Belépés
Bodrogváry Iván a Nemzetközi Kosárlabda Szövetség európai végrehajtó bizottságában
... város jelentkezett egy-egy csoport meccseinek a lebonyolítására, azaz gyakorlatilag hatan pályáznak három helyre."
Bodrogváry Iván kifejtette, hogy a magyar prezentációt várhatóan Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter tartja majd, aki a 2015-ös női Eb helyszínkijelölésénél is sikeresen közreműködött. Akkor a magyar-román közös rendezésű kontinenstornának magyar rész...
2019-06-19 19:12:07
Szijjártó: UE va eşua dacă "nu va lua o curbă în ac de păr" în politica sa privind migraţia
... devreme sau mai târziu, toată lumea se va sătura să i se tot spună de la Bruxelles cum să se trăiască în locurile îndepărtate ale lumii", a subliniat politicianul.
În cele din urmă, Szijjártó a vorbit şi despre tendinţele conform cărora statele membre ale UE ar trebui să treacă la luarea deciziilor privind politica externă prin majoritate calificată. După cum a declarat, guve...
2019-06-17 17:12:27
Szijjártó: az EU sikertelen lesz, ha "nem hajt végre hajtűkanyart" migrációs politikájában
... versenyképes, sem biztonságos nem lesz.
"Előbb-utóbb mindenkinek elege lesz abból, hogy Brüsszelből akarják megmondani, ki hogyan éljen a világ távoli pontjain" - húzta alá.
Szijjártó végül szólt azon törekvésekről is, amelyek szerint az uniós tagállamoknak át kellene térniük a minősített többségi döntéshozatalra a külpolitika terén. Mint mondta, ezt a magyar kormány min...
2019-06-17 14:22:14
Cimitirul militar din Valea Uzului - Şi preşedintele CJ Harghita a fost amendat de jandarmi
... invocă faptul că secuii nu au anunţat manifestarea prin lanţ uman cu 48 de ore înainte ca aceasta să aibă loc.
Joi, ministrul ungar al Afacerilor Externe şi Comerţului Exterior, Pét...
2019-06-15 23:39:17
Úzvölgyi katonatemető - A Hargita megyei önkormányzat elnökét is megbírságolta a román csendőrség
... önkormányzat alelnöke is háromezer lejes bírságot kapott. A Hargita megyei csendőrség arra hivatkozott, hogy az élőlánc szervezését 48 órával az esemény előtt be kellett volna jelenteni.
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön kijelentette, hogy Romániának nem az úzvölgyi temető békés emlékezőit, hanem a múlt heti erőszakos, magyarellenes akció valódi fele...
2019-06-15 23:38:14
Szijjártó: Magyarország érdeke, hogy gyorsan fejlődjenek a gazdasági kapcsolatok Délkelet-Ázsiával
... technológiákat már használnak a térségben. Jelentős élelmiszeripari beruházásokra is számítanak, valamint az állami adminisztráció digitalizációs programja is most van folyamatban - közölte.
Szijjártó Péter hangsúlyozta: támogatják a magyar cégeket, hogy ezekben a komoly kambodzsai fejlesztésekben részt vehessenek. Ezért most gazdasági együttműködési és fejlesztési megállapod...
2019-06-14 07:08:18
Krónika 1. rész (beruházásvédelmi egyezmények)
...

Az Európai Unió és tagállamai, valamint Szingapúr közötti beruházásvédelmi megállapodás kihirdetése

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter expozéjában közölte, azt várják az EU tagállamai és Szingapúr közötti beruházásvédelmi megállapodástól, hogy segítse a felek gazdasági, beruházási, kereskedelmi kapcsolatait.
A miniszter szerint a megállapod...
2019-06-13 11:31:10
Úzvölgyi katonatemető - Szijjártó: a magyarellenes erőszak valódi felelőseit kell megbüntetni
...
Szijjártó Péter hangsúlyozta, hogy a kormány az úzvölgyi katonai temetőben történtek tisztességes kivizsgálását várja Romániától.
A helyszínen készült felvételeken bárki láthatja, hogy a felheccelt tömeg a békésen emlékező magyarokra támadva rombolt a katonai temetőben - tette hozzá.
A miniszter elfogadhatatlannak nevezte, hogy a román hatóságok az erőszak felelőse...
2019-06-13 09:51:21
Szijjártó: az EU szegényebb és kevésbé versenyképes lenne a közép-európai országok nélkül
... közép-európai ország nevéhez fűződik.
Teljesítményük nagy mértékben hozzáad az Európai Unióéhoz, amely gyengébb lenne, ha nem vette volna fel ezeket az országokat - mutatott rá Szijjártó Péter, aki szerint a nyugat-balkáni országok felvétele is erősítené az EU-t.
"Ha az EU versenyképesebb és sikeresebb akar lenni, akkor nem csökkenteni, hanem növelni kell a tagországok ...
2019-06-12 13:06:38
Úzvölgyi katonatemető - Mi Hazánk: a magyar-román alapszerződés felülvizsgálatára van szükség
... nagykövetség bejárata előtt.
Novák Előd úgy fogalmazott, hogy az "úzvölgyi magyar hősök forognak a sírjukban a temetőgyalázás, majd a magyar kormány szolgalelkűsége miatt", ugyanis Szijjártó Péter külügyminiszter "szó nélkül elfogadta" a katonatemető államosítására vonatkozó román diktátumot, azt, amit még az RMDSZ is ellenez.
Szerinte ezzel a magyar kormány elárulta az ...
2019-06-12 12:36:58
1 2 3 .....................260 261 ...........390 391 ...........519 520 521 
Címkék: Bodrogváry Iván, Nemzetközi Kosárlabda Szövetség, Valea Uzului, Szijjártó Péter, Afacerilor Externe, Comerţului Exterior, Európai Unió, Európai Unióéhoz, Novák Előd, fost amendat, román csendőrség, gazdasági kapcsolatok, magyarellenes erőszak, közép-európai országok, magyar-román alapszerződés, magyar prezentációt, magyar-román közös, subliniat politicianul, világ távoli, uniós tagállamoknak, minősített többségi, külpolitika terén, magyar kormány, élőlánc szervezését, esemény előtt, úzvölgyi temető, múlt heti, állami adminisztráció, magyar cégeket, komoly kambodzsai, felek gazdasági, miniszter szerint, úzvölgyi katonai, helyszínen készült, felheccelt tömeg, békésen emlékező, katonai temetőben, román hatóságok, erőszak felelőse, nyugat-balkáni országok, katonatemető államosítására, beruházásvédelmi, külügyminiszter, lebonyolítására, megállapodástól, fejlesztésekben, versenyképesebb, döntéshozatalra, élelmiszeripari, szolgalelkűsége, technológiákat, teljesítményük, államosítására, adminisztráció,
© 2013 TVN.HU Kft.