Belépés
Brit vezérkari főnök: Oroszország nagyobb fenyegetés, mint az iszlám szélsőség
... Oroszországra kell összpontosítaniuk figyelmüket, különösen az angliai Salisbury városában Novicsok idegméreg-hatóanyaggal elkövetett merényletkísérlet után.
E támadás célpontja Szergej Szkripal, az orosz katonai hírszerzés egykori ezredese volt, aki a brit külső hírszerzésnek (MI6) is dolgozott. A volt kettős ügynököt és lányát, Julija Szkripalt, aki szintén súlyos mérgezést...
2018-11-24 12:41:24
Kreml: Moszkva az újabb amerikai szankciókat is törvénytelennek fogja tekinteni
...
Heather Nauert amerikai külügyi szóvivő szerdán közölte: kormánya arra készül, hogy a kongresszussal egyeztessen az Oroszország elleni újabb szankciókról, amelyet a Szergej Szkripal és lánya ellen az angliai Salisburyben megkísérelt mérgezéses merénylet miatt vezetnének be. Nauert szerint Washington fontolóra veszi, hogy kibővíti a Szkripal-ügyre hivatkozva már bevezetett bün...
2018-11-07 14:11:40
Putyin javasolta az orosz katonai hírszerzés korábbi elnevezése, a GRU visszaállítását
... fejlesztését, amelynek egyik kulcsfontosságú iránya a katonai hírszerzés személyi állománybeli, operatív és technikai potenciáljának megerősítése.
Idén a GU neve elsősorban a Szergej Szkripal volt orosz-brit kettős ügynök és lánya elleni márciusi angliai mérgezéses merénylettel, valamint a holland állítás szerint a Vegyifegyver-tilalmi Szervezet (OPCW) ellen áprilisban megkís...
2018-11-02 17:00:58
Rjabkov: az atomfegyver-korlátozási rendszer kritikus elemeit veszélyezteti az orosz-amerikai feszültség
... akarna kezdeni az egyezmény Moszkva által javasolt meghosszabbításáról.
Az orosz külügyminiszter-helyettes elutasította azt a felvetést, hogy Oroszország nyugati megítélésének ártott a Szkripal-ügy.
Szergej Szkripal egykori orosz-brit kettős ügynök és lánya, Julija Szkripal márciusban szenvedett súlyos mérgezést a délnyugat-angliai Salisbury városában, Novicsok típusú ka...
2018-10-10 13:31:45
Szkripal-ügy - A Kreml nem kommentálja a gyanúsítottal kapcsolatos sajtóhíreket
... választ.
"Olyan információval dolgozni, amely a tömegtájékoztatási eszközökön keresztül jut el hozzánk, nem tudunk és nem akarunk" - mondta Peszkov.
London szerint a Szergej Szkripal volt orosz-brit kettős ügynök és a lánya ellen az orosz katonai hírszerzés (GU) két, feltehetően álnevet használó tisztje, Alekszandr Petrov és Ruszlan Bosirov követett el mérgezéses gyilkos...
2018-10-09 17:22:24
Szkripal-ügy - A második azonosított gyanúsított is a legmagasabb orosz kitüntetést kapta Putyintól
... kommentárt, de nem is cáfolta, hogy a civil oknyomozó csoport a két gyanúsított valódi kilétét tárta fel.
A rendőrség és az angol-walesi ügyészi hivatal a két oroszt gyanúsítja Szergej Szkripal egykori orosz-brit kettős hírszerzőügynök és lánya, Julija Szkripal tavaszi angliai megmérgezésével.
A 66 éves Szkripal az orosz katonai hírszerzés ezredeseként a brit külső hírsz...
2018-10-09 16:31:51
Szkripal-ügy - Az orosz katonai hírszerzés orvosaként azonosította a második gyanúsítottat egy brit oknyomozó c
... kommentárt, de nem is cáfolta, hogy a civil oknyomozó csoport a két gyanúsított valódi kilétét tárta fel.
A rendőrség és az angol-walesi ügyészi hivatal a két oroszt gyanúsítja Szergej Szkripal egykori orosz-brit kettős hírszerzőügynök és lánya, Julija Szkripal tavaszi angliai megmérgezésével.
A 66 éves Szkripal az orosz katonai hírszerzés ezredeseként a brit külső hírsz...
2018-10-08 22:11:07
Orosz külügy: az orosz nagykövetség informatikai berendezéseit tesztelték a Hollandia által kiutasított orosz s
... az oroszok elektronikus eszközeikkel a Vegyifegyver-tilalmi Szervezet (OPCW) számítógépes rendszereit akarták feltörni. Hága azt állította, hogy a moszkvai katonai hírszerzés emberei a Szkripal-ügyben, illetve a 2014-ben Kelet-Ukrajna felett lelőtt malajziai utasszállító ügyében folytatott nyomozásról próbáltak meg hackertámadás révén információhoz jutni.
A diplomata felhívt...
2018-10-08 19:30:32
Szkripal-ügy - Ukrán sajtóértesülés: Csepiga irányította Janukovics Oroszországba menekítését
...
Kanyev a Mihail Hodorkovszkij orosz emigráns politikus és üzletember által alapított, de augusztus végén felszámolt Oknyomozás-irányítási Központnál (CUR) dolgozott, és részt vett a Szkripal-ügy kapcsán a Bellingcat brit oknyomozó csoport és a The Insider orosz portál számára végzett közös tényfeltáró munkában.
Szergej Szkripal volt orosz-brit kettős ügynököt, lányával e...
2018-10-02 07:05:04
Szkripal-ügy - Az élő Szkripal bemutatását sürgette Londontól az orosz külügyi szóvivő
...
Marija Zaharova szóvivő hétfői Facebook-bejegyzése szerint a brit hatóságoknak inkább ezt kellene tenniük ahelyett, hogy álhíreket terjesszenek arról, hogy a Szkripal-ügy egyik gyanúsítottja, Ruszlan Bosirov voltaképpen az orosz katonai hírszerzés ezredese, akit Anatolij Csepigának hívnak.
"A brit sajtó ismét a +helyes+ következtetést vonta le a salisburyi történetből: h...
2018-10-01 17:24:17
1 2 3 .5 6 .8 9 10 11 12 
Címkék: Janukovics Oroszországba, Szergej Szkripal, Julija Szkripalt, Heather Nauert, Vegyifegyver-tilalmi Szervezet, Julija Szkripal, Alekszandr Petrov, Ruszlan Bosirov, Mihail Hodorkovszkij, Oknyomozás-irányítási Központnál, Marija Zaharova, Anatolij Csepigának, iszlám szélsőség, újabb amerikai, orosz katonai, orosz-amerikai feszültség, gyanúsítottal kapcsolatos, második azonosított, legmagasabb orosz, második gyanúsítottat, brit oknyomozó, orosz nagykövetség, orosz külügyi, angliai Salisbury, brit külső, volt kettős, kongresszussal egyeztessen, angliai Salisburyben, katonai hírszerzés, holland állítás, egyezmény Moszkva, délnyugat-angliai Salisbury, lánya ellen, civil oknyomozó, angol-walesi ügyészi, oroszok elektronikus, moszkvai katonai, 2014-ben Kelet-Ukrajna, diplomata felhívt, brit hatóságoknak, brit sajtó, +helyes+ következtetést, salisburyi történetből, hírszerzőügynök, megmérgezésével, visszaállítását, kulcsfontosságú, törvénytelennek, külügyminiszter, potenciáljának, sajtóértesülés,
© 2013 TVN.HU Kft.