Belépés
Orbán Balázs: a lengyel és a magyar kormány teljesítménye legitimálja a nemzetek Európájának gondolatát
...
Lukasz Kobeszko A jó változás Lengyelországban 2015-2019 című, a Századvég Alapítvány által kiadott kötetének bemutatóján Orbán Balázs közölte: vasárnap a magyarországi helyhatósági választások mellett Lengyelországban általános parlamenti választásokat tartanak. Nehéz eldönteni, hogy Magyarország szempontjából melyik fontosabb - jegyezte meg.
A lengyel és a magyar nemze...
2019-10-10 23:12:45
Önkormányzat 2019 - Századvég: tartja előnyét a Fidesz-KDNP a Gyurcsány Ferenc vezette ellenzékkel szemben
...
Az alapítvány az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében azt írta: a felmérés szerint a kampányidőszak sem hozott változást az ellenzéki erők támogatottságában, a Fidesz-KDNP népszerűsége töretlen.
"Ha most vasárnap lennének a választások, a teljes népesség 37 százaléka voksolna a kormánypártokra" - olvasható a tájékoztatóban.
A DK és a Momentum bázisa "mindössze ...
2019-09-30 14:31:57
Önkormányzat 2019 - Századvég: a budapestiek többségének kedvezőtlen a véleménye az ellenzéki jelöltekről
... vélekedik róla negatívan.
Karácsony Gergelyről, az ellenzéki főpolgármester-jelöltjéről csak a választók 41 százaléka vélekedik pozitívan, 52 százalékuk negatívan nyilatkozott. Ez az alapítvány szerint részben Karácsony Gergely eredménytelen polgármesteri tevékenysége miatt, részben pedig amiatt van, hogy a jelölt főszereplője volt a "belharcokkal tarkított" főpolgármesteri-e...
2019-09-03 14:01:30
Felmérés: a magyarok 90 százaléka kedveli a lengyeleket
... felszólal Szabó Dá...
2019-08-28 10:11:17
Önkormányzat 2019 - Századvég: a budapestiek szerint Karácsony nem alternatíva
... mindazt, amire a városnak szüksége van, 64 százaléka pedig erőskezű vezetőnek látja, szemben balliberális kihívójával, akiről pusztán a megkérdezettek 16 százaléka vélekedik így.
Az alapítvány Tarlós István népszerűségének lehetséges okait taglalva azt írta, a főpolgármester képes volt felszámolni a Demszky-korszak rendezetlen viszonyait, pénzügyi stabilitást teremtett a buda...
2019-07-12 11:42:29
Önkormányzat 2019 - Századvég: az előválasztáson nem a budapestiek által legkedveltebb ellenzéki jelölt, Kálmán
...
A Századvég Alapítvány közvélemény-kutatásában az ellenzéki előválasztásokat követően azt vizsgálta, hogy a budapesti választók melyik főpolgármester-aspiránst tekintik a legesélyesebbnek az őszi győzelemre, illetve hogyan ítélik meg az aktuális és volt jelölteket.
Az MTI-hez szerdán eljuttatott felmérés szerint a budapestiek 68 százaléka úgy véli, Tarlós István fog győz...
2019-07-03 11:51:57
EP-választás - Orbán Balázs: Magyarországnak erősebb képviselete lesz Brüsszelben
...
A Századvég Alapítvány Európa választ! - Az értékelés című rendezvényén az államtitkár üdvözölte, hogy a részvételi arány nőtt, Európa büszke lehet Magyarországra, hogy az emberek ilyen nagy arányban kifejezték akaratukat a választáson. Emellett arra is büszke lehet Magyarország, hogy itt az EP-választási kampány európai témák körül forgott, a magyarok megmutatták, hogy őket ...
2019-05-29 12:44:55
Illegális bevándorlás - Századvég: a migránsok miatt lassan kezelhetetlenné válik a helyzet Németországban
... írták.
2016. június 30-án mintegy 550 ezer jogerősen elutasított menedékkérő tartózkodott Németországban, közülük 406 ezren már több mint hat éve - olvasható a közleményben.
A Századvég Alapítvány számos más adattal mutatja be a német migrációs helyzetet, az illegális bevándorlók gazdasági hasznához fűzött reményeknek ellentmondó adatokat.
"A migrációnak az a fajta...
2019-03-05 13:46:45
Századvég-konferencia - Kerekasztal-beszélgetés: a kormány a családvédelmi akciótervvel azt üzeni, hogy a gyere
... azt válaszolta, nem kényszerítenek senkit, "nem ajtókat zárnak be", hanem lehetőségeket teremtenek, és minden élethelyzetre igyekeznek megoldást kínálni.
Pillók Péter, a Századvég Alapítvány vezető kutatója azt hangoztatta, hogy migrációból fedezni a népességcsökkentést gyors és "instant" megoldás, ehhez képest belső szaporulattal növelni a népességet jóval hosszabb ideig tar...
2019-02-28 12:41:44
Szijjártó: Európa akkor lesz erős, ha a családok Európája lesz
...
A Századvég Alapítvány által Európa jövője: család vagy migráció címmel szervezett konferencián a miniszter közölte, az EU előtt álló kihívásokból viták fakadnak, és ezek a viták az európai parlamenti választásban csúcsosodnak majd ki, amelynek a tétje, hogy erős vagy gyenge lesz Európa.
E kérdés szinonimája, hogy Európa a családok vagy a migránsok Európája lesz-e - mut...
2019-02-28 09:41:47
1 2 3 ....19 20 ..28 29 ..37 38 39 
Címkék: Orbán Balázs, Gyurcsány Ferenc, Lukasz Kobeszko, Századvég Alapítvány, Karácsony Gergelyről, Karácsony Gergely, Szabó Dá, Tarlós István, Századvég Alapítvány Európa, Pillók Péter, magyar kormány, nemzetek Európájának, budapestiek többségének, ellenzéki jelöltekről, budapestiek szerint, budapestiek által, migránsok miatt, helyzet Németországban, családvédelmi akciótervvel, családok Európája, magyarországi helyhatósági, magyar nemze, felmérés szerint, ellenzéki erők, teljes népesség, alapítvány szerint, jelölt főszereplője, városnak szüksége, alapítvány Tarlós, főpolgármester képes, ellenzéki előválasztásokat, budapesti választók, őszi győzelemre, értékelés című, államtitkár üdvözölte, részvételi arány, emberek ilyen, magyarok megmutatták, német migrációs, illegális bevándorlók, népességet jóval, miniszter közölte, európai parlamenti, családok vagy, migránsok Európája, lengyelországban, előválasztásokat, legesélyesebbnek, kezelhetetlenné, magyarországnak, kormánypártokra, főpolgármesteri,
© 2013 TVN.HU Kft.