcselekményekért elítélt támadó késelt Londonban
... terrorcselekményekért elítéltekkel szemben.
A támadás a Temzétől délre fekvő Streatham városrész főutcáján, a zsúfolt Streatham High Roadon történt vasárnap délután.
Lucy D'Orsi, a Scotland Yard főparancsnok-helyettese, a londoni rendőrség fegyveres védelmi osztagának vezetője vasárnap esti tájékoztatásában közölte: a támadó egy férfit és egy nőt sebesített meg. A férfit...
2020-02-02 23:52:57
Londoni rendőrség: terrorellenes művelet közben lőtték le a késes támadót
...
A támadás a Temzétől délre fekvő Streatham városrész főutcáján, a zsúfolt a Streatham High Roadon történt vasárnap délután.
Lucy D'Orsi, a Scotland Yard főparancsnok-helyettese, a londoni rendőrség fegyveres védelmi osztagának vezetője esti tájékoztatásában úgy fogalmazott: a támadóval szemben fellépő fegyveres rendőrök egy "pro-aktív terrorellenes művelet" részeseiként ...
2020-02-02 21:42:40
Késeléses támadás történt Londonban, a támadót lelőtték
...
A Scotland Yard "terrorizmushoz kötődőnek" minősítette az incidenst, hangsúlyozta ugyanakkor, hogy a támadás körülményeit még vizsgálják. A rendőrség hivatalosan bejelentette azt is, hogy az elkövető a helyszínen meghalt.
Arról nincs hír, hogy a támadásnak lennének halálos áldozatai.
A Scotland Yard vasárnap délutáni közleménye szerint a támadó két embert késelt me...
2020-02-02 17:32:06
Harry herceg és Meghan hercegnő lemond királyi titulusáról és nem vesz részt a királyi család munkájában
... megfogalmazása szerint "vannak jól bejáratott, független eljárások annak megállapítására, hogy szükség van-e közpénzből finanszírozott biztonsági őrizetre".
Harry őrizetét jelenleg a Scotland Yard terrorelhárító ügyosztályának különleges védelmi osztaga látja el, és ennek költségei becslések szerint évente 600 ezer és egymillió font között mozognak.
Harry herceg kétszer ...
2020-01-18 21:02:21
"Csúcstalálkozóra" hívta a királyi családot a brit uralkodó a "Harry-válság" megoldására
... forrásból jelenleg állítólag évi 2,3 millió font (több mint 900 millió forint) jövedelme származik.
Kérdés az is, hogy mi lesz Harry kiemelt biztonsági őrizetével. Ezt jelenleg a Scotland Yard, vagyis a londoni rendőrség terrorelhárító ügyosztályának különleges védelmi osztaga látja el, és ennek költségei évente 600 ezer és egymillió font között mozognak.
Vasárnapi brit ...
2020-01-12 12:31:25
Robbantásos merényletek előkészülete és dzsihadista kiképzőtábor létrehozásának terve miatt volt börtönben a lo
... ívelő négysávos London híd - a City és a déli városrész közötti legforgalmasabb közúti átkelő - továbbra is mindkét forgalmi irányban zárva van, több környékbeli utcával együtt.
A Scotland Yard terrorelhárító ügyosztályának nyomozói szombatra virradó éjjel házkutatást tartottak a lelőtt gyanúsított egykori lakhelyén, a középnyugat-angliai Staffordshire megyében.
Neil Bas...
2019-11-30 09:31:05
Terrorcselekményért börtönbüntetését töltő elítélt volt a londoni támadó
... erről leszokjunk, és kikényszerítsük a veszélyes bűnözőkre, különösen a terroristákra kirótt megfelelő büntetetések végrehajtását" - fogalmazott a brit kormányfő.
Cressida Dick, a Scotland Yard főparancsnoka pénteken késő este tartott rövid sajtótájékoztatóján hivatalosan megerősítette a két halálos áldozatról szóló, a brit médiában nem sokkal korábban megjelent értesüléseket...
2019-11-30 07:04:14
Szijjártó Péter együttérzését fejezte ki a brit népnek a londoni terrortámadások miatt
... bejelentése szerint többen megsérültek.
A BBC televízió azonban hivatalos kormányzati forrásokat idézve péntek este azt közölte, hogy a sérültek közül ketten életüket vesztették.
A Scotland Yard nem sokkal korábban bejelentette, hogy a gyanúsítottat a rendőrök agyonlőtték.
Boris Johnson brit miniszterelnök péntek esti nyilatkozatában közölte, hogy az incidens óta a ...
2019-11-29 21:29:35
Terrorcselekménynek minősítették a londoni támadást, a gyanúsítottat agyonlőtték
... hogy a támadás körülményei egyelőre nem egyértelműek, de a hatóságok elővigyázatosságból "úgy kezelik a történteket, mintha az incidens a terrorizmushoz lenne köthető".
Neil Basu, a Scotland Yard terrorellenes ügyosztályának vezetője azonban a londoni rendőrség székháza előtt tartott rövid péntek esti sajtótájékoztatóján elmondta: a hatóságok terrorcselekménynek nyilvánítottá...
2019-11-29 19:19:08
Többen megsebesültek egy késeléses támadásban Londonban
... őrizetbe vettek.
A brit médiában megjelent nem hivatalos értesülések szerint lövéseket is lehetett hallani, és a kivonuló fegyveres rendőri egységek egy embert agyonlőttek.
Ezt a Scotland Yard egyelőre nem erősítette meg.
A London hidat és környékét a rendőrség lezárta.
Hivatalos részről péntek délutánig nem hangzott el, hogy terrortámadás történt-e.
Priti...
2019-11-29 16:19:48
1 2 3 .....21 22 ..31 32 ...41 42 43 
Címkék: Szijjártó Péter, Streatham High Roadon, Lucy, Scotland Yard, Neil Bas, Cressida Dick, Boris Johnson, Neil Basu, késes támadót, támadót lelőtték, királyi család, királyi családot, brit uralkodó, londoni támadó, brit népnek, londoni terrortámadások, londoni támadást, gyanúsítottat agyonlőtték, késeléses támadásban, zsúfolt Streatham, londoni rendőrség, támadóval szemben, támadás körülményeit, rendőrség hivatalosan, helyszínen meghalt, támadásnak lennének, déli városrész, lelőtt gyanúsított, veszélyes bűnözőkre, terroristákra kirótt, brit kormányfő, brit médiában, sérültek közül, rendőrök agyonlőtték, támadás körülményei, terrorizmushoz lenne, kivonuló fegyveres, embert agyonlőttek, rendőrség lezárta, börtönbüntetését, csúcstalálkozóra, tájékoztatásában, legforgalmasabb, nyilatkozatában, megállapítására, terrortámadások, kikényszerítsük, terrorelhárító, ügyosztályának, terrorizmushoz, létrehozásának, megfogalmazása, finanszírozott, miniszterelnök, főparancsnoka, gyanúsítottat, együttérzését, terrorellenes,
© 2013 TVN.HU Kft.