Belépés
Századvég: a jövőben is számíthatnak segítségre a civil szervezetek
... felelősségvállalása, társadalmi munkája, jelenléte nélkülözhetetlen a mindennapokban, tevékenységük kiegészíti és összeköti az állami szereplőket, a vállalkozásokat és a társadalmat - indokolta az alapítvány a civil szervezetek támogatását.
A Századvég - mint írták - büszke arra, hogy 2012 óta a Budapesti Civil Információs Centrum cím birtokosa. A szervezet több mint hét éve...
2020-02-01 18:02:59
Századvég: aggályos a Magyar Helsinki Bizottság működése
...
A Századvég pénteki, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint az alapítvány elkötelezett a nemzeti szuverenitás, a jogbiztonság és az átláthatóság mellett, ezért "ngo-radar" néven, monitoringrendszerben folyamatosan elemzi az említett szervezetek magyarországi működését.
Felidézték: korábbi elemzésük rávilágított, hogy a Magyar Helsinki Bizottság 2018-ban mintegy félmil...
2020-01-31 20:33:01
Illegális bevándorlás - Századvég: tovább fokozódik a migrációs nyomás
...
Az alapítvány arra reagált, hogy kedd hajnalban határsértők körülbelül 60 fős csoportja megpróbált áttörni a röszkei közúti átkelőnél.
Azt írták: az elmúlt évek eseményeihez képest újdonság a "csoportosan, szervezetten történő határátlépési kísérlet, hasonlóan az ország területére való illegális bejutást elősegítő - ám a hatóságok által felfedezett - alagutakhoz".
H...
2020-01-28 16:41:48
Századvég: morálisan vállalhatatlan Niedermüller Péter rasszista nyilatkozata
... borzalmas, mert ha megnézzük, hogy a világon mindenütt az úgynevezett fehér nacionalisták miből állnak össze: ebből - mondom csöndesen nektek "- fogalmazott a politikus.
A Századvég Alapítvány álláspontja szerint Niedermüller Péter ezen megnyilvánulásával demokratikus jogállamban elfogadhatatlan nézeteknek adott hangot. Ráadásul beszélgetőtársa, Tordai Bence, a Párbeszéd orsz...
2020-01-28 12:11:27
Századvég: az ngo-k a magyar politikában is nagyobb befolyást akarnak szerezni
...
A Századvég Alapítvány elkötelezett a nemzeti szuverenitás, a jogbiztonság és az átláthatóság mellett, és "NGO-radar" néven monitoringrendszerben, folyamatosan elemzi az ilyen szervezetek magyarországi működését - áll a közleményben.
Az Egyesült Államokban a hasonló entitásokat külföldi ügynökszervezetként kezelik, aktivitásukat kiemelten figyelik, tevékenységüket regisz...
2020-01-24 10:41:16
Századvég: a jogbiztonságot ássák alá a "Soros-szervezetek"
...
A "Törvénysértő módon működnek a Soros-szervezetek?" című összegzés felidézte: a Soros György amerikai üzletember Nyílt Társadalom Alapítványai által is támogatott Magyar Helsinki Bizottság és több más hasonló, külföldről finanszírozott magyarországi szervezet már kezdetben jelezte, hogy nem tesz eleget a törvényben foglalt regisztrációs kötelezettségének.
A jogszabály c...
2020-01-15 18:13:23
Illegális bevándorlás - Németh Zsolt: a migráció marad Európa legfontosabb kérdése
...
Németh Zsolt erről a Századvég Alapítvány által szervezett Téves értelmezés, hibás értékelés, morális meghátrálás - Az EU behódolása a tömeges migrációnak és iszlamizációnak című pénteki konferencia nyitóelőadásán beszélt Budapesten. Az elmúlt évek európai migrációs fejleményeiről a fideszes politikus úgy fogalmazott: "látnunk kell, hogy a probléma marad", és a következő évek...
2019-11-22 19:21:38
Önkormányzat 2019 - Kósa: nem szakadt meg a jobboldali-konzervatív győzelmi széria
... politika azon "rendkívüli állapota", amikor minden fontos poszton kormánypárti politikus van. Ezzel szemben "normál üzemmód", "kiélezett verseny" kezdődik.
G. Fodor Gábor a Századvég Alapítvány elnöke ezzel vitatkozva úgy látta, hogy a "kivételes és normál" állapotok politikai teljesítmény alapján jönnek létre. Beszélt arról is, hogy a kampány alatt az ellenzéki média "politi...
2019-10-14 16:11:54
Orbán Balázs: a lengyel és a magyar kormány teljesítménye legitimálja a nemzetek Európájának gondolatát
...
Lukasz Kobeszko A jó változás Lengyelországban 2015-2019 című, a Századvég Alapítvány által kiadott kötetének bemutatóján Orbán Balázs közölte: vasárnap a magyarországi helyhatósági választások mellett Lengyelországban általános parlamenti választásokat tartanak. Nehéz eldönteni, hogy Magyarország szempontjából melyik fontosabb - jegyezte meg.
A lengyel és a magyar nemze...
2019-10-10 23:12:45
Önkormányzat 2019 - Századvég: tartja előnyét a Fidesz-KDNP a Gyurcsány Ferenc vezette ellenzékkel szemben
...
Az alapítvány az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében azt írta: a felmérés szerint a kampányidőszak sem hozott változást az ellenzéki erők támogatottságában, a Fidesz-KDNP népszerűsége töretlen.
"Ha most vasárnap lennének a választások, a teljes népesség 37 százaléka voksolna a kormánypártokra" - olvasható a tájékoztatóban.
A DK és a Momentum bázisa "mindössze ...
2019-09-30 14:31:57
1 2 3 ....19 20 ...29 30 ..37 38 39 
Címkék: Magyar Helsinki Bizottság, Niedermüller Péter, Németh Zsolt, Orbán Balázs, Gyurcsány Ferenc, Budapesti Civil Információs Centrum, Századvég Alapítvány, Tordai Bence, Egyesült Államokban, Soros György, Nyílt Társadalom Alapítványai, Fodor Gábor, Lukasz Kobeszko, civil szervezetek, migrációs nyomás, magyar politikában, jogbiztonságot ássák, migráció marad, magyar kormány, nemzetek Európájának, állami szereplőket, szervezet több, alapítvány elkötelezett, nemzeti szuverenitás, átláthatóság mellett, említett szervezetek, alapítvány arra, röszkei közúti, elmúlt évek, ország területére, hatóságok által, világon mindenütt, úgynevezett fehér, ilyen szervezetek, hasonló entitásokat, törvényben foglalt, tömeges migrációnak, fideszes politikus, probléma marad, következő évek, kampány alatt, ellenzéki média, magyarországi helyhatósági, magyar nemze, felmérés szerint, ellenzéki erők, teljes népesség, lengyelországban, nélkülözhetetlen, vállalkozásokat, iszlamizációnak, beszélgetőtársa, kormánypártokra,
© 2013 TVN.HU Kft.