Belépés
Így árusították ki Gyurcsányék a Balatont
... gazdát, hanem úgynevezett projekt-formában a kétemeletes villát is felépítette az eladó.

Visszatérve a Magyar Narancs riportjára, Jászai Gellértet kapcsolatba hozták az akkori szocialista belügyminiszterrel, Lamperth Mónikával és Ujhelyi Istvánnal is, aki akkor államtitkárként személyesen is részt vett az SCD fejlesztéseit bemutató fórumon.

Mindezek fényében ...
2020-08-20 19:00:31
Ismét megrekedtek a kormányalakítást célzó tárgyalások Belgiumban
... július folyamán bízta meg a 2019 májusában tartott parlamenti választásokon mandátumot szerző jobboldali Új Flamand Szövetség (N-VA) nevű flamand nacionalista párt elnökét és a vallon Szocialista Párt (PS) vezetőjét a kormányalakítást segítő tárgyalások vezetésére. A Bart De Wever (N-VA) és Paul Magnette (PS) vezette tárgyalódelegáció már a harmadik, amely sikertelenül zárja mandá...
2020-08-14 19:33:35
Mind a 106 egyéni választókerületben közös jelölt állítására készülnek az ellenzéki pártok
...
A Demokratikus Koalíció, a Jobbik Magyarországért Mozgalom, a Lehet Más a Politika, a Magyar Szocialista Párt, a Momentum Mozgalom és a Párbeszéd Magyarországért Párt által közösen jegyzett, az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményben tudatták: győzelem esetén a közösen elfogadott program és elvek alapján együtt kívánnak kormányozni Magyarország érdekében.
Azt írták:...
2020-08-13 19:42:40
Megalakult az új szerb parlament
... 188 jutott a legnagyobb szerb pártnak, az Aleksandar Vucic vezette Szerb Haladó Pártnak (SNS). Ez 21-gyel több, mint amennyi a kétharmados többséghez szükséges. A balközép Szerbiai Szocialista Párt (SPS) 32 mandátummal, az Aleksandar Sapic olimpiai ezüst- és bronzérmes vízilabdázó Győzelem Szerbiának elnevezésű listája pedig 11 mandátummal rendelkezik.
A képviselőházba négy n...
2020-08-03 12:02:23
Megalakult a vajdasági tartományi parlament
... Mindhárom szinten a Szerb Haladó Párt (SNS) szerezte meg a legtöbb szavazatot. A 120 tagú vajdasági tartományi képviselőházban így a SNS-nek 76 képviselője lett. A második helyen a Szerbiai Szocialista Párt végzett, a szocialisták 13 politikusa ülhetett be pénteken a képviselői padsorokba.
A harmadik legerősebb pártnak a VMSZ bizonyult, az eddigi hat helyett 11 politikusa kép...
2020-07-31 13:03:07
Az MSZP az Európai Bizottsághoz fordul a Mátrai Erőmű ügyében
... többségi tulajdonának az állami Magyar Villamos Művek (MVM) Zrt. általi megvásárlását - azt mondta, a kormány azt állítja, hogy 17,5 milliárd forintért vásárolta meg az erőművet, de a szocialista párt által "kiperelt" dokumentumok, okiratok szerint 75 milliárd forintot fordítottak az erőműre.
Hozzátette: a vételáron felül ki kellett fizetni közel 5 milliárd forint tagi kölcsö...
2020-07-29 12:21:58
Index
... zavaró Orbánék számára, mert a 2010 előtti világ maradványintézménye. Az Index több milliós olvasótáborában például vannak még Fidesz-szavazók is. Illetve ingadozók. Ez a tábor még a szocialista kormányok alatt épült föl, amikor az Index a kritikus és megbízható hírlap imázsát megteremtette.

Ezt az Indexet szüntetik meg most éppen. És ezt már nem is lehet pótolni.
...
2020-07-23 19:40:22
MSZP: a Balaton nem válhat a burzsoázia szimbólumává
... privatizálását és a part túlzott beépítését kívánják megakadályozni.
Kiemelte, a Balatont érintő kérdéseket a 2022-es országgyűlési választási felkészülés fókuszába kívánják tenni.
A szocialista politikus megerősítette, az MSZP ősszel a parlament elé terjeszti a Balaton-törvény átfogó módosítását, ehhez pedig a többi ellenzéki párt javaslatait is várják.
Molnár Z...
2020-07-19 14:32:30
Fidesz-KDNP: a baloldal és a Momentum lenézi az időseket és a vidékieket
... nevezte a nyugdíjasokat".
Nacsa Lőrinc a felsorolást folytatva úgy fogalmazott, hogy "a gyurcsányista Niedermüller Péter a fehér keresztényektől félti a magyar választásokat, a szocialista Bangóné pedig lepatkányozott minden kormánypárti szavazót". Ugyanez a baloldal - mutatott rá - a migránsokat tömegével telepítené be.
Újságírói kérdésre, miszerint Kispesten rabosíto...
2020-07-18 14:02:10
Szerbiai választások - Megkezdődtek a kormányalakítási tárgyalások
... Pénteken Aleksandar Sapic olimpiai ezüst- és bronzérmes vízilabdázó Győzelem Szerbiának elnevezésű listájának (11 mandátum) vezetőivel tárgyal, hétfőn az Ivica Dacic vezette Szerbiai Szocialista Párttal (32 mandátum), végül a saját maga irányította Szerb Haladó Párttal (188 mandátum) konzultál.
A választás éjszakáján a győzelmet ünneplő Aleksandar Vucic még arról beszélt, ho...
2020-07-14 15:12:20
1 2 3 ..................480 481 .........720 721 .........960 961 962 
Címkék: Európai Bizottsághoz, Mátrai Erőmű, Magyar Narancs, Jászai Gellértet, Lamperth Mónikával, Ujhelyi Istvánnal, Flamand Szövetség, Szocialista Párt, Bart De Wever, Paul Magnette, Demokratikus Koalíció, Jobbik Magyarországért Mozgalom, Lehet Más, Magyar Szocialista Párt, Momentum Mozgalom, Párbeszéd Magyarországért Párt, Aleksandar Vucic, Szerb Haladó Pártnak, Szerbiai Szocialista Párt, Aleksandar Sapic, Győzelem Szerbiának, Szerb Haladó Párt, Magyar Villamos Művek, Molnár, Nacsa Lőrinc, Niedermüller Péter, Pénteken Aleksandar Sapic, Ivica Dacic, Szerbiai Szocialista Párttal, Szerb Haladó Párttal, kormányalakítást célzó, ellenzéki pártok, vajdasági tartományi, burzsoázia szimbólumává, kormányalakítási tárgyalások, kétemeletes villát, akkori szocialista, 2019 májusában, vallon Szocialista, kormányalakítást segítő, közösen elfogadott, legnagyobb szerb, kétharmados többséghez, balközép Szerbiai, képviselőházba négy, legtöbb szavazatot, második helyen, képviselői padsorokba, harmadik legerősebb,
© 2013 TVN.HU Kft.