Belépés
Szabó Tünde a LEN új alelnöke
Szabó Tünde sportért felelős államtitkárt, olimpiai ezüstérmes úszót választották a Európai Úszó Szövetség (LEN) alelnökévé a szervezet vasárnapi választókongresszusán, amelyet a koronavírus-járvány miatt online tartottak meg.
......................
A Magyar Úszó Szövetség beszámolója s...
2020-11-10 22:37:13
Kamion Eb - Bemutatkozott Kiss Norbert új csapata és versenykamionja
...
A sajtótájékoztatón Szabó Tünde sportért felelős államtitkár azt mondta, az autó- és motorsport a 21. század egyik legnépszerűbb sportága, az állami sportigazgatásnak pedig szintén nagy öröm a Révész TRT megalakulása, amelyre nemcsak az ország keleti része, hanem egész Magyarország büszke lehet.
"A sikerek idején általában csak a sportolót látjuk, de azt nem, hogy az ere...
2020-08-12 15:22:11
Faragó Tamás hivatalosan is a Nemzet Sportolója
... személyesen a sportállamtitkárság Hold utcai székházában megtartott ülésen, Bíróné Keleti Ágnes és Balczó András telefonon adta le szavazatát, de a voksolás titkos volt.
A döntés után Szabó Tünde sportért felelős államtitkár tájékoztatta a sajtót a jelölt személyéről, kiemelve, hogy már az első körben eldőlt a szavazás, hiszen Faragó Tamás megkapta a szavazatok több mint ötve...
2020-08-01 13:27:52
Nagy Tímea lett a halhatatlan magyar sportolók elnöke
... után az MTI-nek. Mivel senki más nem jelentkezett, és a tagság is támogatott, jó szájízzel mondtam igent a felkérésre. Megnyugtató volt az is, hogy a sportállamtitkárság is mellettem áll, Szabó Tünde államtitkár asszony személyes beszélgetésünkkor azt mondta, hogy örülnek a jelölésemnek."
Hozzátette, számára nagyon fontos, hogy Kárpáti György örökségét továbbvigyék.
"Sze...
2020-07-29 12:21:44
Kétszázötvenmillió forintra pályázhatnak a sportszervezetek
...
Szabó Tünde sportért felelős államtitkár emlékeztetett arra, hogy az államtitkárság 2016 őszén hirdette meg a három pillérből álló HISZEK Benned! Sport Programot.
Ennek célja - az ország népegészségügyi mutatóinak javítása érdekében - a szabadidősportolók körének bővítése, az egészséges életmódra nevelés, valamint minél több fiatal bevonása az utánpótlássportba és a teh...
2020-07-20 13:21:48
Csepelen átadták a Laurencz László Sportcsarnokot
...
Az avatón Szabó Tünde sportért felelős államtitkár beszédében kiemelte: nagy szükség volt erre a létesítményre, a 86. születésnapját 11 nap múlva ünneplő Laurencz László pedig csepeliként méltó a névadó szerepre, hiszen rendkívül sokat tett a magyar sportért.
"Jelképes ez a hely azért is, mert Laurencz László egész pályafutásával megmutatta, hogy egy játékos vagy egy csa...
2020-07-18 13:11:42
Jean Todt: meghagyom másoknak, hogy megítéljék az elnöki tevékenységemet
... Magyar Autóklubbal is. A szövetség erős, ráadásul professzionálisan és elkötelezetten végzi a munkáját" - mondta a FIA-elnök, hozzátéve, hogy szoros az együttműködésük a magyar kormánnyal is, Szabó Tünde sportért felelős államtitkár pedig meglátása szerint elkötelezett az autó- és motorsport magyarországi fejlesztése iránt.
A koronavírus-járvány nyomán kialakult helyzettel ka...
2020-07-17 14:12:03
Meglehet a 200 ezredik induló a 38. Balaton-átúszáson
...
"Itt az amatőrök is profik. Hatéves gyermek és 80 fölötti úszó is volt már a mezőnyben, ami azt mutatja, hogy mindenkit lehet motiválni" - emelte ki Szabó Tünde sportért felelős államtitkár a rendezvény csütörtöki sajtótájékoztatóján.
Kifejtette, Magyarország a koronavírus-járvány megjelenésekor utolsóként zárta be sportlétesítményeit, és az első országok között volt, a...
2020-07-16 13:12:31
Államtitkári látogatás a rövidpályás gyorskorcsolyázóknál
...
"Milyen jó, hogy már edzhetnek a versenyzők a karantén után, és ebből az alkalomból látogathatom meg őket" - mondta Szabó Tünde, amikor a csarnok bejáratánál fogadta őt Kósa Lajos, Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség elnöke.
Az államtitkár az edzőktől érdeklődött, várhatóan milyen gyorsan nyerik majd vissza formájukat a sportolók a kényszerpihenő után, majd a jégpályán...
2020-07-07 12:01:36
Kézilabda munkacsarnok épül Lentiben
... fektet arra, hogy színvonalas sportlétesítmények épüljenek, emellett az is fontos, hogy a szakemberekkel, a városi vezetők támogatásával megfelelő háttere legyen a sportágnak - emelte ki Szabó Tünde.
Hozzátette: Lentiben mindig nagyon fontos volt az utánpótlásnevelés és az élsport támogatása. A Szlovénia, Horvátország és Ausztria szomszédságában lévő városban épülő csarnok le...
2020-06-24 15:02:04
1 2 3 ...........38 39 ......57 58 .....75 76 77 
Címkék: Szabó Tünde, Kamion Eb, Bemutatkozott Kiss Norbert, Faragó Tamás, Nemzet Sportolója, Nagy Tímea, Laurencz László Sportcsarnokot, Jean Todt, Európai Úszó Szövetség, Magyar Úszó Szövetség, Révész TRT, Bíróné Keleti Ágnes, Balczó András, Kárpáti György, HISZEK Benned, Sport Programot, Laurencz László, Magyar Autóklubbal, Kósa Lajos, Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség, halhatatlan magyar, elnöki tevékenységemet, szervezet vasárnapi, sajtótájékoztatón Szabó, állami sportigazgatásnak, ország keleti, sikerek idején, sportolót látjuk, voksolás titkos, döntés után, jelölt személyéről, első körben, szavazatok több, államtitkárság 2016, három pillérből, ország népegészségügyi, egészséges életmódra, avatón Szabó, névadó szerepre, magyar sportért, hely azért, játékos vagy, szövetség erős, magyar kormánnyal, rendezvény csütörtöki, első országok, karantén után, alkalomból látogathatom, csarnok bejáratánál, edzőktől érdeklődött, kényszerpihenő után, városi vezetők, élsport támogatása, sportszervezetek,
© 2013 TVN.HU Kft.