Belépés
Hosszabbított spanyol trénerével a Veszprém
... nevezte, hogy a Telekom Veszprém visszatér a versenybe.
A következő szezon játékosállományáról - a júniusi BL-döntő után visszavonult - Nagy László sportigazgató elmondta: a kapuban Sterbik Árpád mellett két új szerzemény, a magyar válogatott Székely Márton és a szerb válogatott Vladimir Cupara áll majd. A jobb szélen marad Gasper Marguc és Dragan Gajic duója, jobbátlövőben K...
2019-06-12 12:56:42
Több százan köszöntötték a hazatérő Bajnokok Ligája-ezüstérmes veszprémi kézilabdacsapatot
... rendben vagyunk".
"Ha vasárnap a csapatban van egy egészséges bal kéz és egy egészséges jobb láb, akkor nem ez az eredmény" - tette hozzá a sportvezető, utalva arra, hogy Nagy László és Sterbik Árpád is sérüléssel bajlódva játszott a döntőben.
David Davis vezetőedző az őt éltető szurkolók előtt a szezonban megjárt útra utalva azt mondta: egy évvel ezelőtt még az egyiptom...
2019-06-03 23:40:22
Férfi kézilabda BL - Nyolcadik alkalommal elődöntős a Veszprém
... vezérletével már 5-0-ra vezettek. A Veszprém két perccel később megszerezte első találatát, majd ahogyan az első meccsen, hamarosan ezúttal is kapuscsere következett, és Mikler Roland állt be Sterbik Árpád helyére.
A magyar válogatott kapus jó teljesítményére alapozva a házigazdák előbb felzárkóztak, majd egy 8-2-es sorozattal fordítottak, és összeszedett, lendületes játékkal...
2019-05-04 19:22:03
Férfi kézilabda BL - Hatgólos veszprémi előny a negyeddöntőben
... kihasználva a német együttes fordított (13-12). A szünetben döntetlen volt az állás, annak ellenére, hogy a hazaiak bosnyák kapusa, Benjamin Buric sokkal jobban védett, mint a túloldalon Sterbik Árpád.
A második félidő elején Mikler Roland bravúros védésekkel mutatkozott be a vendégek kapujában, csapattársai kiválóan védekeztek, így 14 perc alatt csupán egy gólt kaptak, mikö...
2019-04-24 20:50:48
Férfi kézilabda BL - Újabb sikerével megőrizte második helyét a Veszprém
... növelte a különbséget, ezért David Davis vezetőedző időt kért, de csapatának védekezése továbbra sem állt össze, és a szünetig 21 gólt dobtak a hazaiak.
A második félidőre becserélt Sterbik Árpád bravúros védésekkel mutatkozott be, de társai a labdaeladások miatt eleinte nem tudtak egyenlíteni. A 43. percben volt újra egyenlő az állás, ám a - nyártól már Veszprémben játszó - ...
2019-03-02 19:22:34
Férfi kézilabda BL - A Veszprém idegenben győzte le a Vardar Szkopjét
... kezdődött a mérkőzés - amit az európai szövetség a hét rangadójának választott -, a 13. percig mindketten négyszer voltak eredményesek. Az egyik oldalon Dejan Milosavljev, a másik kapuban pedig Sterbik Árpád védett egyre jobban, és mivel a veszprémi támadójátékosok számos helyzetet kihagytak, a Vardar a 22. percben három góllal ellépett (11-8).
David Davis vezetőedző - aki ko...
2019-02-16 19:21:36
Férfi kézilabda BL - A Veszprém nyerte a Barcelona elleni rangadót
... támadásban létszámegyenlőségnél is levitte a kapust. A meccs háromnegyedénél egyenlített a Barcelona, ám a házigazdák ismét meg tudtak lépni három találattal, mert Mikler Roland, illetve Sterbik Árpád is kiválóan védett, csapattársaik pedig nagyszerűen védekeztek.
A hajrában már nem tudta csökkenteni a különbséget a vendégcsapat, így a Veszprém továbbra is versenyben van az A...
2019-02-09 19:11:38
Férfi kézilabda-vb - Újabb norvég győzelem a magyarok csoportjában
... simábban nyertek. A MOL-Pick Szeged irányítója, Joan Canellas mind az öt lövését gólra váltotta, és a mezőny legjobbjának is őt választották.
A Veszprém spanyol válogatott kapusa, Sterbik Árpád ezúttal már nem lépett pályára, mert Rodrigo Corrales térdsérülése nem bizonyult súlyosnak, így visszatérhetett a keretbe a vajdasági születésű 39 éves hálóőr helyére.
Eredmények,...
2019-01-21 19:53:12
Férfi kézilabda-vb - A franciák nyerték a spanyolok elleni rangadót
...
A meccs elején a franciák vezetést szereztek, és két-háromgólos előnyüket nagy küzdelemben megőrizték. A 23. percben a spanyoloknál pályára lépett a Telekom Veszprém kapusa, Sterbik Árpád, aki hat és fél órával a kezdés előtt érkezett meg Kölnbe, miután Rodrigo Corrales megsérült.
A világbajnoki címvédő öt góllal elhúzott, ám ezt követően a vajdasági magyar hálóőr bemuta...
2019-01-19 19:57:29
Szerb kapust igazol a Telekom Veszprém
... idény végén a MOL-Pick Szegedhez távozik, a helyére Tatabányáról leigazolják az u...
2018-12-22 08:21:04
1 2 3 4 
Címkék: Bajnokok Ligája-ezüstérmes, Vardar Szkopjét, Telekom Veszprém, Nagy László, Sterbik Árpád, Székely Márton, Vladimir Cupara, Gasper Marguc, Dragan Gajic, David Davis, Mikler Roland, Benjamin Buric, Dejan Milosavljev, MOL-Pick Szeged, Joan Canellas, Rodrigo Corrales, MOL-Pick Szegedhez, hazatérő Bajnokok, magyarok csoportjában, franciák nyerték, spanyolok elleni, következő szezon, júniusi BL-döntő, kapuban Sterbik, magyar válogatott, szerb válogatott, jobb szélen, egészséges jobb, szezonban megjárt, évvel ezelőtt, első meccsen, házigazdák előbb, 8-2-es sorozattal, német együttes, szünetben döntetlen, hazaiak bosnyák, túloldalon Sterbik, második félidő, vendégek kapujában, gólt kaptak, második félidőre, labdaeladások miatt, európai szövetség, egyik oldalon, másik kapuban, veszprémi támadójátékosok, meccs háromnegyedénél, házigazdák ismét, mezőny legjobbjának, vajdasági születésű, meccs elején, franciák vezetést, spanyoloknál pályára, kezdés előtt, világbajnoki címvédő, vajdasági magyar, helyére Tatabányáról,
© 2013 TVN.HU Kft.