Belépés
Fekete-Győr András bohócot csinál magából – Schiffer A
... 11/1992-es határozatban. Kitért arra is, annak a hajdani Alkotmánybíróságnak tagja volt Vörös Imre is, és megszavazta a határozatot.

Ismert: Fleck Zoltán egyetemi tanár, Magyar György ügyvéd mellett Vörös Imre egykori alkotmánybíró sem tartaná aggályosnak a kétharmados győzelem és parlamenti támogatottság nélküli alkotmányozást.


Szuronyok és alkotmán...
2021-03-19 20:30:17
Fekete-Győr András bohócot csinál magából – Schiffer A
... 11/1992-es határozatban. Kitért arra is, annak a hajdani Alkotmánybíróságnak tagja volt Vörös Imre is, és megszavazta a határozatot.

Ismert: Fleck Zoltán egyetemi tanár, Magyar György ügyvéd mellett Vörös Imre egykori alkotmánybíró sem tartaná aggályosnak a kétharmados győzelem és parlamenti támogatottság nélküli alkotmányozást.


Szuronyok és alkotmán...
2021-03-19 20:29:51
Hunnia börtön elmeosztályának kínzása
... amelyik a halálnépeket és a református Talmudosokat jelenti a parabrutális népével, melynek Barátok közt műsorát 1998 óta közvetítették, paraolimpiákat szervezve részükre.

Soros György világ nemi bábelt hoz létre a zsidókkal az egész Földön, űrbábelje mellett az iker tornyos Amerikának, amelyek végtelen kínzással és gyalázással emelkednek születésem óta.

Öt é...
2021-02-23 07:28:28
Milyen levelet ír egy államférfi és milyet a hazaárulók?
... ezelőtt. Ma is tűpontosan kiolvasható belőlük, ki kicsoda...

A napokban két fontos, kordokumentumként értelmezhető levél is született. Az egyiket Orbán Viktor írta, válaszul Soros György hazánk és Lengyelország elleni kirohanására. Csöndben jegyezzük meg, hogy a miniszterelnöki válaszra úgy tűnik nem volt kíváncsi a Project Syndicate nevű kanális - ahol a Soros-féle agy...
2020-11-25 22:00:40
Mai napi bölcsességek
... Ezért legnagyobb dolog egy bölcset megnevettetni.

Szász Zoltán
......................

Abnormális időkben a normális szabályok nem működnek.

Soros György


.....................

A bölcs ember elsőre azt teszi, amit a bolond csak utoljára.

Niccolo Machiavelli


..................
2020-11-11 08:27:54
Nemzeti konzultáció - Kormánypártok: a baloldal el akarja lehetetleníteni, hogy az emberek elmondják a vélemény
... nemzeti konzultációban ugyanis olyan a kérdésekben kérik a magyar emberek állásfoglalását, hogy hogyan kezeljék a járvány okozta gazdasági károkat.
"Hagyjuk vagy ne hagyjuk, hogy Soros György és a hozzá hasonlópénzügyi spekulánsok beláthatatlanul hosszú időre eladósítsák hazánkat? Védjük meg, vagy ne védjük a magyar vállalatokat az ellenséges külföldi felvásárlástól? A balold...
2020-07-29 14:42:44
EU-csúcs - Menczer Tamás: a Momentum a Magyarország ellen dolgozó "bevándorláspárti holland" oldalára állt
... miközben Hollandiában a kormánya elhallgatta a bevándorlók által elkövetett súlyos, erőszakos bűncselekményeket".
A Momentum fiatalos lendülettel dolgozik, a "baj csak az, hogy Soros György irányítása mellett", és folyamatosan a magyar emberek ellen. Most is az idegen érdekeket választották, ahogy tették ezt korábban is, hiszen a román és a szlovák választási kampányban is a ...
2020-07-20 15:22:28
Illegális bevándorlás - Bakondi: a balkáni migrációs útvonal komoly aktivitást mutat
...
Bakondi György hozzátette: az embercsempészek aktív részvételével közúton, vasúton, gyalog is egyre nagyobb számban érkeznek. A számok komoly biztonsági kihívást és fenyegetést jelentenek - szögezte le.
A magyar határoknál mostanáig csaknem 15 ezer határátlépési kísérletet regisztráltak. Az elfogott embercsempészek száma már 170. Ez tavaly egész évben 150 volt - jegyezte...
2020-07-08 08:21:20
Fidesz: nem lehet több pénzszerző pert indítani szegregáció ürügyén
... akkor ezt oktatással és képzéssel kell orvosolni.
A Fidesz képviselője azt mondta, a gyöngyöspatai pert évekkel ezelőtt egyértelműen politikai, pénzszerző céllal indította egy Soros György által támogatott alapítvány, amely a "szegregációt csak ürügynek használta, az érintett cigány tanulókat és családokat pedig eszközül használta fel" a gyors és könnyű pénz ígéretében.
...
2020-07-07 17:11:51
Hatalmas vagyon felett rendelkeznek a vörösbárók
... Bajnai-kormány intézkedéseihez. A kormányváltást követően nem hosszabbította meg párttagságát, a politika világából kilépve az üzleti szférában helyezkedett el.


Dunai György

A nagyvállalkozó a Forbes 2009-es listája szerint 39,1 milliárd forintos vagyonával a 39. legtehetősebb magyar. Az építőipar régi szereplője, övé a Thermal Hotel Visegrad is...
2020-07-04 22:00:11
1 2 3 .....................131 132 ...........196 197 ...........261 262 263 
Címkék: Fekete-Győr András, Schiffer, Menczer Tamás, Vörös Imre, Fleck Zoltán, Magyar György, Soros György, Orbán Viktor, Project Syndicate, Szász Zoltán, Niccolo Machiavelli, Bakondi György, Dunai György, Thermal Hotel Visegrad, emberek elmondják, balkáni migrációs, kétharmados győzelem, református Talmudosokat, parabrutális népével, egész Földön, iker tornyos, egyiket Orbán, miniszterelnöki válaszra, bölcset megnevettetni, normális szabályok, bölcs ember, bolond csak, kérdésekben kérik, magyar emberek, járvány okozta, hozzá hasonlópénzügyi, magyar vállalatokat, ellenséges külföldi, kormánya elhallgatta, bevándorlók által, idegen érdekeket, szlovák választási, embercsempészek aktív, számok komoly, magyar határoknál, elfogott embercsempészek, gyöngyöspatai pert, érintett cigány, kormányváltást követően, politika világából, üzleti szférában, építőipar régi, bevándorláspárti, beláthatatlanul, hasonlópénzügyi, elmeosztályának, embercsempészek, lehetetleníteni, állásfoglalását, intézkedéseihez, miniszterelnöki,
© 2013 TVN.HU Kft.