Belépés
Némethné Mohácsi Bernadett versei
NÉMETHNÉ MOHÁCSI BERNADETT VERSEI


Némethné Mohácsi Bernadett (Székesfehérvár 1974. július 19. ) Polgárdi,


Versei...
2020-10-26 21:29:49
Orbán lista
... Orbán állítólagos főtanácsadójának
88. 1300 menekült betelepítése - titokban a menekültek ellen nyomott propaganda ellenére
89. Németh Szilárd megpróbálta kitiltani Szél Bernadettet a nemzetbiztonsági bizottság üléséről
90. Kósa Lajos malacai
91. 2006-2010 között állandó tüntetések, utcai zavargások.
92. Háborús retorika, tiltott pszicholingvisztikai...
2020-07-25 16:16:51
Szél Bernadett és Hadházy Ákos szerint a Fidesz és Péterfalvi Attila nem tud mit kezdeni a nemzeti konzultációs
...
Szél Bernadett és Hadházy Ákos júniusban közösségi oldalán az kérte, hogy "a nemzeti konzultációnak nevezett gátlástalan propagandaanyagot" nekik küldjék el a Tisztességes és Igazságos Társadalomért Alapítványhoz, megjelölve annak postacímét.
A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) kedden tudatta az MTI-vel: fennáll a veszélye, hogy a nemzeti konzultá...
2020-07-14 17:12:25
NAIH: sérülhetnek az általános adatvédelmi rendelkezések a nemzeti konzultációs kérdőívek harmadik személy álta
...
Szél Bernadett és Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő júniusban közösségi oldalán az kérte, hogy "a nemzeti konzultációnak nevezett gátlástalan propagandaanyagot" nekik küldjék el a Tisztességes és Igazságos Társadalomért Alapítványhoz, megjelölve annak postacímét.
A NAIH a közleményében felhívta a figyelmet, hogy a nemzeti konzultációs kérdőíveken csak az ere...
2020-07-14 10:21:23
Nemzeti konzultáció - Hollik: a baloldal folyamatosan támadja a konzultációt
... emberek újra és újra elmondhatják véleményüket az "őket és a nemzetet érintő sorskérdésekről".
A baloldal viszont - fűzte hozzá - folyamatosan támadja a konzultációt, most éppen Szél Bernadett és Hadházy Ákos független országgyűlési képviselők buzdítanak arra, hogy az emberek ne töltsék ki a kérdőívet, hanem azt üresen küldjék el nekik.
"Ez viszont ellentmond a demokráci...
2020-06-12 13:42:46
Krónika 15. rész (veszélyhelyzet megszüntetése, kulturális örökség)
... felszólalásokra reagálva kijelentette, a kormány a veszélyhelyzet megszűnését követően is mindent megtesz az emberek életének, egészségének és munkahelyeinek védelme érdekében.
Szél Bernadett (független) felszólalásában úgy fogalmazott, a most tárgyalt javaslatnak "még a címe is hazugság", mivel a különleges jogrendet nem az Országgyűlés, hanem csak a kormány vonhatja vissza...
2020-06-03 23:34:38
Szigorúbb klímacélok kitűzését sürgetik ellenzéki képviselők
... ügyet, annyiszor hozzuk vissza, amíg a Fidesz végre megérti, hogy valódi lépéseket kell tenni. És ebben az ország mögöttünk van, nem a Fidesz mögött - mondta a klímaváltozásról.
Szél Bernadett független országgyűlési képviselő azt hangsúlyozta, a klímaváltozás mindenkit érint, "nem válogat a szavazók között", leküzdéséhez pedig teljes összfogásra van szükség, ennek felismerés...
2020-06-03 12:52:48
Krónika 5. rész (azonnali kérdések)
... Közölte azt is: meghosszabbodik az érvényessége annak az 50 millió dolláros hitelmegállapodásnak, amelyet Magyarország biztosít ukrajnai infrastrukturális fejlesztésekhez.

Szél Bernadett: hány embert küldtek haza a kórházakból?
Szél Bernadett független képviselő arra várt választ: hány embert küldtek haza a kórházakból a koronavírus-járvány miatti kapacitás-bizto...
2020-06-02 17:02:48
Koronavírus - XXI. Század Intézet: felerősödik az átrendeződés az ellenzéki oldalon
... az LMP és a Jobbik már nem kapna szerepet, teljes mértékben felolvadnának ebben az új alakulatban.
Az intézet szerint a szintén liberális Momentum mindeközben Hadházy Ákos és Szél Bernadett "pártnélküli politikusokkal" szövetkezik, hozzájuk hasonlóan a Párbeszéd is a "botránypolitizálást" részesíti előnyben.
Az LMP jövője kérdéses, a zöld formáció láthatóan igyekszik fe...
2020-05-25 17:32:24
Krónika 14. rész (Erzsébet-táborok)
... vezető játékszerévé tegye ezeket a táborokat" - fogalmazott. Hozzátette, azt is ellenzik, hogy a táborokat ezek után állami pénzből újítsák fel.
Képviselői felszólalások
Szél Bernadett (független) azt mondta, hogy a kormánypártok a zavarosban halásznak, miközben a gyermekeket pajzsként tartják maguk elé.
A programba a nyugdíjasok és a fogyatékosággal élők sem kerül...
2020-05-20 00:03:45
1 2 3 ..........................82 83 .............124 125 .............164 165 166 
Címkék: Némethné Mohácsi Bernadett, Szél Bernadett, Hadházy Ákos, Péterfalvi Attila, Század Intézet, NÉMETHNÉ MOHÁCSI BERNADETT VERSEI, Szél Bernadettet, Igazságos Társadalomért Alapítványhoz, Nemzeti Adatvédelmi, Információszabadság Hatóság, nemzeti konzultációs, általános adatvédelmi, baloldal folyamatosan, ellenzéki oldalon, menekültek ellen, nemzetbiztonsági bizottság, nemzeti konzultációnak, nemzeti konzultá, közleményében felhívta, nemzetet érintő, baloldal viszont, veszélyhelyzet megszűnését, emberek életének, most tárgyalt, különleges jogrendet, kormány vonhatja, ország mögöttünk, klímaváltozás mindenkit, szavazók között, érvényessége annak, intézet szerint, szintén liberális, zöld formáció, táborokat ezek, zavarosban halásznak, gyermekeket pajzsként, fogyatékosággal élők, nemzetbiztonsági, klímaváltozásról, főtanácsadójának, felszólalásokra, meghosszabbodik, felszólalásában, fejlesztésekhez, sorskérdésekről, fogyatékosággal, konzultációnak, veszélyhelyzet, székesfehérvár, munkahelyeinek,
© 2013 TVN.HU Kft.