Belépés
Amerikai tüntetések - Demonstrációk Nagy-Britanniában,. Bristolban ledöntötték egy rabszolgakereskedő szobrát
... tüntetés nagyrészt békés volt, de több csoport fémkorlátokkal, kövekkel kezdte dobálni a rendőröket, akik ezután visszaszorították a parlament közeléből a tömeget.
Cressida Dick, a Scotland Yard - a londoni rendőrség - főparancsnoka vasárnap esti közleményében tudatta, hogy a londoni megmozdulások kezdete óta eddig 27 rendőr sérült meg, közülük 14 a hétvégén.
Különösen h...
2020-06-07 21:53:02
Scotland Yard: új gyanúsítottja van a Madeleine McCann-ügynek
... férfi jelenleg egy német börtönben ül, olyan bűncselekmény miatt, amely nincs összefüggésben a Madeleine McCann-üggyel, de 1995 és 2007 között megszakításokkal Praia da Luzban élt.
A Scotland Yard beszámolója szerint a német férfi sokáig, akár hetekig is egy portugál rendszámú régi Volkswagen kisbuszban lakhatott, és ezt a járművet használhatta 2007. május 3-án, Madeleine McC...
2020-06-03 21:54:03
Terrorcselekményekért elítélt támadó késelt Londonban
... terrorcselekményekért elítéltekkel szemben.
A támadás a Temzétől délre fekvő Streatham városrész főutcáján, a zsúfolt Streatham High Roadon történt vasárnap délután.
Lucy D'Orsi, a Scotland Yard főparancsnok-helyettese, a londoni rendőrség fegyveres védelmi osztagának vezetője vasárnap esti tájékoztatásában közölte: a támadó egy férfit és egy nőt sebesített meg. A férfit...
2020-02-02 23:52:57
Londoni rendőrség: terrorellenes művelet közben lőtték le a késes támadót
...
A támadás a Temzétől délre fekvő Streatham városrész főutcáján, a zsúfolt a Streatham High Roadon történt vasárnap délután.
Lucy D'Orsi, a Scotland Yard főparancsnok-helyettese, a londoni rendőrség fegyveres védelmi osztagának vezetője esti tájékoztatásában úgy fogalmazott: a támadóval szemben fellépő fegyveres rendőrök egy "pro-aktív terrorellenes művelet" részeseiként ...
2020-02-02 21:42:40
Késeléses támadás történt Londonban, a támadót lelőtték
...
A Scotland Yard "terrorizmushoz kötődőnek" minősítette az incidenst, hangsúlyozta ugyanakkor, hogy a támadás körülményeit még vizsgálják. A rendőrség hivatalosan bejelentette azt is, hogy az elkövető a helyszínen meghalt.
Arról nincs hír, hogy a támadásnak lennének halálos áldozatai.
A Scotland Yard vasárnap délutáni közleménye szerint a támadó két embert késelt me...
2020-02-02 17:32:06
Harry herceg és Meghan hercegnő lemond királyi titulusáról és nem vesz részt a királyi család munkájában
... megfogalmazása szerint "vannak jól bejáratott, független eljárások annak megállapítására, hogy szükség van-e közpénzből finanszírozott biztonsági őrizetre".
Harry őrizetét jelenleg a Scotland Yard terrorelhárító ügyosztályának különleges védelmi osztaga látja el, és ennek költségei becslések szerint évente 600 ezer és egymillió font között mozognak.
Harry herceg kétszer ...
2020-01-18 21:02:21
"Csúcstalálkozóra" hívta a királyi családot a brit uralkodó a "Harry-válság" megoldására
... forrásból jelenleg állítólag évi 2,3 millió font (több mint 900 millió forint) jövedelme származik.
Kérdés az is, hogy mi lesz Harry kiemelt biztonsági őrizetével. Ezt jelenleg a Scotland Yard, vagyis a londoni rendőrség terrorelhárító ügyosztályának különleges védelmi osztaga látja el, és ennek költségei évente 600 ezer és egymillió font között mozognak.
Vasárnapi brit ...
2020-01-12 12:31:25
Robbantásos merényletek előkészülete és dzsihadista kiképzőtábor létrehozásának terve miatt volt börtönben a lo
... ívelő négysávos London híd - a City és a déli városrész közötti legforgalmasabb közúti átkelő - továbbra is mindkét forgalmi irányban zárva van, több környékbeli utcával együtt.
A Scotland Yard terrorelhárító ügyosztályának nyomozói szombatra virradó éjjel házkutatást tartottak a lelőtt gyanúsított egykori lakhelyén, a középnyugat-angliai Staffordshire megyében.
Neil Bas...
2019-11-30 09:31:05
Terrorcselekményért börtönbüntetését töltő elítélt volt a londoni támadó
... erről leszokjunk, és kikényszerítsük a veszélyes bűnözőkre, különösen a terroristákra kirótt megfelelő büntetetések végrehajtását" - fogalmazott a brit kormányfő.
Cressida Dick, a Scotland Yard főparancsnoka pénteken késő este tartott rövid sajtótájékoztatóján hivatalosan megerősítette a két halálos áldozatról szóló, a brit médiában nem sokkal korábban megjelent értesüléseket...
2019-11-30 07:04:14
Szijjártó Péter együttérzését fejezte ki a brit népnek a londoni terrortámadások miatt
... bejelentése szerint többen megsérültek.
A BBC televízió azonban hivatalos kormányzati forrásokat idézve péntek este azt közölte, hogy a sérültek közül ketten életüket vesztették.
A Scotland Yard nem sokkal korábban bejelentette, hogy a gyanúsítottat a rendőrök agyonlőtték.
Boris Johnson brit miniszterelnök péntek esti nyilatkozatában közölte, hogy az incidens óta a ...
2019-11-29 21:29:35
1 2 3 .....21 22 ...32 33 ...41 42 43 
Címkék: Demonstrációk Nagy-Britanniában, Scotland Yard, Madeleine McCann-ügynek, Szijjártó Péter, Cressida Dick, Madeleine McCann-üggyel, Madeleine McC, Streatham High Roadon, Lucy, Neil Bas, Boris Johnson, késes támadót, támadót lelőtték, királyi család, királyi családot, brit uralkodó, londoni támadó, brit népnek, londoni terrortámadások, parlament közeléből, londoni rendőrség, londoni megmozdulások, német börtönben, német férfi, portugál rendszámú, járművet használhatta, zsúfolt Streatham, támadóval szemben, támadás körülményeit, rendőrség hivatalosan, helyszínen meghalt, támadásnak lennének, déli városrész, lelőtt gyanúsított, veszélyes bűnözőkre, terroristákra kirótt, brit kormányfő, brit médiában, sérültek közül, rendőrök agyonlőtték, csúcstalálkozóra, megszakításokkal, tájékoztatásában, börtönbüntetését, kikényszerítsük, nyilatkozatában, megállapítására, terrortámadások, legforgalmasabb, terrorelhárító, ügyosztályának, terrorizmushoz, létrehozásának, megfogalmazása, fémkorlátokkal, finanszírozott,
© 2013 TVN.HU Kft.