Belépés
Új hajójáratokat indít a Dunakanyarban a Mahart
...
Szentkirályi Alexandra elmondta, a rövidebb útvonalon naponta kétszer, a hosszabb járaton naponta egyszer indulnak hajók. A jegyár mindkét útvonalon 500 forint lesz, és az utazás megszakítható, ez lehetőséget nyújt a Dunakanyar felfedezésére.
A kormányszóvivő hozzátette, a Mahart kezdeményezése azért is jelentős, mert az idei nyaraláskor valószínűleg nagyon sokan belföld...
2020-07-13 13:11:35
Koronavírus - Kormányszóvivő: fontos ismerni, hogy az emberek mely korábbi járványellenes intézkedéseket támoga
...
Szentkirályi Alexandra közölte: az első csatát Magyarország megnyerte vírus ellen, ugyanakkor aggasztónak nevezte a horvát, a szerb, a szlovák, az osztrák, a montenegrói, a cseh és a bolgár járványügyi adatokat. "Éppen ezért Magyarországnak is fel kell készülnie erre a helyzetre" - fogalmazott.
Ez úgy lehet a legeredményesebb, ha tudják, melyek a leginkább támogatott já...
2020-07-11 21:13:22
Koronavírus - Kormányszóvivő: nem zárható ki a szigorítás
...
Szentkirályi Alexandra azt mondta: a sikeres és gyors kormányzati intézkedéseknek köszönhetően Magyarországon jól alakult a vírushelyzet, az aktív fertőzöttek száma folyamatosan csökken. A szomszéd országokban azonban ez emelkedik, ezért Magyarországon sem zárható ki a szigorítás. Az operatív törzs még csütörtök este összeül, hogy megvitassa a kérdést - tette hozzá.
Most...
2020-07-09 20:53:04
Rétvári: a Dunakanyarnak végre saját hajójárata lett
... járat azonban 14-étől közlekedik - tette hozzá.
A vezérigazgató-helyettes közölte: a károk helyreállítása 150 millió forintba kerül, és a munka nagy része még hátra van.
Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő az eseményen arról beszélt, hogy a koronavírus-járvány az utazási, nyaralási terveket is megváltoztatta, sokan választhatják a belföldi úti célokat. Azt mondta: míg...
2020-07-09 19:02:22
ITM-államtitkár: a klímavédelmet és a gazdaságfejlesztést együtt kell érvényre juttatni
... 5 milliárd forintos keret emelését, és támogatni tervezi az elektromos hajtású kerékpárok vásárlását, valamint a közösségi közlekedés zöldítését - ismertette Kaderják Péter.
Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a rendezvény alkalmából üdvözölte, hogy a pályázat sikere felülmúlta a várakozásokat. Ennél is jelentősebb eredménynek tartja ugyanakkor, hogy sok más kormányzati in...
2020-07-06 17:03:27
Koronavírus - Kormányszóvivő: a kormány több szempontot mérlegel az augusztus 20-ai ünnepségeknél
... leghatékonyabb intézkedésekkel szeretne felkészülni az esetleges második hullámra, de ahhoz, hogy az intézkedések hatékonyak legyenek, szükség van az emberek együttműködésére is - hangsúlyozta Szentkirályi Alexandra.
Hozzátette: azt látták, hogy az emberek hajlamosabbak betartani azokat az intézkedéseket, amelyekkel egyetértenek. Ezért a nemzeti konzultációban arra is rákérde...
2020-06-25 19:52:24
Koronavírus - Kormányszóvivő: az operatív törzs tesz javaslatot a kulturális intézmények veszélyhelyzet utáni m
...
Szentkirályi Alexandra jelezte: a veszélyhelyzet megszüntetéséről június 16-án dönthetnek, majd néhány nappal később hirdethetik ki az arról szóló jogszabályt.
Hangsúlyozta, azért volt szükség a rendkívüli jogkörökre, hogy időben meg tudják hozni azokat a döntéseket, amelyek a sikeres védekezéshez vezettek.
Közölte: a járványügyi készültség fennmarad, mivel amíg ni...
2020-06-04 20:53:07
Koronavírus - Kormányszóvivő: a járványveszély továbbra sem múlt el
...
Szentkirályi Alexandra úgy fogalmazott: a kormány és a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs időben és jó intézkedéseket hozott, ennek köszönhetően Magyarország azon kevés ország közé tartozik, ahol a tömeges megbetegedést és a több ezer halálesetet el tudták kerülni.
Tájékoztatása szerint az új nemzeti konzultáció - amelynek íveit a megszokott m...
2020-05-30 21:13:13
Koronavírus - Kormányszóvivő: jól teljesített az ország
...
Szentkirályi Alexandra kiemelte: a siker közös, annak köszönhető, hogy minden fontos lépést időben meghozott a kormány és az emberek megfogadták a tanácsokat.
Felhívta a figyelmet ugyanakkor arra, hogy a járványveszély nem múlt el teljesen, ezért a járványügyi készültséget továbbra is fenntartják. Ennek keretében folyamatosan működik az operatív törzs és lesz jogköre az ...
2020-05-28 20:50:28
Koronavírus - Gulyás: sikeresen védekeztünk, ezért szüntethető meg a rendkívüli jogrend (1. rész)
... fejlesztésekről is tudnak majd dönteni. A gazdaságvédelmi alap lehetőséget ad arra, hogy az önkormányzatokat is pozitívan érintő fejlesztéseket támogasson a kormány - tette hozzá.
Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő arról számolt be, hogy augusztus 31-ig ha a koronavírus-járvány miatt az utazásszervező lemondja az utazást, vagy a járvány miatt lehetetlenné válik az út, akko...
2020-05-28 13:32:27
1 2 3 4 5 
Címkék: Szentkirályi Alexandra, Kaderják Péter, emberek mely, kormány több, augusztus 20-ai, operatív törzs, kulturális intézmények, járványveszély továbbra, rendkívüli jogrend, rövidebb útvonalon, hosszabb járaton, jegyár mindkét, utazás megszakítható, kormányszóvivő hozzátette, idei nyaraláskor, első csatát, bolgár járványügyi, leginkább támogatott, aktív fertőzöttek, szomszéd országokban, károk helyreállítása, munka nagy, eseményen arról, elektromos hajtású, közösségi közlekedés, rendezvény alkalmából, pályázat sikere, esetleges második, intézkedések hatékonyak, emberek együttműködésére, emberek hajlamosabbak, nemzeti konzultációban, veszélyhelyzet megszüntetéséről, arról szóló, rendkívüli jogkörökre, sikeres védekezéshez, járványügyi készültség, tömeges megbetegedést, több ezer, siker közös, emberek megfogadták, figyelmet ugyanakkor, járványügyi készültséget, gazdaságvédelmi alap, utazásszervező lemondja, járvány miatt, legeredményesebb, együttműködésére, megszüntetéséről, önkormányzatokat,
© 2013 TVN.HU Kft.